Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Mozgalmas hétköznapokon vagyunk túl, de végre péntek van, és nyakunkon a hétvége, mindenkinek jár a pihenés, azonban a péntek még igen sok meglepetést, izgalmas napot tartogat, s lássuk is, horoszkópod mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Hahó, már pénteket mutat a naptár, te pedig úgy robotolsz, mintha a hét elején járnál! Ne keverd össze a céltudatosságot és a törtetést, és mert nagy a különbség a kettő között, s ma határozottan törtetővé válsz, pedig ez a szerep ezen a napon nem örömteli számodra. Tartsd meg az egyensúlyt, amolyan jut is, marad is elven! Ne lőj túl a célon, ellenérzést vívhatsz ki másokból.

Bika:

Ma ellenállsz a változásoknak, emellett akár ki is mondod most azt, s hogy nem akarsz megfelelni a veled szemben támasztott sokszor túlzó elvárásoknak már. Bátor vagy ha ezt megteszed, hisz péntek van, sokat tevékenykedtél az elmúlt napokban, így igenis jogod van ahhoz, hogy a gondolataid már a hétvége körül járjanak. Tűnődj el a jövődön, fantáziál kedvedre.

Ikrek:

Reggel még reménykedtél egy békés, s csendes pénteki napban, ám gyorsan rá kell jönnöd, minden lesz, csak nem harmonikus, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy szeretnéd. Készülj egy mozgalmas és izgalmas napra, amikor sok érdekesség történik, mind a hasznodra lesz. Váratlanul pénz állhat a házhoz, vagy ennek híre jut el hozzád. Örülj!

Rák:

Ma egyáltalán nem leszel tipikus Rák, senkinek nem kell majd azon tűnődnie ezúttal, vajon valós arcodat mutatod-e, s vagy épp a páncélodba visszahúzódva figyeled a világot. Könnyedén döntesz, nem vacillálsz semmin, hanem stabilan, két lábbal állsz a földön, nem az ábrándjaidat kergeted, hanem reális dolgokat tervezel, sőt, el is kezded valamelyiket megvalósítani. Sok sikert!

Oroszlán:

Kedélyállapotod nagyszerű, sőt, még emelkedik is estére, talán a hétvégének köszönhetően? Ma minden képes inspirálni, vagy épp magával ragadni. Egy mosoly, egy jó szó, egy izgalmasnak tűnő program, vagy akár az olyan egyszerű dolgok, mint a szép formák, vagy minták, és színek. Minden elvarázsol, élvezed az emberek társaságát és szívesen ismerkedsz.

Szűz:

Kitartó és eltökélt jellemed ellenére, nem rugaszkodsz el a valóság talajától, képes vagy reálisan értékelni a különböző helyzeteket, ez pedig csakis a hasznodra lehet majd! Ha álmodozol is csodás dolgokról, azt is képes leszel úgy megtenni, s hogy azonnal a megvalósítás lehetőségét is keresed. Ma nyugodtan köthetsz megállapodásokat, aláírhatsz szerződéseket, nem tudsz hibázni.

Mérleg:

Mi jár a fejedben ma? Valami igencsak leköti a figyelmedet? Ez jó, ugyanis ma gazdag inspirációt kapsz, s mindaz, amire eddig nem találtál választ, vagy megoldási módot, egy csapásra ott terem előtted. Átlátod a bonyolult helyzeteket, kibogozod a szálakat, és még másoknak is besegítesz, ha kérik. Ma könnyíthetsz saját helyzeteden, csak figyelj!

Skorpió:

A szétszórtság állapota lesz jellemző rád, és akár még badarságokat is összehordasz, ugyanakkor érdekes lesz, hogy szinte mindenki elnézi ezt neked most. Szerelmes vagy? Új lehetőségek adódtak, a gondolataid pedig elkalandoznak? Valaki olyasmit mondott, ami miatt elrugaszkodtál a talajtól ma? Ne félj semmitől, Jupiter megóv a ballépésektől.

Nyilas:

Zsúfolt nap áll előtted, s lazításnak nincs helye. Jó hír, hogy nem nehéz lesz a következő pár óra, csupán fárasztó, mert a rutinfeladatok mellett olyan tennivalókra is ezúttal időt kell szánnod, amelyek régóta ott tornyosulnak az asztalodon. Pénteket mutat a naptár, s csak azt tartsd szem előtt, hogy az égiek minden segítséget megadnak neked az eredményes munkához.

Bak:

Ma többször is eluralkodhat rajtad a bizonytalanság érzése, de könnyen lehet, hogy egy konkrét személy miatt kuszálódnak össze a gondolataidat, mert nem tudod, hogy mit akar tőled, tettei vajon mit üzennek. A Hold délutánra segít tisztázni minden félreértést, és választ találsz a kételyeidre, ezért, ha valamit nem értesz, inkább kérdezz!

Vízöntő:

Kiválóan alakul a mai hangulatod egész nap, látványos lesz, ahogy szinte röpködsz. Ne panaszkodj, mert nincs okod erre, és örülj, hogy minden jól alakul! Bár akad majd néhány ember, akik igyekeznek derékba törni a jó kedvedet, ne hagyd, hogy ez sikerüljön nekik. Ötleteid sokak tetszését elnyerik a nap folyamán, kreativitásod új formái bontakoznak ki.

Halak:

Végre itt a hétvége! Tedd le időben a lantot, csak annyit végezz el, s ami feltétlenül szükséges, túlzásokba ne ess. Minden a kedved szerint fog alakulni, és jó az esély új ismeretségek kialakítására. Ne titkold, már vártad a kikapcsolódást. Nyugodt lélekkel lazíthatsz, senkinek nem tartozol elszámolással, bátran magad mögött hagyhatod a hétköznapok terheit.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.