Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk a hét első felén, lassan a hét derekához érünk, hiszen szerda van, eddig sem unatkoztunk, ez a nap pedig igazán izgalmasnak, és egyben mozgalmasnak is ígérkezik, lássuk is, horoszkópod vajon mit is ígér szerdára számodra.

Kos:

Ha fáj a derekad, a hátad, itt az ideje törődni a fájdalommal. Ez a fájdalom ugyanis arra emlékeztet, hogy túl sok terhet veszel a vállaidra, amelyek agyonnyomnak. Nem elég elmenned masszázsra, de a terhekből is le kell pakolnod, és vissza kell adnod azokat a feladatokat, amelyeket nem tudsz elvégezni, s ezt jobb is ha minél előbb megléped.

Bika:

Két lehetőség között is ugrálsz szerdán, de azt is mondhatnám, egy fenékkel akarsz két lovat megülni. Ez pedig még neked sem sikerülhet. Bármennyire is ügyesen zsonglőrködsz az időddel na és a figyelmeddel, döntened kell két lehetőség, két ember, két világ között, ez a döntések napja, hát dönt okosan, és hallgass inkább ezúttal az eszedre.

Ikrek:

Valaki szokatlanul izgalmasnak talál téged, és erősen érdeklődik irántad. Szerdán talán kellemes tavaszi flört veszi kezdetét az életedben, legalábbis, s ha bele mered engedni magad. Ha most nem vagy nyitott a flörtölésre, csak élvezd, hogy sokan figyelnek rád s a munkádra, ez is valami, nő az önbizalmad, ami soha nem baj.

Rák:

Oda-vissza játszmában vagy valakivel, minden mondatodra azonnal kapsz egy jól hangzó választ, amitől egyre csak feszültebb leszel. A legjobb az lenne ma, ha megölelnéd, akivel épp veszekedni kezdesz, hiszen mindkettőtöknek nagy ölelésre lenne most szüksége, nem pedig véget nem érő értelmetlen vitákra, amik semmi jóra nem vezetnek.

Oroszlán:

Régóta szeretnél az alakodon változtatni, átalakítani a megjelenésedet. Bár szigorú diéta indítására nem alkalmas a mai nap, arra tökéletes, hogy a külsőddel foglalkozz, és új külsőt, stílust, s öltözködést álmodj magadnak. Szerdán akár az egész ruhatáradat újratervezheted, lecserélheted, tavasz van, s a természet is újjá éled, tedd hát te is azt.

Szűz:

Figyeld meg, milyen mély nyugalom árad szét benned, amint meghozol egy fontos döntést. Figyeld meg, milyen mély nyugalom van benned, amikor már nem vagy bizonytalan, hogy mit, hogyan és legfőképpen mikor szeretnél megvalósítani, a továbbiakban is törekedj a határozottságra, de ne sérts meg senki, pont ez lesz célravezető, és nagy eredményeket érhetsz el.

Mérleg:

Nem mindig okoz örömet már, hogy a munkáddal kell foglalkoznod. Most is kezdesz kimerülni, s kezded elveszíteni az érdeklődésedet. Ebben a helyzetben a legjobb ha felidézed, amit még izgalmasnak találtál a munkádban. Ha pedig nincs ilyen, vagy nem emlékszel rá, valóban ideje új munkahelyet keresned, mert akkor tényleg ez nem a te utad.

Skorpió:

Figyeld meg, mit miért teszel, melyek a valóban mély motivációid. Ha elkezded ezeket figyelni, megfogsz lepődni, hiszen a motivációid ma megváltozhatnak. Talán ez az, amiért a környezeted nem értette eddig, mit, miért és hogyan teszel? Lehet eddig tévúton jártál, s mint ahogy annak is nagy a valószínűsége, hogy most jött el a te időd.

Nyilas:

Vigyázat! Felszínes ítéleteket hozol szerdán. Ezek az ítéletek sem neked, és sem azoknak nem tesznek jót, akikről szólnak. Ahelyett, hogy a felszínes ítéleteket elhiszed, ezúttal inkább az emberek valódi lényére, s valódi személyiségére kellene koncentrálnod. Mi az, ami valóban jellemző rájuk? Tedd inkább ezt, s jobb napod lesz, meglátod.

Bak:

Szerdán döntések százait is hozod meg anélkül, hogy különösebben sokat kellene gondolkodnod ezeken. Mégis van egy döntés, amelyet hetek óta halogatsz. Talán azért félsz, s mert úgy éred, ha jól döntesz, sok erőt nyerhetsz, ha rosszul, sokat veszítesz. Valójában nincs olyan sok vesztenivalód, mint hiszed, légy ma határozott, és bátor a döntésekben.

Vízöntő:

Honnan tudod, mikor jön el a változtatás ideje? Honnan tudod, egy barátságban mikor van szükség egy kis szünetre? Vagy a párkapcsolatodban mikor kell időt kérned? Szerdán sokat gondolkozol, azt honnan tudhatod, ha eljött a változtatás ideje? A legtöbb esetben, amikor ezen gondolkozol, jelzi, hogy valamiben érdemes változtatnod, méghozzá minél hamarabb.

Halak:

Fontos, hogy érezd mások szeretetét, de nem mindenki tudja olyan módon kifejezni a nagyrabecsülését, az érzelmet, hogy azt te is megértsd. Szerdán figyeld is meg, a környezeted milyen eszközökkel fejezi ki a szeretetét! Ha erre rájössz, könnyebben megérted őket., az élet örök tanulás, és főleg nem szégyen.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.