Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült az ünnepi hétvége, rövid hét jön ugyan, de annál-inkább eseménydúsabb, s unalomnak nyoma sem lesz, már a keddi nap is igen sok meglepetést tartogat számodra, s lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a keddi napra.

Kos:

Vaktában próbálkozol megoldást találni egy problémára kedden. Ez a vaktában cselekvés azonban nem a legjobb taktika ma. Tulajdonképpen az is kérdés, hogy hívhatjuk-e taktikának a kapkodásodat. Először is nyugodj meg, s másodszor pedig gondold végig, mit tehetsz valójában. Ne hozz semmiképp gyors döntést semmilyen téren, mert később még megbosszulhatja magát.

Bika:

Női bölcsességre, tanácsra, női tanácsadókra van szükséged most kedden. Mindegy, milyen témában van szükséged a segítségre, de ezt most egy tőled idősebb, bölcs asszonytól kapod meg, aki talán emlékeztet a nagymamádra. Az ő szavát, gondolatait, meglátásait, érdemes meghallgatnod, kicsit visszacsöppensz ma a múltba, ami nagyon szép volt, és mindenre volt megoldás, te is találni fogsz.

Ikrek:

Az egyik pillanatban jobbra indulsz, s aztán mégis balra, majd újra egy lépést jobbra, hogy aztán balra is megtegyél egy másikat. Igen, jól érzed, ez az egy helyben toporgás. Kedden pontosan ezt teszed, aminek oka, hogy nem hoztál meg egy döntést. Ha döntesz, minden jobb lesz, felszabadulsz, és végre nyugodtan is aludhatsz, érdemes erre koncentrálnod most.

Rák:

Úgy érzed, kényszerpályára kerültél, s már a körülmények hozzák meg helyetted a döntéseket. A kedd az irányítás visszaszerzéséről szól, és arról, hogy újra elkezdd használni a fejedet. Ha végiggondolod, tudni fogod, mi a legmegfelelőbb döntés ma. Légy önmagad, ne légy szerény, mutasd meg mit tudsz valójában.

Oroszlán:

Hideg fejre lesz szükséged kedden. Ma nem szabad ezúttal azonnal döntened, és különösen tilos dühből, bosszúból, ártó szándékkal döntened. Ne valami ellen tegyél lépéseket ma, hanem valamiért. Azért dönts ma, hogy elérj, megvalósíts, megteremts valamit! Mindent rágj át alaposan, és gondolj a jövőre, így majd biztos siker koronázza törekvéseidet.

Szűz:

Nem mindig kapod meg azt a tanácsot, amelyre szükséged is van. Vedd figyelembe, talán rossz embertől kérsz tanácsot. Talán, akit kérdezel, már nem képes valódi, mély és használható tanácsokat adni. Az igazi szakértőt arról ismered fel, hogy kéretlenül sosem javasol semmit se, s csak akkor már amikor látja hogy boldogulásod akadályokba ütközik.

Mérleg:

Azt akarod, hogy mindenki meglássa, mennyire jó vagy, és mennyire figyelembe veszed mások érdekeit. Kedden azonban nem kapod meg a vágyott elismerést se. Ma az lenne a legjobb, ha te ismernéd el a saját teljesítményedet, te dicsérnéd meg magadat, veregetnéd meg a válladat. Az önbecslésed nagyon fontos, s alapjaiban határozza meg jövődet, így ne hagyd figyelmen kívül.

Skorpió:

Valaki megszokta, hogy ráhagyatkozhat a gondolataidra, és neki nem kell önállóan döntéseket hoznia az életében. Itt az ideje ma, hogy kezdd őt önálló gondolkodásra tanítani. Nem várhatja el tőled, hogy egész életedben helyette dolgozz és te sem várhatod el, s hogy mindig azt tegye, amit mondasz. Ne hagyd most hogy bárki az idődet rabolja, esetleg kihasználjon.

Nyilas:

Nem kell mindig túlmagyaráznod minden helyzetet. Ma elég egy pillantás, s egy mosoly, egy szó, hogy az emberek megértsenek. A kisugárzásod kedden erősebben beszél minden szónál. Ma elég, az ha jelen vagy néhány megbeszélésen, és mindenki figyelembe veszi a te érdekeidet is. Gesztikulálj, ne vitatkozz, tanulj mindenből, később még a hasznodra válhat.

Bak:

Ideje rendeznetek a kapcsolatot egy baráttal. A féltékenység, s valamint rivalizálás el kezdte megölni már barátságotokat, és ha ezt tétlenül nézitek, hamarosan már nem is beszéltek egymással se. Most kell békét kötnötök, szövetségre lépnetek, hogy ez ne is történhessen meg végül. A barátságot az üzlettel ne téveszd össze, mert a legjobb barátokból lesznek a legrosszabb ellenségek.

Vízöntő:

Az egyik kezeddel adsz, és a másikkal elveszel, amivel könnyen feldühítesz mindenkit a környezetedben. Dönthetsz úgy, hogy adsz abból, amid van, és dönthetsz úgy is, hogy kérsz abból, ami másoknak van. De ma el kell döntened, melyiket teszed, mert egyszerre csak az egyiket lehet. Kicsit menj ki a természetbe, s gondolkodj el ezen, érdemes azért, hogy ne szerezz haragosokat.

Halak:

Sokkal egyszerűbb a helyzet kedden, s mint gondolnád. Egyszerűen csak azt kell tenned, amire késztetést érzel most. Ma kövesd az inspirációdat, és ne hagyd, hogy bárki megmondja, mit kell, mit lehet, vagy mit szabad tenned néhány helyzetben. Ne felejtsd el, a belső hangod a legjobb tanácsadód, és nem mások, és érdemes is rá hallgatnod, mert a siker útján indít el a mai napon.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.