Horoszkóp

Horoszkópod pénteki üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre itt a péntek, már mindenki ezt várta nagyon, fárasztó, és nehéz napok állnak mögöttünk, azonban a péntek igazán kellemes, meglepetésekkel megtűzdelt napnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit  ígér a pénteki napra?

Kos:

Gondold végig azt, mit akar a másik! Ma olyasvalaki áll veled szemben, aki nagyon agresszíven, de kicsit kétségbeesetten képviseli az akaratát. Ha visszatámadsz most, nem oldasz meg semmit sem. Ha azonban végiggondolod, mit szeretne a másik, és használod az empátiádat, te is megkapod, amit szeretnél.

Bika:

Csak az történik meg, amit beírsz a naptáradba. Tudtad ezt? Ha nem, tegyél egy próbát most! Vedd elő a határidőnaplódat most, a naptárat és írd be azokat a teendőket, amelyekre mindenképp szeretnél időt és figyelmet fordítani jövő héten. Ha ma megtervezed a jövő hetet, sokkal gördülékenyebb s eredményesebb leszel.

Ikrek:

Van az életnek néhány olyan alapelve, amelyek kezdenek kikristályosodni előtted. Ezeket az alapelveket azonban nem elég felismerni. Ha felismerted azokat, el is kell kezdened használnod, hogy kézben tartsd, átalakítsd s megtervezd az életedet, a boldogságodat. Ne késlekedj, kezd bele most, járj nyitott szemmel.

Rák:

Különösen fontos ebben az időszakban a rendszeresség a számodra is. Most úgy érezheted, beragadt az életed egy helyzetbe, s ahonnan nem tudsz kimozdulni. Ezt a kimozdulást a rendszeresség, a rendszeres cselekvés, a kitartás adja meg neked. Ezért fontos, hogy minden nap tegyél az álmaidért.

Oroszlán:

Szívesen töltöd az idődet azzal, hogy menekülsz a helyzetek elől. S valójában olyan vagy, mintha nem is Oroszlán lenne a jegyed, hanem strucc. Most a homokba dugod a fejed, pedig te is érzed a lelked mélyén, hogy ez a taktika nem juttathat téged túl messzire sem. Most nézz szembe, ami elől eddig menekültél, és minden jóra fordul.

Szűz:

Hidd el, nálad sokkal kevésbé tehetséges emberek is ragyogóan élnek a tehetségükből. Itt az ideje, hogy te is elkezdj a tehetségedből megélni. Itt az alkalom, hogy abból élj, amit szeretsz. Ha ebből lesz munkád, nemcsak gazdagabb, de sikeresebb és boldogabb is leszel, érdemes elgondolkodnod egy vállalkozáson is.

Mérleg:

Nem kell ezernyi okot felsorolnod a döntések mögé, amikor azokról beszélsz. Nem kell megindokolnod, mit és miért teszel, elég csak, ha határozottan teszed, amit tenned kell. Ma ne magyarázkodj sokat, elég a legfontosabb és legerőteljesebb indokaidat megosztanod azokkal, akiknek ezt tudniuk kell, érteni fogják.

Skorpió:

Amikor tanácsot kérnek tőled, bízz benne, tudsz olyan új megközelítést adni a tanácskérőnek, s amire ő még nem gondolt. Ennyi bőven elég, hogy újat mondj neki. Hidd el, aki téged kérdez, nem arra kíváncsi, mi a tudomány, vagy a vezető filozófusok véleménye, hanem a te személyes, privát véleményed érdekli.

Nyilas:

Amiről eddig azt gondoltad, hogy a hátrányod, valójában az előnyöd. Nem kell megszüntetned, nem kell elnyomnod, és nem kell leszoknod róla. Épp ellenkezőleg, fel kell emelned, meg kell erősítened, és abból kell építkezned. Ma gondolj a hátrányokra és a nehézségekre áldásként, és az egész életed megváltozik.

Bak:

Nem akarsz főszerepben lenni, és arra vágysz a legjobban, hogy ne irányuljon rád annyi figyelem, s mint eddig. Pénteken szívesen lépsz vissza az árnyákba, rejtőzöl el a többiek elől. Ma érdemes úgy szervezned a napodat, hogy sok időt tölthess egyedül, és ne kelljen sokat mások előtt szerepelned se, vagy másokkal beszélgetned.

Vízöntő:

Nagyon fontos megértened, aki hozzád fordul. Hajlamos vagy, hogy rutinból is válaszolj, és panelekben, kész megoldásokban gondolkozz. Pedig valójában ezúttal arra lenne szükséged, hogy odafordulj azokhoz, akikkel beszélgetsz, rájuk figyelj, és őket értsd meg, ki tudja, ha figyelsz, még később neked is jól jöhet.

Halak:

A legjobb, ha pénteken egységes egésznek látod az életedet. Ha változtatni akarsz valamin, nem elég azt az egy dolgot megváltoztatnod. S valójában arra van szükséged, hogy sok apró változtatást összehangolj, egymásra építs. Arra van szükséged, hogy egységes egészként tekintsd az életedet, és minden területen módosíts egy kicsit.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.