Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Az unalmas, és szürke hétfői napnak már vége, nyakunkon a kedd, amely már minden szempontból igen változatosnak, mozgalmasnak, és egyben eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit vajon mit is ígér a keddi napra.

Kos:

Ma délelőtt el akarsz térni a megszokásoktól, akár eleged van a bevett munkametódusokból, a rutin és a nyomasztó kötelezettségek egyenesen taszítanak ezúttal. Nem vagy hajlandó hallgatni mások tanácsaira? Leginkább csak azt akarod csinálni, amit jónak tartasz, s amiről úgy véled, a te érdekeidet szolgálja? Aki mer, az nyer! Légy bátor, és változtass valamin az életedben!

Bika:

Nyugodj meg egy kicsit, csökkentsd a tempót, nem kell rohanni! Kifejezetten árthat a nagy sebesség! Ne pörgesd ma túl magadat, ne vállalj több feladatot annál, mint amennyi időd és energiád van! Nézz bele a tükörbe, s tűnődj el magadon és tetteiden! Fontos lenne, hogy végre nem akarj mindenkinek megfelelni, s azt mutasd a világnak, aki valójában vagy.

Ikrek:

Ma bármennyire is szeded a lábaidat, valahogy nagyon nehezen haladsz előre. Vajon miért van ez? Nos, a válasz egyszerű, azért érsz kevés dolognak a végére, mert már unod a megszokott témákat, s változásban reménykedsz. Ismerd be! Összességében elégedett lehetsz az eredményeiddel, de másra vágysz, s amihez az első lépéseket ma megteheted!

Rák:

Remek nap áll most előtted, kiválóan indul és remekül folytatódik. Tele leszel formabontó ötletekkel, s a megvalósítási szándék sem marad el most. Te magad leszel önmagad legkiválóbb inspirációja, de egyben motiváció mások számára is. Amit ma mondasz és teszel, arra oda fognak sokan figyelni. Megragadod az irányítás gyeplőjét, és jó felé tereled az eseményeket.

Oroszlán:

Legszívesebben végre visszavonulnál egy kicsit a világ hangos, zajos és számodra túl gyors körforgásától? Zavar már a folyamatos jövés-menés, az örökös telefoncsörgés, rád tukmált feladatok sokasága? Nos, az érveid megalapozottak, ám hiába is próbálnád homokba dugni a fejed, azzal nem is oldanál meg semmit. Céljaid eléréséhez áldozatokat kell hoznod.

Szűz:

Eleinte magad sem érted az okát annak, miért vagy nagyon nyűgös hangulatban, s pedig ez sokakat távol tarthat tőled. Ismerd be ma, akad pár félbehagyott feladat, rendezetlen magánjellegű ügy, s ha nem jársz ezek végére, akkor nem tudsz ismét a mosolygós, kedved oroszlán lenni, s akit olyan sokan szeretnek. Ne szerezz ellenségeket, próbálj önkontrollt gyakorolni.

Mérleg:

Meglehet, hogy ezúttal a mai napra most nem fogsz szívesen emlékezni, és ugyanis különféle nehézségek nyomaszthatnak, s szembe kell nézned most önmagaddal, a saját hibáiddal, mások viselkedésével. Ha azt tapasztalod, hogy többen megbántanak, s a fejedhez vágnak mindenfélét, akkor jusson eszedbe, hogy ezt néha te magad is megteszed. Vajon most egyensúlyba kerül a mérleg nyelve?

Skorpió:

Jóval merevebb leszel a megszokottnál, már-már úgy vélekedhetnek rólad mások, hogy katonás szigorral mész előre, és ellenőrzést akarsz gyakorolni minden felett. Persze aztán belátják, csupán a magad dolgait akarod intézni, végére járni a függő ügyeknek. Ám ez nem baj, igenis szükséged van arra, hogy ne mások terheit cipeld, hanem a saját dolgaidat rendezd.

Nyilas:

Ma nem fogsz unatkozni, annyi tennivalód lesz, mint máskor két vagy akár három nap lefolyása alatt. A nagyszerű viszont az ebben a helyzetben, hogy akár így egyre több lehetőséged adódik, egyenesen élvezni fogod a leterheltséget, hisz ezáltal meg tudod mutatni másoknak, hogy mire vagy képes, mennyi energia és kreativitás bújik még meg benned.

Bak:

Jó kedvvel ébredtél? Ez nem véletlen, s kellemes hatással van rád a Növőhold, hatalmas lendülettel futsz neki a tennivalóknak, tele vagy pezsdítő elszántsággal. Válassz vidám színeket a mai viseletedhez, ezáltal többszörösen pozitív energiákat sugárzol magadból. Jó lesz ezúttal a társaságodban lenni. Folyamatosan mosolyogsz, másokat is felvidítasz.

Vízöntő:

Ez a nap azért hozhat számodra bonyodalmakat, mert nem akarod meglátni a fától az erdőt, pedig észre kellene venned, hogy valaki vagy valakik el akarnak bizonytalanítani, tévútra akarnak terelni vagy épp a Te hátadon felmászva akarnak magasabbra jutni. Semmiképpen se hagyd ma magad belerángatni olyan ügyekbe, amelyek tele vannak kételyekkel.

Halak:

Ma egészen jó napod lesz, befogadó vagy akár minden új és érdekes információra, a Növőhold különösen pozitív energiáit 100 százalékig a magad javára tudod fordítani. Könnyen tudatosul benned, s hogy képes vagy bármire, s érzed is, mennyi új dologhoz lenne kedved. Az viszont már probléma lehet, hogy újonnan születő vágyaidra igen kevés időd jut.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.