Horoszkóp

Horoszkópod keddi üzenete!

- Hirdetés

Végre túl vagyunk az álmos, szürke hétfői napon, szokták is mondani, hogy minden kezdet nehéz. a kedd azonban már minden szempontból eseménydús, izgalmas dolgot tartogat s lássuk hogy horoszkópod mit ígér a keddi napra.

Kos:

Pontosan tudod azt, s mennyire fölösleges vitatkozni a pároddal. Kedden mégis hajlamos lehetsz minden apróságon is bosszankodni. Vagy a párod idegesít éppen, vagy pedig valamilyen őt érintő helyzet. Be kell látnod, ez az ő problémája s neki kell megoldania. Ha megteszed helyette, később nagyobb feladatot hoz neki az élet.

Bika:

Legszívesebben mindenkit a kebledre ölelnél kedden. Hajlamos lehetsz a túlzásokra, s mert ma valahogy nem érzed sem a saját, sem mások határait. A szeretet nagyon fontos, és nagyon jól teszed, ha szeretettel közelítesz a többiek felé. De figyelj rá, jóból is megárthat a sok, és az sem minden kinek nyújtasz kezet.

Ikrek:

Te biztosan túlzásokkal találkozol ma, de szíved szerint csöppnyit sem kérnél ma belőle. Kedden is csupa ingerült ember vehet körbe téged, akik belőled is ingerültséget váltanak ki. A legkisebb megjegyzésekre is ugranak, de neked nem kéne ugyanezt tenni. Inkább lépj egy nagyot hátra, mozdulj ki a természetbe, és a holnapi napod már teljesen átalakul, mert feltöltődsz.

Rák:

Kedden haladj inkább sokkal lassabban a feladatokkal, mintsem hibázás legyen a kapkodás vége ma. Ha hibázol, kezdheted elölről a munkát, amitől pedig csak még idegesebb kapkodóbb leszel. Amint sürgetést érzel, vegyél mély levegőket, lassítsd le a pulzusodat, és csak mantrázd, hogy lassan járj, tovább érsz. Így minden jól alakulhat a nap végére.

Oroszlán:

Magad is meglepődsz, hogy akaratod ellenére is folyton viták kellős közepében találod magadat. Kedden sokkal jobban teszed most, ha külső szemlélőként figyeled a körülötted zajló eseményeket. Fogd vissza a késztetést, hogy okos tanácsokat adj. Tartsd magadban ma a véleményedet, s semmi támadás sem érhet. Délután ha van alkalmad kicsit kapcsolódj ki a természet lágy ölén, meglátod, jót tesz majd.

Szűz:

Semmire sem vágysz jobban kedden most mint nyugalomra, békére. A környezeted ugyanakkor tesz róla, hogy ma biztosan nem teljesülhessen a kívánságod ezúttal. Ha elveszíted a türelmedet, és szóvá teszed a viselkedésüket, csak még inkább olajat öntesz a tűzre. Senkinek sem lenne jó, ha robbanna ma a bomba. Kicsit lazíts, és azt nézd hogy mit, hanem hogy ki mondja, és ne is reagálj rá, légy nyugodt.

Mérleg:

Úgy érzed, meg kell magad védeni kedden. Így hajlamos lehetsz túlzásokba esni, és túl nagy jelentőséget tulajdonítani az egész helyzetnek. Hidd el, ezúttal a problémát egyedül te fújod fel. Nincs akkor baj, mint ahogyan érzékeled. Te sokkal intelligensebb vagy, minthogy kígyót-békát szórj a többiekre. Inkább most foglalkozz a jövőd megtervezésével, mert a keddi nap nagyon alkalmas arra.

Skorpió:

Kedden úgy érezheted, mindenki téged támad, és mindenki tőled várja a csodát. Könnyen lehet, s igazad van, de ez még nem ok, hogy kikelve magadból utasítsd a többieket rendre. Bíznak benned, s ezért várják tőled a megoldást. Valójában ez sokkal édesebb teher, mint ahogy most még gondolod. Segíts neki, és az biztos, hogy a sors duplán meghálálja.

Nyilas:

Mindenkihez kedvesen közelítesz ma, ezért is meghökkenve tapasztalod a többiek reakcióját. Senki sem azt a választ adja s amit várnál, vagy amit máskor szokott. Mindenki hajlamos lehet körülötted kedden a túlzásokra. Valójában te is, ha szívedre veszed a megjegyzéseiket. Kedden inkább kapcsolódj ki, s csinálj csupa olyan dolgot amit szeretsz, vagy amire már régen nem szakítottál időt.

Bak:

Talán te vagy az egyetlen a környezetedben, akit nem feszít szét az ideg. Meglepő nyugalom árad belőled kedden, s egyszerűen tudod, nincs okod a kapkodásra, és sietned sem kell semmivel sem. A többiekkel is csak te találod meg a közös hangot. Ma te lehetsz az egyetlen, aki nyugalmat, békét teremt. Nem is rossz feladat, ugye? Alkalmas is vagy rá, hiszen természeted igen sokoldalú, természetesen jó értelemben.

Vízöntő:

Nem mindenkivel kerülsz kedden most összhangba, de valójában nem is kell mindenkivel jól kijönnöd. A lényeg, s hogy önmagadat add, és fogadd el, a többiek is ugyanezt teszik. Ha nem akarnak elfogadni, nem kell barátkoznod velük. Ilyen az élet, nem tudsz mindenkinek megfelelni, s igazából nem is kell, bizonyos hogy nem csak kedden lesz rá alkalmad, hogy igazi barátokat szerezz.

Halak:

Nincs miért aggódnod. Persze, nem könnyű elengedi a félelmeidet, s pedig nagyon jól tennéd, ha kedden kifejezetten erre törekednél. Tudatosítsd magadban ezúttal, hogy minden múlandó, jó és rossz egyaránt. Minden változik körülötted, benned. Ami most kilátástalannak tűnik, holnapra kitisztul és megoldódik, s ha ezt sikerül tisztáznod, bele mersz vágni egy olyan dologba, ami az életedet is megváltoztatja.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.