Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elillant a hét első két napja, nyakunkon a szerda, lassan a hét derekát tapossuk, ugyan a hét eddigi része bővelkedett izgalmakban, a szerda nagyon mozgalmas lesz, lássuk, horoszkópod mit ígér a szerdai napra számodra?

Kos:

Ma nem csak a Halacskák, hanem mások is érzékenyebbek lesznek a megszokottnál, és ez pedig könnyen vitákba torkollhat. Mivel át fogod látni a helyzetet, épp ezért Te légy a türelmes, s a békítő, a jó szándékú, így elkerülheted, hogy rajtad csattanjon az a bizonyos ostor valamilyen botorság miatt. Rázz fel másokat a fásultságból,  ami ugyan nem könnyű feladat, de te képes vagy rá!

Bika:

Ma a füledbe jut egy kellemetlen pletyka, amiről talán már hallottál, de eddig nem törődtél azzal. A teljes történet csak ma tárul fel ám előtted, s bár lehet, hogy nem te állsz a középpontban, de akkor olyasvalaki, akit tisztelsz, s nem igazán tűröd el azt, hogy bántsák. Rosszul eshet, hogy ezt terjesztik, ám csalódottság helyett állj a sarkadra és mondd el, amit te tudsz.

Ikrek:

Ma kompromisszumok sokaságát kellene megkötnöd ahhoz, hogy minden békésen, és a saját ütemében haladjon tovább úgy, hogy közben a céljaidhoz is közelebb kerülsz. Többször érzed is, hogy vitába kellene szállnod az igazadért, de hidd el, ennek ezen a napon semmi értelme! Épp az a lényeg, hogy te is minden esetben maradj méltóságteljes!

Rák:

Nem aludtál jól, vagy csak ma egyszerűen béka feneke alatt van a kedved? Talán ennek a hatásait délelőtt még nem érzed, ám délutánra akár kissé összefolyhatnak a dolgok. Sok megválaszolatlan kérdés kering a fejedben, keresed az okokat, a miérteket. Nem hagynak nyugodni a függőben lévő ügyek sem, de konkrét lépéseket csak a következő napokban tehetsz majd.

Oroszlán:

Ez a nap más lesz, mint a többi. Valami nagyon zavar már reggel, és eleinte nem tudod, mi nincs rendjén. Így nehezen tudsz koncentrálni, sőt, akár feszültté is válhatsz. Szerencsére nagy baj nincs, csupán Mars lesz kellemetlen hatással rád, amit úgy tudsz jól kezelni, ha nem ülsz fel a pletykáknak, nem bonyolódsz vitákba, és mosolyogsz a problémák megoldása közben is.

Szűz:

Még ma csak szerdát mutat a naptár, de te már most egészen közelinek érzed a hétvégét, ennek egyik jele lesz az, hogy befut egy izgalmasnak tűnő meghívást, ami feltölt energiával és lendületet ad a munkádhoz. Feldobódsz, hogy végre történik valami nagyon különleges így megpróbálsz hozzájárulni a sikerhez saját ötletekkel. Tartsd be a sorrendet, előbb a munka, aztán a szórakozás.

Mérleg:

A mai nap során valaki keresztbe tehet neked, ezért az eredeti terveidet is át kell formálnod ahhoz, hogy befuss a célba. Olyan ember felől érkezik a pofon, akivel eddig sosem voltak összetűzéseid se, így hirtelen nem tudod a helyzetet értelmezni. Vedd elő a legjobb, legkedvesebb énedet, légy diplomatikus, s kérdezz rá arra, ami történt.

Skorpió:

Ma sokan fognak hozzád azért közeledni, hogy beszéljenek veled, benned látnak valamiféle megmentőt, neked akarják elmondani problémájukat, mert úgy vélik, egyetlen vagy, aki objektíven tud a helyzetükre tekinteni. Lehet, hogy igazuk van? Ma nagyszerű tanácsadója lehetsz bárkinek, ne utasítsd vissza az ilyen típusú megkereséseket.

Nyilas:

Remek nap lesz ez a mai, s bármibe kezdj, az garantáltan sikerül, még akár jobban is, mint azt reméled. Visszakapod azt a régi, kirobbanó életkedvedet, ami egy ideje kiveszett belőled. Rengeteg örömben lesz részed, így az elmúlt napok zűrzavaros állapota a múlt homályába vész már. Használd ki ezt az energiát, és vágj bele hosszú távú tervekbe még ma!

Bak:

Ma több olyan ügy terítékre kerül ismét, melyekhez bizony sajnos külső segítséget kell kérned. Ne tartsd kellemetlennek, néha veled is megeshet, hogy mások tanácsára is szorulsz akár. Ha viszont Amazonként, egyedül akarsz mindent megoldani, abba szerdán könnyen beletörhet a bicskád. Légy megfontolt, és ma különösen igaz, hogy semmit ne írj alá addig, ameddig meg nem mutattad hozzáértőnek.

Vízöntő:

Okos emberekkel kerülsz kontaktusba, és figyeld, mit mondanak, sokat tanulhatsz az ő tapasztalataikból, tanácsaikból. Hirtelen erőteljes inspirációt érzel, Te is létre akarsz hozni valami nagy dolgot. Betekintést nyerhetsz olyan dolgokba, amelyek eddig el voltak zárva előled, sőt, most elmagyaráznak neked mindent, amire csak kíváncsi vagy.

Halak:

Ma semmin ne lepődj meg. Lesz részed sok fura helyzetben, inkább lásd meg ezekben a tapasztalni valót. Bonyolult és felemelő pillanatok egyaránt körbevesznek majd, a legjobbat akkor teszed önmagaddal, ha egyszerűen mosolyogsz, most befogadod az információkat, feldolgozod azokat, még akkor is, ha közben a fogadat csikorgatod. Ne rúgd össze a port senkivel!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.