Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Végre túl vagyunk a hét legunalmasabb első kettő napján, aggodalomra pedig semmi ok, hiszen a szerdai nap minden szempontból izgalmasnak, s egyben eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, vajon horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Vigyázz, mert elkerülhetetlen lesz, hogy új kihívások elé kerülj, és ezek elől nem célszerű megfutamodni. Szerettél volna egy nyugalmas, békés, és csendes szerdai napot? Felejtsd el, inkább törekedj most a siker elérésére. Mozgalmas, energikus pillanatok követik egymást, s jobb, ha ezúttal eleve magasabb fokozatra kapcsolsz, és teszed a dolgod, kifogások és időhúzás nélkül!

Bika:

A mai nap tele lesz mozgalmassággal, rengeteg kreatív ötletet kell bevetned ahhoz, hogy minden feladat végére érj, s természetesen pozitív eredménnyel. Sok gondolkodást és tervezést igényelnek majd tőled a mai feladatok, azt reméled, s hogy hazaérve a nyugalom vár rád, hát most felejtsd el! Magánéleti téren is érdemes valami érdekes ötlettel előrukkolnod.

Ikrek:

Összességében jellemző rád, hogy toleráns és kedves vagy, ugyanakkor a mai napon ez többszörösen igaz lesz. Könnyen és jól feltalálod magadat a különféle élethelyzetben, akár egyenesen sziporkázol és sokakat elbűvölsz. Attól pedig délutánra csak még jobban érzed magad a bőrödben, hogy mindenki figyel rád, és még új ismeretségeket is köthetsz.

Rák:

Ma valaki meglep azzal, hogy a megszokottnál már jóval kedvesebb s őszintébb lesz veled. Nem ilyennek ismerted, ám a pozitív hatású közeledés sokat javít a kedélyállapotodon, energiával tölt fel, s nyitottabbá válsz az illető irányába. Este kedved támadhat egy különleges vacsorára, és melyet kedveseddel vagy egy régi baráttal költenél el? Keress hozzá egy új helyet!

Oroszlán:

Valami van a levegőben? Vibrál körülötted minden, viszont nem leled akár ennek okát? Jó hírünk van! A látszat ellenére a jelek hamarosan egyértelműen pozitívok lesznek, és valami izgalmas, örömteli dolog áll előtted. Lehet akár, hogy talán némi áldozatot is kell hozni a sikerért, akár egy rossz szokásodról is le kell mondanod, ám ez nem marad jutalom nélkül, csak figyelj!

Szűz:

Ha tegnap nem voltál a legjobb passzban, s ma biztosan másként alakulnak a dolgok! Ismét mosolyogsz, felerősödik az alkotókedved, s környezetedre is kiváló hatással leszel. Egy dolgot viszont feltétlenül kerülj el! Ne kapkodj ma, ne mondj igent vagy nemet hirtelen felindulásból! Ma a dolgok jóval több átgondolást igényelnek, mint első nekifutásra látszik!

Mérleg:

Ma a maximalizmust helyezed középpontba,s  mindent hibátlanul akarsz végrehajtani, nagyon szeretnéd jól, nagyon alaposan végezni a rád bízott összes tennivalót. Az sem mellékes, hogy igen nagy mennyiségű feladattal kell számolnod, ma csak akkor leszel ezek elvégzésére képes, ha mások gondjainak megoldása helyett a saját ügyeiddel foglalkozol.

Skorpió:

Leterhelő nap áll előtted ma, sok tennivalóval, s nem utolsó sorban számos vita lehetőségével. Ez utóbbit elkerülheted, ha okos s előrelátó vagy! Ne hagyd magad kizökkenteni a béketűrésből! A Kosok és az Ikrek könnyen kihozhatnak a sodrodból ezúttal. Ha valaki túlzottan sürgetne, noszogatna állítsd le, de tedd ezt diplomatikusan, elkerülve a konfliktus kirobbanását.

Nyilas:

Miként szabadulhatnál meg a benned rejtőző feszültségtől? Jó a kérdés, de még nincs rá válaszod? Lehet, hogy kicsit el kellene távolodnod a világ zajától, hogy meghalld a saját gondolataidat? Ez jó ötlet, viszont ma erre kevés az esély. Elég nehezen alkalmazkodsz a különféle változásokhoz. A Hold van rád akár ilyen hatással, a lelked meglehetősen sebezhető.

Bak:

Ma válaszút elé kerülsz, olyan döntést kell hoznod, mely lényeges lesz a jövőd szempontjából. Talán nem fogsz örülni annak, hogy sürgetve leszel, s ugyanakkor nem húzhatod tovább bizonyos ügyek rendezését. Mérlegelj, s csak aztán cselekedj, a gyorsaság most a javadra válik. Ha egymagad nem tudsz dönteni, kérj tanácsot egy tapasztalt embertől!

Vízöntő:

A legjobb irányba tudsz haladni, ma azon feladataid, melyekkel el voltál maradva, könnyen rendezhetők. Délután már felszabadult leszel, és javul a kedélyállapotod, és környezetedre is pozitív hatást gyakorolsz. Kezd újra kisütni a nap a fejed felett, a felhők távolodnak, s még egy út ötlet is megfogan a fejedben. Úgy tűnik, hogy nem tudsz hibázni.

Halak:

Úgy érzed, s mintha vontatottan haladnának a dolgaid? Nehezen boldogulsz a rutinfeladataiddal? Keress magadnak egy új kihívást, hátha ezzel le tudod küzdeni a nyűgösségedet, így pedig a kora délutáni órákra jobban tudod majd magadat érezni a bőrödben. Akár csak valami változatosságra van szükséged, hát leld meg!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.