Horoszkóp

Horoszkópod márciusi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre lassan vége a szürke, téli napoknak, nyakunkon a tavasz, és ezt a természet is érzi, s eljött az újabb remények korszaka, rengeteg új kihívás, és feladat vár ezúttal, lássuk azt, hogy horoszkópod mit is ígér a márciusi hónapra számodra?

Kos:

Az új asztrológiai esztendő megérkezése ismét jelentős fordulatokat jelez különösen a Kosok számára is. Fontos anyagi ügyekkel összefüggő döntéseket kell meghoznod, ne spórold el az időt a gondolkodástól és a tervezéstől. Alaposan fontolj meg mindent és vedd számba a lehetőségeidet is! Március első napjaiban inkább kifelé megy a pénz, aztán szerencsére a hónap második felétől könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka, és befelé kezd áramlani a jó energia. Gyakran tapasztalhatsz kisebb akadályokat vagy épp belső gátlásokat is, amelyeket akár a barátok, közeli hozzátartozók fel tudnak oldani, csak beszéljetek esetleges kételyeidről így lesz végül ez a hónap nagyon eredményes.

Bika:

A tavasz itt van, lassan, de biztosan melegszik az idő, egyre korábban kel fel a Nap, s így pedig egyáltalán nem lehet okod semmilyen panaszra. Neked is látnod kell hogy magánéleted jól működik váratlan anyagi forrásokra bukkansz, használd ki bátran, amit már a sors felkínál hisz ez egyszeri és megismételhetetlen! Szerelemben is remek impulzusok érkeznek, nincs hiány érzelmekben, annak ellenére is, hogy a Vénusz most nem segíti önzetlenül a törekvéseidet sem. Amit most ne feledj, ne keverd a pénzügyeket a szerelmi kapcsolatodba, mert az valódi gondokat okozhat! Válaszd el a lényegest a lényegtelentől, s arra fókuszálj, ami neked fontos.Ikrek:

A tavasz sokat javít a kedélyállapotodon most, ugyanakkor több váratlan, egyben sürgősen megoldandó feladattal szembesülsz ezúttal. Nem hagynak neked nyugtot az égiek se, össze kell kapnod magadat, hogy mindennek a végére járj. Leterhelt leszel és összességében most nehézségekkel teli napok várnak rád ez vonatkozik munkára, tanulásra és anyagi ügyekre egyaránt. Az aktuális teendők a szokottnál akár jobban lekötik idődet és szinte az összes energiádat fel kell áldoznod rá. Légy körültekintő, főleg azért, mert több anyagi jellegű kiadás várható, mint amit előre beterveztél már. Március utolsó napjaiban társasági életed előtérbe kerülhet, sok új ismeretségre tehetsz szert. Szingliként 24-e után a szerelem is utolérhet.

Rák:

A márciusi bolygóállások óvatosságra intenek, nem érdemes kapkodnod, meggondolatlanul cselekedned  bármiről legyen is szó. Azon dolgok, amelyeknek most akarsz a végére járni, ezúttal kellő körültekintést igényelnek, kérj szakértői segítséget, főleg komolyabb anyagi vagy jogi ügyek esetén. Az új asztrológiai év beköszöntének időszaka nem kedvez a Rákoknak, ezúttal kifejezetten kerülendők a jelentős befektetések, tőzsdézés, vagy a bizonytalan ingatlanügyletek. Sok hamis információ jut el hozzád, ezeket megfelelően kel kezelned. Közérzeted sokat javul március végére, így pedig nyitott leszel új érzelmek befogadására, és sokan kereshetik a kegyeidet.

Oroszlán:

Itt az ideje, hogy alaposan átnézd aktuális ügyeidet, szelektálj a sok terv közül és kiválaszd azt az irányt, amiben képes vagy hinni s már hasznot hozhat neked. Március hava kedvez az önértékelésnek, emellett pedig a rossz szokásaidról való lemondásoknak. Légy ezúttal a szokottnál is türelmesebb önmagaddal és környezeteddel egyaránt, ugyanis sok félreértés adódhat, s nem ajánlott egyáltalán ebben az időszakban konfliktusokba keveredni. Ha nem megy minden könnyedén, attól még ne érezd magadat elveszettnek. A szerencséd nem hagyott el, csupán picit várnod kell a nagy, és egyúttal átütő erejű hatásokra is. Családi kapcsolataidban sok vita, kellemetlenség adódhat, ám március legvégére megnyugvásra lelsz.

Szűz:

Március első felében komoly kettősséget, így pedig alkalmanként végletességeket jeleznek a csillagok. Ez az állapot megmutatkozhat viselkedésedben, mindennapos döntéseid során, vagy egyszerűen olyasmire is igent vagy épp nemet mondasz, amire eddig mindig épp ellentétes volt a válasz. Hivatalos ügyeidnek intézését kénytelen leszel március végére, esetleg áprilisra halasztani. Igyekezz megfontolt lenni, ugyanis még a hónap elején jóval hiszékenyebb lehetsz a megszokottnál, így zsákutcába futhatsz, s csalódás érhet. A becsapottság érzése alaposan lehangolhat, s hát ne higgy el mindent, járj a dolgok végére. Szerencsére 17-e után az élet naposabbik oldalán süttetheted a hasadat.

