Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Végre péntek van, nyakunkon a hétvége már, igazán mozgalmas, eseménydús napok állnak mögöttünk, s az előttünk álló pénteki nap is számos meglepetést, izgalmat tartogat, s lássuk hogy horoszkópod mit ígér a mai napara.

Kos:

Ma többször hangot adsz nemtetszésednek. Elégedetlenség uralkodhat el rajtad, s ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy jogos a morgolódásod! Gondold végig, miért is vagy durcás? Van rá igazi okod is? Nem kaptál meg valamit most? Ellent mondott neked valaki? Ne foglalkozz apróságokkal! Bármi bosszant is, s felejtsd el gyorsan, lépj tovább, és csinálj valami hasznosat.

Bika:

Péntek van, ennek ellenére óriási lendülettel futsz neki a napi feladataidnak, másoknak is segítesz aztán tiéd a pálya most, itt a hétvége! Délutántól csak a buli és a kikapcsolódás lebeg a szemed előtt. Úgy érzed, kiérdemelted azt, hogy kiszakadj a mókuskerékből, s kedved szerint alakuljanak a dolgok? Jól gondolod, igen, neked is jár a szórakozás!

Ikrek:

Azt tervezted, hogy már semmit nem csinálsz ma? Vagy legalábbis nem erőlteted meg magadat? Nos, ezt gyorsan felejtsd el, és akad bőven tennivalód! Épp most jött el az a pillanat, hogy ne csak a gondolataidat tedd helyre, hanem az íróasztalod, irodád, így lakásod tisztaságáról is gondoskodj. Ha káoszban dolgozol vagy élsz, akkor a fejedben is ugyanaz lesz. Változtass!

Rák:

Ma elképesztő vonzást érzel, olyan helyek vagy épp emberek irányába indulsz, amik telkesen eltérnek az eddig megszokott választásaidtól. Fel akarsz fedezni valamit, kutatni szeretnél titkos dolgok után, olvasni szeretnél, idegenekkel beszélgetni, mindegy most, csak szellemi tudásodat bővíthesd. Vajon mi ennek az egésznek a belső, valódi indíttatása? Találd meg a választ!

Oroszlán:

Péntek van. A nap, s amit annyira vártál, igaz? Ez már tulajdonképpen a hétvége hangulatát kínálja. Ám mielőtt magad mögött hagynál mindent, tudd, hogy a munkahét neked még nem is ér véget, ugyanis ma egy olyan életszakaszt zárhatsz le, és kezdhetsz neki egy újnak, ami nagy kihívásokat jelez, mind tanulás, szellemi fejlődés vagy akár egyszerűen csak karrier terén. Bevállalod?

Szűz:

Egy dolog teljesen biztos! Nem olvadhatsz bele a szürke tömegbe! Tűnj ki, s lógj ki a sorból, mutasd meg, több vagy, mint azt gondolják. Szükséged van arra, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, ezt az igényt pedig ma erősen táplálni fogja a belső tűz s ami benned megvan. Ma csinálj valami formabontót, egyedit, ha pedig meghívást kapsz egy eseményre, mondj azonnal igent!

Mérleg:

Merengő, kissé filozofikus hangulat lesz úrrá rajtad, ma olyan dolgok foglalkoztatnak, melyek régen nem, vagy csak ritkán kerültek képbe is. Idegen népek kultúrái távoli országok látnivalói vonzanak, ismeretlen emberekhez akarsz közelebb kerülni, beszélgetni, vagy egyszerűen csak kedves akarsz lenni mindenkivel. Nos, ha ezt ma véghezviszed, sokat tettél önmagadért!

Skorpió:

Nagyszerű hangulatban indult ez a nap, sőt, kedélyállapotod folyamatosan javul, s sokat mosolyogsz, így pedig másokra is jó hatással leszel ma. Ezzel a látványos, optimista kedélyállapottal ne hagyd, hogy bárki beleszóljon tetteidbe, s befolyásolni akarja lépteidet. Tedd, amit a belső hang súg, akkor és ott, ahol épp a legjobbnak érzed a lehetőségeidet.

Nyilas:

Reggel a kedved még messze nem lesz kiemelkedő, és energiakészleteid lemerültek, és magad sem tudod megmagyarázni, mi ez a fura állapot, ami úrrá próbál lenni rajtad. Ugyanakkor töltsön el örömmel annak a tudata, hogy nagy baj nincsen, estére ezúttal szebbé válnak a dolgok. Mivel Fogyóhold van, a takarítás, szelektálás, rendezkedés nagyszerű program lehet este!

Bak:

Ez a napod gondtalan lesz, könnyed, s energikus és bizony néhány érdekes ötlet is kipattanhat a fejedből. Nehéz vagy épp bonyolult ügyek nem terhelik le az életedet, sőt, és szinte már a jól megérdemelt pihenés jegyében telhet az idő. Meglep, s hogy senki nem akar kihozni a sodrodból, így az energiatartalékodat egy csomó hasznos dologra tudod fordítani.

Vízöntő:

Szép és nemes dolog a megbocsátás fontos alkalmazni. Jó neked, s mert feloldod magadban a haragot, és jó annak, aki hibát vétett. Ha ezt ma megteszed, akkor nem csak a másik emberrel, s hanem önmagaddal is különleges dolgot teszel. Ez a nap most sajnos tele lesz érzelmekkel néha viszont el kell viselned mások szeleburdiságát, elhamarkodottan kimondott szavait.

Halak:

Harmonikus lesz ez a nap, könnyed tevékenységekkel telik a péntek. Bár megeshet, s hogy adódnak viták környezetedben, de te ma ne avatkozz bele semmibe! Ne ártsd bele magad mások dolgába! Ha tudatosan megpróbálod elkerülni a súrlódásokat, és akkor nem lesz semmi gondod. Ha teheted, halaszd el hétfőre a fontos megbeszéléseket, és a hétvégére koncentrálj.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.