Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Repül az idő, és bizony repül a nyár is, az idő szalad, pillanatok alatt elrepült ez a hét, hiszen már péntek van, ami ezúttal igazán izgalmasnak, eseménydúsnak is ígérkezik, lássuk, vajon horoszkópod mit is ígér a pénteki napra?

Kos:

Úgy tűnik, ezúttal pénteken valami és vagy valaki jócskán áthúzza a számításodat. Nem baj, nem kell ma ragaszkodni az elképzelt tervekhez sem. Sőt, használd a rugalmasságodat, és építs fel újabb stratégiát. Az újratervezés sosem volt gond a számodra. És különben is, utólag rájössz, érted történt minden. Ezt majd később belátod, és nem fogod bánni, ebben biztos lehetsz.

Bika:

Pénteken a legszívesebben a hobbidnak hódolnál most. Miért is ne? Nyár van, péntek van, mindjárt itt a hétvége. Igenis megérdemled, hogy a szíved hangját kövesd. Ha megengedheted magadnak, tedd félre a munkát, és add át magadat a pihenésnek. Olyan sokat dolgoztál, hogy megérdemled, így pedig megújult erővel vághatsz neki a soron következő kihívásoknak.

Ikrek:

Izgalmas eszmecserében, és vitában lehet ma részed, s amikor valóban megcsillogtathatod a rád jellemző szellemi frissességet, intelligenciát. Azért arra mindenképpen figyelj most, hogy ne legyél tudálékos, nem biztos, hogy mindenről mindent olyan pontosan tudsz, mint gondolod. Okosan érvelj, és még okosabban hallgasd meg a többieket. Így lehet ma nyert ügyed, légy kicsit türelmes, és elnéző.

Rák:

Ma még érezheted a feszültséget magad körül. Legyél lehetőség szerint türelmes, használd toleranciádat,  kerüld a fölösleges vitákat. Hamarabb csillapodnak a kedélyek, mint sejtenéd. A hétvége csodásan alakul, ezért sem érdemes pénteken fokozni a feszültséget. Így nyugodtan vághatsz neki a hétvégének, és bizony érdemes is, számtalan jó dolog vár.

Oroszlán:

Élvezd a lehetőségeket, és játssz velük szabadon, engedd szabadjára a lelkesedésedet. Kiváló lehetőségek előtt állsz most nagyon is jól érzed, hogy végre a saját kezedbe veheted a sorsodat. Aminek energiát adsz, szépen lassan növekedésnek indul. Nos, milyen célokat tűztél ki magadnak? Állíts fel sorrendet, mert az később fontos lehet.

Szűz:

Használd pénteken remek tájékozódási képességedet. Ma semmi sem kerüli el a figyelmedet, a legapróbb rezdüléseket is észreveszed ezúttal. A mai apróságok a jövőben már nem is lesznek bizony annyira aprók. Szóval, nagyon fontos benyomásokat gyűjthetsz, amiket érdemes elraktároznod briliáns memóriádba. De azért ne legyél kritikus nagyon, ha valamit észreveszel, ne reagálj rögtön agresszívan.

Mérleg:

Döntéseid előtt vizsgáld meg pénteken a rendelkezésedre álló eszközöket, mérlegelj minden szempontot, a külső és a belső körülményeket. Ha így teszel, biztosan a legjobb és a leghatékonyabb döntésre jutsz. Jó lenne ma a könnyebb s akár egyszerűbb utat választani, mégse tedd. Később beigazolódik, ami most még nehéz tűnik, az a helyes út, még ha kicsit küzdelmesebb is.

Skorpió:

Pénteken erős vágyat érzel, s hogy kutasd, valamint boncolgasd, mélységeiben vizsgáld a körülötted zajló eseményeket. Ma nagyon fontos titkokra deríthetsz fényt, akár arra is rájöhetsz, ki és hogyan mozgatja a háttérben a szálakat. Bármilyen rejtélyt oldasz meg most a tapintatosságra nagy szükséged lesz. Jobb, ha megtartod magadnak az információkat. Később még jól jöhetnek, ne teregesd ki a lapjaid, most még ne.

Nyilas:

A legnagyobb győzelem mindig az önmagad felett aratott diadal. A péntek legfontosabb üzenete is pedig mindenképpen ez lehet. Szóval, bármit is győzöl le ma magadban, abból egészen biztosan óriási energiát nyersz. Milyen szokástól szabadulnál meg? Mit változtatnál meg a legszívesebben? Tedd meg már ma, ne késlekedj, nincs mire várnod, csak jól járhatsz.

Bak:

Pénteken a leginkább saját magadra számíthatsz most. Igaz, máskor sem szívesen kérsz segítséget, de ma nincs is rá különösebben nagy szükséged. Ha magad akarod megoldani a problémát, előbb jutsz a végére, mintha mások megerősítést, támogatását várod, s képes vagy minden problémát megoldani, s méghozzá egyedül, nincs szükséged más segítségére, tehetséges vagy mindenben.

Vízöntő:

Benned van az állandó változás most, a megújulás képessége, mégis hajlamos lehetsz beleragadni a saját elképzeléseidbe. Semmi másra nincs ezúttal szükséged, mint haladni a korral, amiben te vagy a legjobb a csillagjegyek között. Áramolj, és engedd meg magadnak az újdonság varázsát. merj, és cselekedj, hidd el, minden sikerülni fog, amibe ma belevágsz.

Halak:

Pénteken gyerekek kötik le a gondolataidat. Vagy a saját gyerekeid, vagy valaki másé, vagy talán a leendő kisbabádról gondolkozol. Ha gyermeket szeretnél, s akkor az Égiek hamarosan megadják neked ezúttal a  lehetőséget. Ha most nem szeretnél gyereket, akkor meg érdemes az ehhez szükséges “óvintézkedéseket” megtenned, és halaszd későbbre az időzítést.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.