Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Igazán eseménydús, szorgos, dolgos napok állnak a hátunk mögött lassan már a hét közepéhez érkeztünk hiszen szerda van, a mai napon igazán sok meglepetést, váratlan eseményt tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Nem könnyű a mai nap. Mégis, s bármilyen nehéznek tűnik, próbálj meg úrrá lenni türelmetlenségeden. Talán valaki nem ért meg, talán nem úgy alakul a mai nap, ahogyan tervezted, és mégis ezúttal ma csak a diplomácia segít. Csak rontasz a helyzeten, ha dühbe gurulsz. Használd inkább a humorérzékedet, vicces beszólással könnyedén feloldod a feszültséget, és a konfliktushelyzetek is elkerülhetőek így.

Bika:

Fékezd meg a feltörő indulatokat. Ma nem mindegy, mit és hogyan mondasz. Ma a higgadt és megfelelő kommunikációval nagyon sokat nyerhetsz most. Ellenkező esetben borul minden, s legyen szó munkáról, párkapcsolatról, barátokról, bármiről. A szerda mottója mély lélegzet, és ne felejts tízig számolni, nehogy olyat mondj, amit később megbánsz.

Ikrek:

A szerda könnyen léket üthet a pénztárcádon. Szóval ma légy nagyon körültekintő, és nézd meg, mire és mennyit költesz. Persze, nyári leárazások, meg minden, de légy óvatos is, és gondold meg, valóban olyan jó-e, amit kinéztél magadnak. Hidd el, sokkal jobb lehetőségek jönnek még, nem kell az első árut azonnal megvenni ami a kezed ügyébe akad.

Rák:

Fura helyzeteket hoz a mai nap. Úgy érzed, mintha mindenki téged piszkálna, s téged pécéztek volna ki a többiek. Hidd el, nincs veled semmi probléma, ha csak az nem, és hogy az átlagosnál is jobban a szívedre veszel mindent. Ne sértődj meg, és próbálj inkább nevetni a helyzeteket. Hamarosan úgy is visszatér a jó kedved. Egyszer élünk, hát tegyük azt boldogan.

Oroszlán:

Légy ma megértő és belátó a többiekkel. Talán fogalmad sincs, mitől olyan feszült mindenki. Nem érted, mégis mi a probléma most, hiszen nyár van, ragyogó napsütés, miért gerjesztik a feszültséget a többiek? Szerdán tedd, s amiben a legjobb vagy, légy nagyvonalú és szeretetteljes, az jól áll neked, és jobban érzed magad, és mások is jobban értékelik, nap végén pedig lazíts kicsit.

Szűz:

A türelem ma a legnagyobb erényed lehet már ha nem hagyod magadat felbosszantani. A gyerekesség, az ügyetlenség szerdán különösen bosszantó lehet számodra. Szóval, mély levegő nyugalom. Attól, hogy sok mindent valóban precízebben teszel másoknál, még te sem vagy tökéletes. Legyen ez a szerda legnagyobb felismerése. Emberek vagyunk, mindenki hibázik, és tudni kell tolerálni, fő a nyugodtság.

Mérleg:

Úgy érzed, ma semmi sem sikerül. Ma nagy lehet rajtad a nyomás, mégsem érdemes idegeskedni, s mert az egészséged láthatja kárát a feszültségnek. Lelked nyugalomra, békére vágyik már, és ha nem adod meg magadnak a pihenést, rákényszerít a tested. Szóval, csak könnyedén, lazán, hogy elkerüld a betegségeket. Nyár van, ilyenkor inkább már tervezd meg az idei nyaralást, vagy épp kikapcsolódást.

Skorpió:

Ma mindenre nagyon hevesen reagálsz, szinte puskaporos körülötted a hangulat. Ismerd fel, semmit sem érsz el a veszekedésekkel, s vitákkal, sőt csak magadnak ártasz vele. A legjobb lenne, ha otthon maradnál ma, ha nem teheted meg, inkább kerüld el a többieket, így a vitákat is elkerülheted. Kapcsolj ki, és most a természetben eltöltött idő is nagyon jót tehet.

Nyilas:

Vigyázz ma a pénztárcádra. Ha teheted, semmit ne vásárolj, de főként tartsd olyan helyen, ahol biztosan senki sem nyúlhat hozzá majd. A legjobb lenne, ha bezárnád a páncélszekrénybe, így biztosan semmilyen anyagi veszteség nem érhet szerdán téged. Legyél ma körültekintő és óvatos, s igaz ez az emberekkel való beszélgetésekre is, vigyázz, kinek, és mit mondasz.

Bak:

Ma különösen fontos a rád oly annyira jellemző higgadtság s valamint józanság. Használd ezeket a remek tulajdonságokat, hogy elkerülhesd a vitákat, vagy akár nézeteltéréseket. Ne lepődj meg, ha szerdán csupa ilyesmivel találod magadat szembe. Vedd úgy, ma toleranciából tesztelnek az égiek, és állni tudod a sarat, mert képes vagy rá, sokkal értelmesebb vagy annál, mint végtelen vitákat kezdeményezz.

Vízöntő:

Csak akkor segíts ma, ha most kifejezetten megkérnek rá. Ellenkező esetben sokkal okosabban teszed, ha hátralépsz, s tisztes távolságból szemléled a szerdai eseményeket. Ma a passzivitással sokkal többre jutsz, mint a kéretlen tanácsokkal, és sokat tanulhatsz a látottakból, hallottakból, ami később hasznodra válik. ma szánj időt egy kis kikapcsolódásra, igaz nem hétvége van még, de ez most nem számít.

Halak:

Hullámzik ma a hangulatod. Hol az egekben érzed magadat, s hol meg egyáltalán nem találod a helyedet. Szerdán próbáld megtalálni a lelki egyensúlyodat végre, s ne engedd, hogy a többiek hangulata a tiédre is rányomja a bélyeget. A mai nap sokkal jobb, mint amilyennek eleinte látszik, ne hagyd, hogy mások ebbe belerondítsanak, tartsd távol magad az ilyen emberektől, és a negatív gondolatoktól is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.