Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igen mozgalmas, és egyben eseménydús, s fárasztó hétköznapok állnak mögöttünk, a fénypontja viszont a péntek lesz, a mai napon nagyon sok váratlan fordulat, és meglepetés vár, lássuk is, horoszkópod vajon mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Valójában minden tettednek megvan a maga következménye. Ha picit gondolkodsz és figyelembe veszed ezeket a lehetséges következményeket, segít, hogy tudatosan irányítsd az életedet. Ma csak azt tedd meg, aminek a következményét is akarod. Sőt! Előbb a következményt válaszd ki, és aztán cselekedj., és akkor biztosan jól jársz.

Bika:

Fel kell ismerned, hogy nem tettél semmi rosszat! Valaki téged hibáztat, de a valóságban neked nincs is dolgod ezzel a helyzettel. A valóságban azt tetted, amit a legjobbnak láttál, s amit tenni tudtál. Aki téged hibáztat, a saját felelőssége elől menekül. Ezt nem kell megértetned vele, de tudnod is kell, hogy ártatlan vagy.

Ikrek:

El kell engedned a téves elképzelést, hogy bizonyos személy sokat segít most neked. Most olyasvalakiről hiszed, hogy segítségedre van, aki valójában csak hátráltat téged. Ha rájössz, ki az aki segítségnyújtásnak álcázva visszafog, azt is tudni fogod, hogyan búcsúzhatsz el tőle kedvesen, tedd meg, ne is habozz!

Rák:

Sokféle tévedést hiszel igazságnak. Pénteken ideje ezúttal elkezdened ezeket a tévedéseket is kijavítani és helyretenni magadban. Ideje megtudnod az igazságot, és hogy mi az, amiben valóban bízhatsz. Pénteken sokféle tévedésedre fény derülhet. Ne felejtsd el, ez nem ellened történik, hanem érted, cselekedj okosan.

Oroszlán:

Mi az, amivel elvágtad, és meggátoltad a bőség áradását az életedben? A pénz nem jön olyan ütemben és erővel, mint ahogy szokott. Ez pedig arra utalhat, valamivel gátolod a pénz áramlását. Pénteken érdemes megkeresned magadban a blokkot, a negatív gondolatot, a cselekvést, amely pénztelenné tesz téged hidd el megtalálod.

Szűcs:

Mivel csapod be magadat? Miben hazudsz magadnak? Miért jó neked jelenleg ez az önámítás? Ezekre a kérdésekre érdemes ezúttal elkezdened válaszokat keresni. Érdemes most azon elgondolkodnod, talán az önámítással meg akarod védeni magadat egy kudarctól. De ezt a kudarcot most lehet, épp az önbecsapás okozza majd.

Mérleg:

Ki kell lépned egy olyan helyzetből, amely már semmilyen módon nem jelent áldást az életedre. Nincs is értelme tovább húzni-halasztani a dolgokat se, s nincs értelme annak sem, hogy mindenáron ragaszkodj, amit el kellene engedned. Valójában az a legjobb mindenkinek, ha most elegánsan továbblépsz, s inkább kapcsolódj ki, tervezd a jövődet.

Skorpió:

Nézz a csillogó látszat mögé, s keresd a valódi tartalmakat pénteken. Ma keresd meg, ami valódi, értékes, időtálló, gyógyító. Azzal, ha a dolgok mögé nézel most, ráláthatsz olyasmire is, ami segít jobb döntéseket hozni. Ha ismered a helyzetek valódi mozgatórugóját, azt is jobban tudod, mi lesz a jó megoldás, s lassan járj, tovább érsz.

Nyilas:

Előre kell gondolkodnod pénteken. Előregondolkodni valójában sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnád. Gyakran úgy gondolod, nehéz megjósolni a jövőt, de ez nem igaz. A jövőt logikus folyamatok, tendenciák és a jelen eseményei hozzák létre. Ha megfigyeled ezeket, azt is pontosan tudod, milyen jövő vár rád, és hogyan befolyásold azt.

Bak:

Ha eleged van, hogy az energiáid szépen lassan elszivárognak, itt az ideje a sarkadra állnod, s megvédeni az erődet. Van a közeledben egy energiavámpír, aki nagyon ügyesen lopja a figyelmedet, kreativitásodat. Neked pedig az a dolgod, hogy meghúzd a határaidat, valamint megtartsd a problémamegoldó ötleteidet magadnak.

Vízöntő:

Le kell zárnod gondolatban egy korszakot, és el kell engedned a gondolatot, hogy a múltban minden jobb volt. Valójában csak a jelenben van lehetőséged még jobbá tenni az életedet. A jelen arra szolgál ma hogy jobb és teljesebb legyen, mint a múlt, és változtass a viselkedéseden, a nézőpontodon így sok meglepetés érhet pénteken.

Halak:

Meg kellene engedned magadnak, hogy az öledbe hulljanak már az eredmények. Azt hiszed, csak kemény munkával lehet eredményt elérni, és emiatt mindig mindent a legbonyolultabb úton, s a legnagyobb áron akarsz megszerezni. Pedig megengedhetnéd magadnak, hogy ajándékba kapd, amire vágysz, te is nagyon sokat segítettél már másoknak.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.