Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Igazán szorgos, és egyben dolgos napok állnak mögöttünk, váratlan meglepetésekben sem volt hiány, s a pénteki nap igazán eseménydúsnak, s valamint izgalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra számodra.

Kos:

Ma többször előkerül a ne ítélj elsőre útmutatás! Ma erre könnyen hajlamossá válsz, s beleeshetsz abba a hibába, hogy túl hamar mondod ki a gondolataidat, anélkül, hogy utána néztél volna a részleteknek, vagy minden érdekeltet meghallgattál volna. Számolj tízig, mielőtt véleményt formálsz, s így elkerülheted azt, hogy ne vélekedjenek rólad is elhamarkodottan.

Bika:

Akaratos oldaladat, vehemenciádat fogd vissza! Sokak ellenérzését is kiválthatod, ha túlságosan erőltetsz bizonyos dolgokat, eseményeket. Ugye nem akarod összeakasztani a bajuszodat senkivel? Ha érzed, hogy éppen túlzásokba esnél, azonnal tarts öt perces szüneteket, és iktass be egy-egy lelki gyakorlatot s egy kis tudatos gondolati tisztítással kombinálva.

Ikrek:

Jó erőben leszel egész nap, energiából nem szenvedsz hiányt, s ez részben a közelgő Telihold hatása már. Viszont észre fogod venni, hogy nem sok kedved lesz a kötelező pénteki rutinfeladatok elvégzéséhez, ám ettől ezeket még rendezned kell, és hidd el, megéri az energia befektetést! Ma mindenképpen ügyelj egy kicsit jobban a pénzügyekre, ne költekezz sokat!

Rák:

Ma minden szempontból jó napod lesz, ügyeid ezúttal gördülékenyen haladnak, az idő jól telik, ráadásul eredményesen is! A szorgalmad és a formabontó ötleteid ma közelebb visznek a nagy célokhoz, így pedig közvetve közelebb kerülsz a hétvégi programokhoz is. Ezúttal semmi s senki nem tudja keresztül húzni a számításaidat, a jókedvedet át tudod ragasztani másokra is.

Oroszlán:

Ezen a héten többször is volt arra példa, s hogy elakadtál feladataid elvégzése közben, s ezek a pillanatok látszólag nem voltak indokoltak. Ám ma alaposan meglep téged is az, hogy minden gördülékenyen halad, amibe belekezdesz, azt extra gyorsan be is fejezed. Újult erővel futsz neki az utolsó teendőidnek, és pár új praktikát is érdemes bevetned a sikerért.

Szűz:

Az elmúlt napokban szinte teljesen felőrölted a tartalékjaidat, s így ma már nem sok mindenre lesz erőd. Ugyanakkor egyértelműen fog látszani, hogy sokat tettél a sikerekért, s pár elismerés épp ma fog befutni, ezeknek örülj! Fejben persze már a hétvégi programokra készülsz, s ahol újra rátalálhatsz önmagadra, és jó élményekkel tudsz majd gazdagodni.

Mérleg:

Végre péntek, már nagyon vártad, igaz? Az utolsó nagy nekirugaszkodás még előtted áll, s nem teheted le idő előtt a lantot. Tudd, hogy minden, amit ma megcsinálsz, s elvégzel, gyors eredményt hoz neked. Nézd át a folyó ügyeket és vajon nem siklottál át valamin? Nehogy későn jusson eszedbe egy ígéreted! Légy ma alapos! A hétvégén kitombolhatod magad.

Skorpió:

Ez a hét s a lezajlott események nem mindenben voltak ínyedre, alaposan leterheltek a tennivalók, voltak stresszes pillanatok, és ezért a feltöltődés jár neked! A tollat persze nem dobhatod el idő előtt, de ma már ne vágj túl nagy feladatokba most, hidd el, ráérsz mindennel hétfőn. Közben legyen pár perced arra, hogy körbenézz, milyen zenei fesztivállehetőségek várnak!

Nyilas:

Amit ma megtehetsz, ne halaszd hétfőre! Péntek lévén már ne vállalj további nagy munkákat, tartalékold energiáidat a hétvégi programokra. Légy túl gyorsan a rutinfeladatokon, így több időd marad önmagadra és baráti levelezgetésre vagy csevegésekre is. Ugyanakkor jól tennéd ma ha már most előkészíted a hétfői teendőket, ezzel a magad dolgát könnyíted meg.

Bak:

Ne kapkodj! Ne siess sehová, és ez a nap akkor is jó eséllyel sikert hoz, ha csak komótosan haladsz előre! Különben is, péntek van, a hét nehezebb részén túl vagy, lazíts egy cseppet. Nem titok, hogy szereted, ha a dolgok a megfelelő időben és tempóban történnek, mégis ma csak olyasmit csinálj, amihez kedved van, és amibe örömmel fogsz.

Vízöntő:

A hét eddigi része összességében sok apró sikert hozott neked, s ha akadt is kellemetlen pillanat, azokon is túl tudod magad tenni már. A gondok elkerülnek, környezeted sem aggat rád további feladatokat, ez a nyugalmi helyzet pedig azt eredményezi akár hogy teljes erővel a hétvégére koncentrálhatsz. Semmi nem veszi el a kedved, sőt, te lehetsz mások örömforrása.

Halak:

Ügyelj ma a kimondott szavaidra akár mert ha nem megfelelően formálod meg azokat, akkor nem találsz meghallgatásra. Így könnyen abba a hibába eshetsz, hogy csak mondod és mondod a magadét, de mások eleresztik azt a fülük mellett. Még akkor is, ha igazad van, bizony megeshet, s hogy figyelmeztetéseidnek, tanácsaidnak nem fog örülni mindenki. Ügyelj erre!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.