Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rendkívül mozgalmas, és eseménydús hétköznapokon vagyunk túl, lassan közeleg a hétvége, de azonban még előttünk áll egy izgalmas, meglepetésektől sem mentes pénteki nap, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér számodra.

Kos:

Ma a dolgok egészen másképp alakulnak, mint ahogyan azt eltervezted. Ám, ez ne okozzon benned lelki törést, hanem tartsd szem előtt most is, hogy mindig, minden úgy történik, ahogy az az adott pillanatban a legjobb! Bár gyorsabban kell reagálnod bizonyos élethelyzetekre, s de a bajok messziről elkerülnek, ami feltétlenül jó hír.

Bika:

Tarts ki, már csak pár óra választ el a hétvégétől, amire annyira vártál egész héten. Bírd ki még egy kicsit, mert mindenképpen jó hír, s hogy a mai nap nem lesz nagyon leterhelő! Dolgos napok vannak mögötted, jogosan érezheted magadat kimerültnek, de viszont legbelül van még némi tartalék energia, igaz? Ennek megfelelően legalább a rutinfeladatokat végezd el.

Ikrek:

A vártakkal ellentétben a mai nap tele lesz mozgalmassággal, úgyhogy ma érdemes felvenni a ritmust, és alkalmazkodni a változó körülményekhez. Ma adódhat egy olyan pénzforrási lehetőség, s amit jó is lenne megragadni, nem pedig elszalasztani. Ha a gondolataid túlságosan messze járnak, lehet, hogy könnyedén elsétálsz a lehetőség mellett. Ne tedd!

Rák:

Ma nem kapkodhatsz, s hanem óriási türelmet kell tanúsítanod mindenki iránt. Sokan, a legkülönfélébb helyzetekben fogják majd tesztelni a tűrőképességedet. Többen téged találnak meg gondjaikkal, ráadásul még különféle pletykák is a füledbe jutnak. Nem érdekel most mások baja? Akkor mondd azt meg nekik, ne kertelj! Jobb az őszinteség.

Oroszlán:

Ma nem egészen alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt tegnap eltervezted, de ne aggódj már, a végén még örülni fogsz. Igaz, hogy többlet energia árán, de mindent le tudsz rendezni a munkahelyeden, vagy más kötelezettségekkel összefüggésben. A magánéletben változás készülődik, viszont lehet, hogy késve veszed azt majd észre.

Szűz:

Ma meglepően tüzes leszel, így az új feladatok, jelentős kihívások biztosan nem tántorítanak most el. A hangulatod fergeteges, persze azonban pontosan tudod, hogy péntek van, már alig pár óra kell a hétvége megkezdéséhez. Ahhoz képest, hogy mennyi tennivaló áll még előtted ma, és mi mindent csináltál már a héten, ma is tele vagy energiával, s jól bírod a terhelést.

Mérleg:

Fokozott figyelemre lesz szüksége ma szeretteidnek, lehet, hogy egy barátnak vagy valamely kollégádnak. Bárkivel elegyedj ma szóba, szenteld neki az adott pillanatban 100 százalékig figyelmedet, s türelmedet. Azért fordulnak hozzád, mert benned látják azt a személyt, ki képes egy jó tippet adni nekik problémájuk megoldására.

Skorpió:

Attól, hogy péntek van, ma sem lazsálhatsz, főleg akár azért nem, mert könnyen neked szegezhetnek egy lényeges kérdést, a válasz pedig nem tűr halasztást. Nem lesz semmi gond, mert jól átlátod a helyzetet, s a lehető legjobb tanácsot adod másoknak. Amikor már megnyugodnál, s hogy minden ok, jön egy újabb kérés, álld a sarat!

Nyilas:

A tempó ma feszített lesz, függetlenül attól, hogy péntek van. Ha nyugalmas órákban reménykedtél, hát felejtsd el! Vértezd fel magad az új kihívásokra, nem érdemes kibújni a feladatok alól, s különösen akkor nem, ha csapatban, és másokkal közösen kellene együtt dolgoznod. Számos pluszfeladat ellenére is légy állhatatos!

Bak:

Legyél ma türelmes és elnéző másokkal, különösen azokkal, akikről tudod, hogy alkalmanként gyengébb az állóképességük, vagy egyszerűen nincsenek felkészülve a különböző nehézségekkel szemben úgy, mint te! Sok olyan esemény követi ma egymást, melyek akár könnyen kihozhatnak a sodrodból, vagy másokat tehetetlennek fogsz látni.

Vízöntő:

Ma minden pillanatban csak egyetlen dologra fókuszálj! Ne darabold fel ezúttal az energiáidat, ugyanis a megkezdett ügyet le kell zárnod, különösen akkor, ha nyugalmas és békés hétvégét szeretnél. Ne halassz el semmit jövő hétre! Ma ne rutinból dolgozz, s tedd bele a szíved és a lelked! Hidd el, a teljes odaadásod meghálálja önmagát.

Halak:

Nyugalmas lesz ez a nap, minden a kedved szerint alakul, s természetesen már a hétvége körül forognak a gondolataid. Ugyanakkor érdemes kihasználni azt a pozitív, Merkúrtól érkező hatást, mely a hivatalos helyeken, munkahelyeden, vállalkozásodban, vagy üzletfeleknél lehet segítségedre, ha viták, félreértések lennének. Kifinomult kommunikációd ma sokakat lenyűgöz.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.