Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Eme hét első kettő napja igen túlzsúfoltra, és kissé kellemetlenre sikeredett, de sebaj, már nyakunkon a szerdai nap, mely mozgalmasnak ígérkezik, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Megtehetnéd hogy rámosolyogsz bizony az emberekre. Azokra is, akikre máskor képtelen lennél. Néhány mosoly szerdán csodát tesz. Ráadásul, amikor mosolyogsz, benned is különleges folyamatok zajlanak, és te is sokkal jobb kedvű leszel. Tegyél egy próbát, mosolyogj ma mindenkire, és meglásd, ők is mosolynak majd rád, és nagyon jó napod lesz.

Bika:

A tavasszal együtt megérkeznek azok a boldog napok is, amelyekre egyszer majd úgy emlékszel is vissza, azok voltak a régi szép idők. Hogy őszinték legyünk, a régi szép időket bizony az élmények teszik széppé. Szerdán próbálj annyi őszinte, boldog élményt begyűjteni, amennyit csak tudsz, később még igen sokat számíthat.

Ikrek:

Amire figyelsz, abból mindig sokkal többet küld az Univerzum. Ez a szabály. Tegyél egy próbát szerdán! Ma figyelj arra, amit igazán szeretnél már, és figyeld meg, milyen sokat kapsz ebből az Univerzumtól. Ha szerelemre vágysz, s figyelj a sok szerelemre, ami felbukkan körülötted. Ha pénzre vágysz, figyelj mások gazdagságára, és így tovább.

Rák:

A legszívesebben messzire menekülnél a problémák elől. Mielőtt világgá mennél, ezért azt tudnod kell, a problémák mennek veled bizony oda is. Szóval talán az is a legegyszerűbb, ha itt és most nézel szembe a problémáiddal, és nem hagyod, hogy megijesszenek. A valóságban is a problémák csak arra valók, hogy kreatívan megoldd azokat.

Oroszlán:

A legszívesebben egész nap magyaráznál valakinek, na és egész nap ugyanazt hajtogatnád újra, meg újra. Emlékszel, mennyire unalmas, amikor valaki ugyanazt ismételgetni, és te hetek óta már hallgatod, azt az egyetlen történetet? Na, most ugyanez történik, csak épp te vagy, aki ugyanazt hajtogatja, inkább a mai napon kapcsolódj ki, teremtsd meg saját nyugalmadat.

Szűz:

Kicsit talán nagyobb a zaj körülötted, mint szeretnéd. Talán csendre vágysz, és arra, hogy ne beszéljenek hozzád olyan sokan. Szerdán nyugodtan vonulj el a zajból, és keress magadnak szép csendes zugot, ahol nyugalom vesz körül. Ebben a nyugalomban születhetnek meg az igazán nagy és jó döntések., amik meg a jövőben még kamatozni is fognak, persze jó értelemben.

Mérleg:

A kérdések arra valók, hogy megkeresd rájuk a válaszokat. Ezt szerdán azért érdemes tisztázni, mert ma sok kérdésed van. Olyan kérdések is, amelyeket nem mersz, vagy nem tudsz feltenni másoknak. Szerdán minden kérdésedre megtalálhatod a választ önmagadban, belső bölcsességednél, aki a belső hangodban szólal meg.

Skorpió:

Vedd körül most magadat szép tárgyakkal és tavaszi színekkel. Nem korai elkezdeni húsvéti hangulatba öltöztetni a lakásodat. Szerdán érdemes lenne akár tavaszi pasztellszínekkel körülvenni magadat. Olyan színekkel, amelyek jókedvre derítenek téged és a környezetedet is, miért is ne? Hiszen közeleg a nyár.

Nyilas:

Szerdán mindenképpen érdemes lenne visszatérned ahhoz a régi, s jól bevált gyakorlathoz, amelyre úgy vágysz, és amelyről azt is hitted, már nem követheted újra. Ma vedd elő a régi módszereket, és tedd azt, amiben igazán rutinos vagy. Rutinos, begyakorolt dolgokban nem tudsz hibázni, abban profi vagy.

Bak:

Ahelyett, hogy arra vársz, valaki varázslatot tesz veled vagy az életeddel, vedd észre, te vagy ez a varázsló. A te életedben csak is te varázsolhatsz. Te vagy, aki következetes haladással oda juthat, s ahova szerinted csak a varázslat juttathat el. Ez nem azt jelenti hogy nincs varázslat. Ez azt jelenti már, te vagy a varázslat forrása.

Vízöntő:

Nem baj, ha nem értesz most minden folyamatot, amely körülötted zajlik. Valójában nem is kell mindig mindent pontosan értened. Valójában elég, ha tudod, mikor mit és miért teszel. Ma épp ezért csak arra kell figyelned, hogy önmagadat értsd. Csak arra figyelj, hogy tudd pontosan, te mit, miért és mikor teszel meg, akkor nem érhetnek meglepetések.

Halak:

Az első benyomás a legfontosabb szerdán. Ma minden új találkozásra azzal a tudatossággal készülj, hogy az első tíz másodpercben teljes önmagadat is adhasd. Az első tíz másodpercben olyan sok minden dől el, hogy akkor kell a legnyugodtabbnak, a legmegnyerőbbnek és a legszeretettelibbnek lenned, erre ügyelj, s hidd el, megéri.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.