Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Nincs is ennél jobb hír, hiszen péntek van, és nyár! Hosszú, dolgos, és bonyodalmas hétköznapokon vagy túl, de semmi baj, a mai napon rengeteg jó hírt kapsz,mi hétvégére felvillanyoz, lássuk hogy horoszkópod mit üzen a pénteki napra.

Kos:

A nyári napfordulón a család élvez elsőbbséget. Ha ma még dolgozol, munka után csináljatok valamilyen közös programot. Ha már szabadságot vettél ki, ma megteheted, hogy lazíts és a szeretteid társaságában élvezd a nyári meleget. Ideje a pihenésnek, ideje a családi programoknak.Tedd most félre a munkát, csak a pihenéssel, és feltöltődéssel foglalkozz.

Bika:

A péntek ideális, hogy útra kelj, és megkezd a nyári szabadságot. Már pakolhatsz is, nagyszerű utazás vár ezúttal rád. Ha még nem veheted ki a szabadságot ma érdemes átgondolnod, hová utaznál szíved szerint. Térképezd fel szó szerint is a legjobb lehetőségeket, most olyan helyet válassz, ahol még nem jártál soha, hidd el megéri, életed legjobb nyaralása állhat most előtted.

Ikrek:

Ma felhőtlenül vidám a kedved. Ne lepődj meg most, ha nem sok kedvet érzel ma a munkához, s mégis a kötelezettségek az elsők. Ha letudtad már, talán a főnököd is előbb elenged ma. Péntekre érvényes első a kötelezettség, aztán jöhet a móka, a kacagás. Ebben is lesz ma részed, a izgalmas délutánra készülhetsz, s nem lesz ami elvegye a jókedvedet.

Rák:

Úgy érzed, végre eljött a te időd. Nem tévedsz, hiszen a Nap pénteken a jeledbe lép, s valóban káprázatos hetek elé nézel már. Mire vágysz? Érdemes a nyári napfordulón kitalálni. Amit ma eltervezel, könnyedén megvalósíthatsz. Valójában az előtted álló hat hónapot átírhatod pénteken. Érdemes ma kimozdulnod is például a természetbe, a csendben, és az erdők szélén születnek a legjobb ötletek.

Oroszlán:

Váratlan helyzet adódik ma, és ami igencsak váratlanul ér téged. Nem érdemes felhúznod rajta magadat, inkább használd híresen jó kreativitásodat ma. Vesd be a humorodat, a remek ötleteket, és egyszerűbben boldogulsz a feladattal, mint sejtetted volna. Büszke lehetsz magadra pénteken, mert sok dolognak tudsz a végére járni, és így a hétvégén is a vidámság, nyugalom jegyében telik majd.

Szűz:

Különleges találkozásban lehet is ma részed. Valaki a múltból bukkan fel, és valamilyen szinten biztosan megérinti a lelkedet. Ha kedvelted őt, a szeretet tölt el, ha nem igazán jöttetek ki, talán ismét felbosszant téged. Érdemes elgondolkodnod, miért hat rád ennyi idő után is? Lehet ebben az életben még van olyan dolog, amit együtt kell elintéznetek, vedd hát komolyan.

Mérleg:

Remek a hangulatod most pénteken. Ha teheted, napközben tölts minél több időt a szabadban. Az este a barátok körében telhet, és szinte biztosan visszautasíthatatlan meghívást kapsz mára. Itt a hétvége, végre könnyűnek, s felhőtlenül boldognak érzed magad. Élvezd ki, s érdemes. Ezen a hétvégén, jövődet is akár eltervezheted, ma igazán jó gondolataid támadhatnak.

Skorpió:

Pénteken kifejezetten könnyebbséget is hoz neked a nyári napforduló. Már a mai napon is érzed, ismét a helyére kerül a lelki világod ma. A legnehezebb időszakon túl vagy, a következő napokban, hetekben csak jobb jöhet. Szóval, nincs ok a búslakodásra. Menj inkább társaságba, kapcsolódj ki, szórakozz, sportolj, s hidd el, ezzel még ráteszel egy lapáttal a boldogságodra.

Nyilas:

Bosszantó akadályokkal szembesülsz  ezúttal pénteken. Ma különösen jól jön a rád jellemző optimizmus és könnyedség. Bosszankodás helyett, hagyd, hadd történjenek veled az események. Ha akarsz, nagyon is tudsz alkalmazkodni. Pénteken vedd elő ezt a képességedet, egy napot kibírsz, s cserébe hétvégén igazán kitűnő dolgok történnek veled majd.

Bak:

Új szerelem a láthatáron. Vajon felkészültél rá? Nyitott vagy az új kapcsolatra? Persze, kérdés az is, hogy szabad vagy-e. A titkos kapcsolatok vonzóak ugyan de akár csak újabb bonyodalmakat szülnek. Ráadásul könnyen két szék közé a pad alá eshetsz, ha engedsz a vonzerőnek. Így jól gondold meg, belevágsz-e, így a kockázat is a tiéd, ennek tükrében cselekedj okosan, és megfontoltan.

Vízöntő:

Ma nagyon fontos felismerésre bukkansz. Talán régóta húzódó problémát oldasz meg, azon gondolkozol, miért nem jutott eszedbe az ötlet már korábban? Talán, s mert most jött el az ideje. És ha már ennyire jó inspirációid vannak ma, érdemes a következő havi kiadásokat is felírnod. Jön a nyár a nyaralás, könnyen előfordul, hogy túlköltekezel, ezt most megelőzheted.

Halak:

Inspirálóan hat rád a nyári napforduló. Ma sokkal jobb a hangulatod, mint akár az elmúlt hetekben. Élj a lehetőséggel mozdulj ki bátran otthonról ezúttal. Pénteken vétek lenne otthon ülni, s hiszen most ezúttal meghatározó ismeretségeket köthetsz. Talán ma ismered meg életed párját? Az is lehet, hogy csak barát lesz az, akivel ma megismerkedsz, de mindenképpen nyiss, pénteken érdemes.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.