Horoszkóp

Horoszkópod mit ígér péntekre?

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Bizony, ez a hét nagyon nagyon gyorsan elrepült, szinte észre sem vettük, de nem is csoda, hisz rengeteg váratlan esemény, és feladat várt megoldásra, a péntek sem az unalomról szól, lássuk, horoszkópod mit is ígér a pénteki napra.

Kos:

Olyan pillanatokra vágysz, melyek valódi, pozitív emlékű nyomokat hagyhatnak benned? Szerencsére ma lesz részed bőven szép percekben, s örömteli találkozásokban, jó beszélgetésekben! Készülj fel arra, hogy teljes odaadással átélhesd a nap minden pillanatát. Lehet, hogy már a munkahelyeden is érezhető lesz a pozitív közeg, otthon pedig végképp!

Bika:

Kizárólag magadat okolhatod akkor, ha bosszúságod adódik egy régebben szőnyeg alá söpört, függőben lévő ügy miatt. A helyzet most adott, nincs struccpolitika, ok? Gyors és hathatós tempóban kell a témára megoldást találni, az elvarratlan szálakat rendezni. Jó hír, hogy csak össze kell kapnod magad, de fontos, hogy ne halogass semmit a jövőben!

Ikrek:

Már csak pár óra, és már annál is kevesebb kitartás szükséges ahhoz, hogy már hátad mögött hagyd ezt a munkahetet. Azért ne aggódj, komoly feladatok már nem várnak, leginkább a rutint kell letudnod, aztán mehetsz, amerre csak szeretnél. Fogytán van már az erőd, kitartásod? Sebaj, vannak rejtett tartalékjaid, a nehéz pillanatokon is könnyedén átlépsz.

Rák:

Ha nem értesz egyet valaki gondolataival, véleményével, egy adott helyzethez való hozzáállásával, akkor már csak egy feladatod maradt hátra! Bátran eltávolodni tőle, és olyan embereket magad köré gyűjteni, akik megértenek, s akikkel nagyon szívesen töltöd az időt, bármiről is legyen szó. Az emberi kapcsolatok átértékelésének kedvez ez a nap!

Oroszlán:

Egy könnyed, munkahetet lezáró nap áll előtted, amit biztosan nyugalmas vagy kellemes, semmiképpen sem megerőltető estével zársz. Jó esélyed van egy váratlan meghívásra, ami ugyan még nem szerepelt a naptáradban, mégis örömmel állsz elébe. Ráadásul feltűnhet egy régi ismerős a színen, aki sok kellemes emléket idéz majd fel benned.

Szűz:

Ha nem értesz valamihez, akkor a feladatot bízd szakemberre! Gondold át akár, hogy mire te valamilyen megoldást találsz, a hozzáértő már akkor régen le is rendezte. Nem kell mindent egymagad megalkotnod, kijavítanod, engedj teret ma másoknak is! Légy okos és előrelátó, s ha kiosztod a feladatokat, így mindig minden tökéletes véget érhet, neked csak mosolyognod kell.

Mérleg:

Február van? Hideg van? A környezetedben csak a kedvetlenséget látod? Ne foglalkozz ezekkel a külső impulzusokkal, melengesd a lelked, adj apró örömöket magadnak. Azt nézd, mi a jó neked, ne azt, mi a hasznos másoknak. Ez utóbbi ma mindenképpen szoruljon háttérbe is. Este irány a szabad levegő, ahol kissé kiszellőztetheted a fejed, friss gondolataid támadhatnak!

Skorpió:

Légy engedékeny! Ha belátó leszel, s egyben elnéző mások hibáival szemben, akkor ugyanezen emberek legközelebb veled teszik meg ezt. Ne ragaszkodj az írt vagy íratlan szabályokhoz, a saját elképzeléseidhez. Ha ezt megteszed, akkor sikerrel és jó érzéssel zárhatod ezt a munkahetet. Ugye nem akarod elrontani az eddig elért eredményedet?

Nyilas:

Pénteken eluralkodhat rajtad a pesszimizmus, ha hagyod azt, hogy a környezetedből érkező kellemetlen impulzusok hassanak rád! Állj ellen annak, hogy mások magukkal húzzanak, s ne ereszd be gondolataid közé a borúsabbakat! Ma mondj nemet arra, hogy mások lelki szemetesládának használjanak. Lásd meg az élet apró örömet is, inkább azokkal foglalkozz!

Bak:

Valaki ma a céltáblája közepére tűz téged, és eltökélten törekszik majd arra, hogy kihozzon a sodrodból. Ne hagyd, hogy bárki felpaprikázzon, és elrontsa ezt a kellemesnek ígérkező napot. Erőltess mosolyt az arcodra, s viselkedj úgy, mint ahogyan az egy méltóságteljes és nemes Bakhoz illik. Nyugodtan, békésen, csendesen. Légy pozitív és mosolyogj!

Vízöntő:

Szakmai, esetleg tanulmányi téren ma akadhat egy kis zűr. Ne hagyd, hogy mások rád erőszakolják az akaratukat, az ilyen helyzetek ellen kizárólag egy határozott nem segíthet! Jó szakember vagy, jól látod a dolgokat, érted a bonyolult helyzeteket, van ötleted a problémák megoldására is, reálisan látsz mindent. Nem minden esetben kell hallgatnod mások tanácsaira.

Halak:

Bár nem minden alakul a tervezettek szerint, ám ez ne riasszon el céljaidtól, s ne hagyd, hogy a váratlan helyzetek erős hatással legyenek hangulatodra is. Ha elragadtatod magadat, akkor vitákba sodródhatsz, márpedig erre nincs szükség. Később egy váratlan, de kellemes meglepetésben is lehet részed, amit egy kedves ember fog okozni neked!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.