Horoszkóp

Horoszkópod pénteki ígérete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elillant ez a hét is, már a márciusba léptünk, éled a természet, ezzel együtt megpezsdül az élet is, már az előttünk álló pénteki nap igen eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a pénteki napra számodra?

Kos:

Ez a pénteki nap valahogy sehogy sem akar eltelni, s mintha ólomlábakon járna az idő, igaz? Úgy tűnhet, porszem került a fogaskerekek közé. Valójában pedig arról van szó, hogy az égiek azt is akarják, gondold végig a dolgaidat még egyszer és alaposan! A mai nap energiái tűnődésre, valamint a dolgok részleteinek elemzésére sarkallnak, s nem véletlenül!

Bika:

A környezetedből többen összefogva most ma meglephetnek valamivel, amire egyáltalán nem számítasz. Tényleg képesek lesznek a váratlanság erejével hatni rád, s már érlelődik bennük egy ideje az elképzelés, vajon mivel tudnának a kedvedben járni, és ők csakis a megfelelő pillanatra vártak. Így hát fogadd el azt, amit adnak, jól fog esni a figyelmességük.

Ikrek:

Amilyen jól kezdődött a hét, még annál jelentősen eredményesebben végződik! A pénteki nappal tovább folytatódik a meglepetések, és az örömteli pillanatok sora. Valaki, aki nem áll hozzád túl közel, tőled kér majd iránymutatást, mert úgy véli, te vagy a legmegfelelőbb személy, aki támasza lehet a bajban. Adj egy esélyt neki, s örülj, hogy rád gondolt!

Rák:

Kifejezetten kellemes, már sok pozitív élményt és hírt hozó nap áll előtted. Megoldódni látszik egy régóta húzódó félreértés is, ami végre ismét békét hoz a lelkedben, nyugalmat a szívedbe. Egy ideje már bántott, hogy így elfajultak a dolgok közted s valaki más között, s nem is igen értetted, hogy két ember miért nem tudja normálisan rendezni az ügyet.

Oroszlán:

Ma épp olyasvalaki kér majd tőled tanácsot, aki eddig sosem tette, inkább elkerült téged indokolatlanul. A mai napon sok dolog történik ellentétesen a megszokottnál, úgyhogy állj készen arra akár, hogy furcsa kérdésekkel találnak meg, érdekes szituációkba keveredsz, ezúttal akár is ismeretlenek hozzád fordulnak iránymutatásért. Még egy új barátra is lelhetsz.

Szűz:

Egy félreértés vagy vita árnyékolhatja be a péntek délelőttödet, ami átmenetileg biztosan lelomboz, de szerencsére gyorsan találsz megoldást a helyzetre. Sem munkahelyeden vagy a suliban, sem otthon nem értik meg, hogy módosítani szeretnél néhány dolgon ugyan, és ebből lehet a galiba. Ne morogj ahelyett, hogy elmagyaráznád, milyen fura gondolatok gyötörnek!

Mérleg:

Valamilyen érdekes meglepetést tartogat neked a mai nap, ám hamarabb megérkezik, ha nem fürkészed mindenhol. Hagyd magad inspirálni, csak sodródj az árral, valami biztosan be fogja aranyozni a napodat, de ehhez az szükséges, hogy senkinek a közeledését, levelét, telefonját ne vedd most félvállról. Ha valaki kedveskedni szeretne, azt fogadd örömmel!

Skorpió:

Egy kellemetlen ügy árnyékolhatja be a mai napot, ha könnyelműen kezelsz lényeges dolgokat, például másra bízod a számláid kifizetését, netán egy lényeges ügy rendezését. Nem szándékosan, de valahogy nagyon összekuszálódhatnak a szálak is, ha az irányítást kiengeded a kezedből. Ne légy morcos, amikor kiderül a hiba, elvégre nem szándékosan tett neked rosszat.

Nyilas:

Ne szólj szám, nem fáj fejem! Ugye ismerős a mondás? Akkor tartsd ma ehhez magadat, hidd el, az égiek csak ezen keresztül tudnak most figyelmeztetni! Ma ne beszélj már túl sokat, főleg ne olyan helyen, vagy olyasvalakivel, akit még alig ismersz. A nyíltság, a túlzott őszinteség nem kifizetődő. Bármit is mondanál, félreértenék, vagy szándékosan félremagyaráznák.

Bak:

Ez a nap nem a pihenésé, pedig reménykedtél ezúttal, hogy túl leszel mára a munka oroszlán részén, de nem. Már reggeled rohamtempóban végzed a dolgod, s kapkodsz, próbálod letudni a feladataidat. Aztán mégiscsak Fortuna kegyeltje leszel, mert valaki most a kedvedbe fog járni, és épp a legjobbkor ajánlja fel támogatását. Ezáltal még tevékenyebb, még eredményesebb leszel.

Vízöntő:

Egy régi emlék felbolygathatja békés lelkivilágodat, nem fogsz örülni annak, hogy valaki felhánytorgatja azt, amit te már régen eltemettél magadban. Rövid időre keserűség is áraszt el, hisz rájössz, hogy valami lezáratlan maradt. Ugyan nem Te hibáztál, de ma épp te hozhatod helyre, ami el lett rontva. Neked kell lépned a rendezés érdekében!

Halak:

Kezded beleélni magadat valamibe, amit a napokban kínáltak fel számodra. Ha ez például egy üzleti vagy befektetési, akkor tényleg jó az esély arra, hogy nagyot fordíts általa az életeden. Szakmai és anyagi téren egyaránt profitálhatsz, ha veszed a bátorságot és akár belevágsz. Akkor bonyolódj bele egy új dologba, ha minden részlettel tisztában vagy.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.