Mérleg:

Ez a te időd, március remek időszaknak ígérkezik, bármit megvalósíthatsz, létrehozhatsz, sőt, érdemes is az ötleteidet szabadon engedni, hátha valakivel közösen sikerül egy új vállalkozás alapkövet letenni. Ha van olyasmi az életedben, ami frusztrál, nyűgöt jelent és nem hoz számodra hasznot, azt bátran rombold le vagy engedd el végérvényesen. Sok egyéb mellett fontos azt is tudnod, hogy közlekedés, sportolás vagy egyéb mozgással együtt járó tevékenységek során bizony jobban körültekintőnek kell lenned mert kisebb balesetveszélyekre figyelmeztet a Mars. Pénzügyek terén majd 20-a után várhatsz érdekes fordulatot, sok szerencsés lehetőség adódik.Skorpió:

A Vénusz egész hónapban támogatja terveid megvalósítását, s legfőképpen érzelmi életed rendezését. Az égi hatások arra hívják fel a figyelmedet, hogy szánj több időt családodra, s barátaidra, különféle emberi kapcsolataidra! Most fontos dolgok várhatóak szívügyek terén, ha még nem kötelezted el magadat senki mellett, akkor most megtalálhatod a Nagy Őt. Járj nyitott szemmel, ne utasíts vissza senkit, akkor se, ha elsőre nem feltétlenül lesz rád jelentős hatással. Március második felétől fellélegezhetsz munka, tanulás és egyéb kötelezettségek terhei alól, minden jól halad, csak ki kell találnod, mit akarsz megvalósítani, és erőlködnöd sem kell a jó eredményekért.

Nyilas:

A Merkúr s a Mars március első felében erős hatással lesznek mindennapjaidra, sokszor azt fogod érezni, hogy az agyad és a szíved nincsenek összhangban, mást gondolsz és mást cselekszel, pedig egyébként ez nem jellemző rád. Emellett azt is érezheted, hogy családi és munkahelyi problémáid ezúttal a szokottnál nagyobb teherként nyomják a válladat, s bármit teszel, zsákutcába futsz. Azt teheted, hogy nem kapkodsz és elfogadod, hogy bizonyos dolgokra nincsenek azonnali válaszok, s a türelem lehet a legjobb fegyvered. Ki kell várnod azt, hogy minden körülmény a te fejlődésedet szolgálja, ez pedig március második felében érkezik el. A hónap utolsó napjaiban munka és karrier területén jöhetnek sikerek és elismerések.

Bak:

Figyelj önmagadra, cselekedeteidre, környezeted tagjaira is, mert ezúttal márciusban mindennek komoly jelentősége van. Nem lehetsz felületes, mert éppen pont az apró részletekben rejlenek a különféle dolgok megoldásai. Március első napjaiban légy sokkal körültekintőbb tanulás, valamint közlekedés terén is! A munkahellyel, karrierrel kapcsolatos változások kedvezők rád nézve, különösen március 24-ét követően. Barátokra, támogatókra számíthatsz, amennyiben most megosztod a kételyeidet másokkal. Kicsit befelé fordulóbb lehetsz, nagyon jó időszak ez egy kis lazításra. Szívügyek terén most kellemes időszak várható leginkább a hónap középső harmadában.

Vízöntő:

Márciusban jól fogod érezni magadat, minden körülmény adott ahhoz, hogy nagy dolgokat alkoss. Tele leszel energiával, így pedig nem csoda az, ha a tennivalók száma is szaporodik, hisz a saját dolgaidon túl sokan akarják ezúttal majd rád testálni a saját tennivalóikat is. Eldöntheted, hogy valamit elvállalsz vagy elhárítasz. Légy okos, amikor elutasítasz vagy épp rábólintasz valamire, később nem lesz ok megbánásra. Munkád, karriered teljesen leköthetik az idődet, mégis azért jól tennéd most, ha családodra, barátaidra odafigyelnél, emellett többet járnál társaságba is. Alapjaiban elmondható, hogy szerencsésen alakulnak anyagi, munka, és magánügyeid, nincs mitől tartanod!

Halak:

Itt az ideje, hogy átértékeld a viszonyodat a munkádhoz, tanuláshoz, emberekhez és nem utolsó sorban önmagadhoz. Légy független, hozz önálló döntéseket, ne hagyd ezúttal azt, hogy mások befolyásoljanak Nagyszerűen és fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még keresed a vágyott partnert. Ennek legfőbb segítője a Vénusz lesz, több lehetőséget is kínál arra, hogy ismerkedj már, és végül pedig akár elköteleződj. Az égiektől is pozitív támogatást kapsz, mely által sok örömteli pillanatban lesz részed, emellett rengeteg szórakozási lehetőség kínálkozik számodra akár. Használj ki minden adandó alkalmat! Munkád, karriered, vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások veszik kezdetüket.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.