Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Gyorsan repül az idő, pillanatok alatt túlestünk a hétfői, valamint keddi napon s izgalmakban nem is volt hiány, azonban a szerdai nap is igen mozgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Ha bízol magadban, s nem hiszel a kishitű, hitetlenkedő véleményeknek, csodákra lehetsz képes szerdán. De ne feledkezz meg ezúttal a tervezés fontosságáról. Nyugodtan és kitartóan végezd munkádat, értékeld reálisan a külső körülményeket. Fölösleges idő s energiapocsékolástól kíméled meg magadat. S ne hagyd hogy bárki kibillentsen lelki egyensúlyodból, ez nagyon fontos.

Bika:

Ha anyagiakkal kapcsolatos döntés előtt állsz, s előbb ezúttal el kell fogadnod az időközben megváltozott körülményeket. A gyors, így ugyanakkor mégsem elhamarkodott reagálás korábban zárt kapukat nyithat meg előtted. Meg tudod csinálni a mások szerint unalmas, monoton feladatokat, ami szerdán különösen hasznos tulajdonságnak bizonyul.

Ikrek:

Szerdán folyamatos ellentmondásokba botlasz magad körül. Vesd be ma az okos érveket hiszen a logikus magyarázatba már nem köthetnek bele a többiek. Ugyanakkor ne csak a felszínt kapargasd ma, próbáld a mélyebb összefüggéseket is észrevenni, s azok szerint végezni a feladatokat. Légy önmagad ura, ne hagyd hogy mások próbáljanak irányítani, a te életed a te döntésed.

Rák:

Igyekezz harmóniát teremteni szerdán a vágyaid, és a gondolataid között. Egyik feled mindennél jobban vágyik a változásra, az újdonságokra, míg a másik oldalad erősen ragaszkodik most az állandósághoz. Az egyensúlyhoz mindkét oldalból engedned kell valamennyit. Döntsd el ezúttal, ma mennyire ragaszkodsz megszokásokhoz, és mennyire vágysz az újra.

Oroszlán:

Szerdán ezúttal nagyon erősen és határozottan képviselheted az álláspontodat. Ma nagyon jól teszed, ha következetes s kitartó vagy. Szenvedélyesen állsz ki a meggyőződésed mellett, ugyanakkor figyelj rá, hogy senkit ne akarj meggyőzni olyasmiről, amivel ő nem ért egyet. Inkább fordíts időt a pihenésre, mert igen mozgalmas napok állnak előtted, készülj fel rá.

Szűz:

Szerdán vesd be a rád annyira jellemző aprólékosságot, körültekintést is, vagyis az elemző képességedet. Csak így érheted el ezúttal, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Inkább nézd át a mai feladatokat akár többször is, hiszen minden esetben valami új és érdekes információt fedezhetsz fel, és így hiba se csúszik a számításaidba, és nem ér meglepetés.

Mérleg:

Szerdán kezdj el rendszert alakítani az életedben. Amikor is meghatározott módon végzed a feladataidat, sokkal előbb jutsz a végére, mintha “random” módon fogsz egyikbe, és majd a másikba. Amint tudatosan éled az életedet, rájössz, mennyi minden másra is jut idő a munka mellett. Itt nyár, a feladatok mellett is pihenj minél többet, megérdemled, dolgos hónapok állnak mögötted.

Skorpió:

Erősséged, hogy bátran szembenézel a nehéz helyzetekkel is. A kihívások valósággal feltüzelik a lelkedet, így újult erőt adnak neked a megvalósításhoz. Szerdán éppen ezzel a belső erővel alkothatsz maradandót. Téged a kudarc, a vereség sem tántorít el a célodtól. Most nem is kell ezzel számolnod, sikeres leszel, így magabiztosságodat senki nem kérdőjelezheti meg senki.

Nyilas:

Feszítsd ki belső tüzed vitorláit, s fogd be a lelkesedésed szelét. Szerdán különös erővel hatsz a többiekre, ma te hozol színt a környezeted életébe. Erre vágysz nem? Hogy átvegyék az optimizmusodat, s a belőled áramló boldogságot. Nos, ma minden álmod megvalósulhat, csak tenni kell érte, de sors tálcán kínálja, s így fogadd el, és tegyél érte.

Bak:

Úgy gondolod most, neked mindenért keményen meg kell küzdened. Valójában az ingyen, vagy könnyen szerzett lehetőségek nem is érdekelnek téged. Szerdán mégsem kell vért izzadnod, s ma a könnyedséggel léphetsz óriásit előre. Vedd észre, neked is jár a lazítás, az egyszerűség, a valódi öröm, a kikapcsolódás, s nem csak a munka világa létezik.

Vízöntő:

Szerdán képes vagy átlátni a felszín alatt húzódó belső összefüggéseken. Ma ezúttal olyan információkra lelhetsz, mit talán hosszú ideje keresel. Könnyen érezheted úgy, mint aki megvilágosult, persze bizonyos értelemben pontosan ez történik veled. Jól hangzik, igaz? Így egy igazán izgalmas nap vár rád, nem fogsz unatkozni, abban biztos lehetsz.

Halak:

Járj ma nyitott szemmel szerdán. Ma a megszokotthoz képest is jóval többet érzékelhetsz a világból, nem véletlen, ha számtalan kérdés merül fel benned most. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezz rá. Akár többször is felteheted ugyanazt a kérdést egészen addig, amíg meg nem érted a magyarázatot, s de ügyelj arra is, hogy legyen időd pihenésre, kikapcsolódásra, hidd el, szükséged van rá!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.