Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az álmos, é szürke hétfői napon, azt szokták mondani minden kezdet nehéz.De szerencsére a keddi nap már igazán izgalmasnak, s egyben mozgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit  ígér a keddi napra?

Kos:

Valaki szeretne most megtanítani neked valamit, de sajnos ő nem olyan jó tanár, mint amilyenre szükség lenne. Ebben a helyzetben csak az segíthet, ha ezúttal előveszed minden figyelmedet, és beveted minden koncentrációdat s összeszeded minden eszedet. Ha jól figyelsz, megérted, mit magyaráz neked.

Bika:

Az idő gyorsabban szalad, mint hinnéd. Ez pedig viszont azzal jár, hogy nincs annyi mindenre időd, mint szeretted volna. Kedden mérlegelned kell, mi fér bele, s mi nem a napodba. Ma fontos az, hogy csak arra szánj időt, ami valóban fontos, és arra ne, ami lényegtelen! Sok időt spórolhatsz.

Ikrek:

A nehéz helyzetek megoldásának most univerzális csodafegyvere a kedvesség. Most erős a csábítás, hogy hazudj, és hangosan hirdesd a hazugságodat, hátha igaznak hiszik azt. De nem ez a hatékony út. Valld be őszintén a helyzetet, és legyél nagyon kedves, mert így segítséget is kapsz majd.

Rák:

Időnként ünnepelned kell az apró sikereket is. Most azokat az apróságokat, amelyek mellett mások csak elmennek. Az sem baj, ha ezek a sikerek szinte elenyészőek. Kedden megtanulhatod észrevenni az apró eredményeket is, amelyek épp csak halvány elmozdulást jeleznek, de amelyeket érdemes megünnepelni.

Oroszlán:

A figyelmeddel csodákat teremthetsz! Figyeld meg, hogy amire koncentrálsz, s amire figyelmet fordítasz, az mindig növekszik. Amitől pedig megvonod a figyelmedet, sajnos elsorvad. Ma még szeretnél csodákat megtapasztalni? Akkor jól válaszd meg, mire figyelsz és mire nem.

Szűz:

Észre se veszed, de a szavaid nem arról szólnak, mint amiről szeretnéd. Figyeld meg, mit jelentenek azok a szavakat, amelyeket választasz, mert könnyen rájöhetsz, hogy miért értenek félre a többiek. Ha figyeled a saját szavaidat, még a rejtett gondolataid is világosabbá válnak, és sokkal könnyebben boldogulsz.

Mérleg:

Ajánld fel a segítségedet annak, aki rászorul, és aki el tudja azt fogadni. Most mindkét szempont fontos. Fontos, hogy olyannak segíts, akinek valóban szüksége van rá, de az is fontos, hogy ezzel már ő maga is tisztában legyen, mert csak így fogadja el a segítő kezet, és így tudja majd hasznosítani.

Skorpió:

Jutalmazd meg, aki a környezetedben jutalmat érdemel. Persze most valójában mindenki megérdemli a jutalmat. Valójában mindenki megérdemli, hogy ajándékot, kedvességet s elismerést kapjon tőled. Ma a legjobb motiváció az a lesz a munkatársaidnak és a gyerekeidnek is, ha dicséred őket.

Nyilas:

Olyan érzésed van, hogy emberek csak akkor fordulnak hozzád, ha segítségre van szükségük. De könnyen lehet, te vagy, akinek szüksége van a hasznosság érzésére, és talán éppen ezért kapsz mindig mindenkitől feladatot, kérést, elintéznivalót. Akkor is szeretetre méltó vagy, ha nem teszel szívességet másoknak!

Bak:

Ma sokkal könnyebben megteszel valamit, mint akinek ez lenne a feladata. Nem kell elismerést várnod ezért. De abban biztos lehetsz, lehető legjobb pillanatban kapod vissza a segítséget. Mert az Univerzum így működik, a kölcsönök mindig visszajárnak, akár jók, akár rosszak, ezzel meg kell békülnöd.

Vízöntő:

Nem is olyan egyszerű igazat mondanod kedden. Most attól tartasz, az igazmondásoddal is megbántasz valakit. Mégis arra biztatlak, vállald fel az igazságot. Az igazságot most szeretetbe csomagolva adhatod át annak, akinek szüksége van rá, és aki magától nem lenne képes felfedezni azt.

Halak:

Ahelyett, hogy féltékenyen figyeled mások erőfeszítéseit s eredményeit, sokkal jobban tennéd, ha örülnél a sikereiknek. Az Univerzum igen egyszerűen működik, ha nem tudsz örülni mások sikereinek se, te sem kapsz sikereket. Ha boldogan figyeled mások gyarapodását, te is gyarapodni fogsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.