Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Ha lassan, de túl vagyunk a hét legszürkébb napjain, az elmúlt napokban sok kellemetlen dologgal kellett szembesülni, azonban az előttünk álló szerdai nap igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér mára.

Kos:

Ez a nap rengeteg plusz feladatot hoz, de most is jusson eszedbe, a sors csak annyi súlyt pakol a válladra, amennyit is el bírsz cipelni. Az extra terhek alaposan kifárasztanak, a lelkedet sem kímélik. Érzed, ideje a változtatásnak, most bizonyos dolgok nem mehetnek úgy tovább, ahogy eddig. Életed messze nem olyan bonyolult és nehéz, mint amilyennek véled, űzd messzire a kételyeidet!

Bika:

Magad sem tudod, mi az oka annak, s hogy már reggel észvesztő tempóban kezded feladataid elvégzését, de az biztos, s hogy jól haladsz. Tüzes, ambiciózus leszel, bátran formálod a lehetőségeket, és hozod ki az egyes dolgokból a legtöbbet. Amit lehet, azt hibátlanul adsz ki a kezedből, sokkal tökéletesebben, és mint azt várták volna tőled.

Ikrek:

Ma többször is elakadsz ezúttal, olyannyira, hogy még a szokványos rutinfeladatokkal is adódik gondod, valahogy nem találod a helyedet most. A jelentősebbnek tűnő témákra, döntésekre nem is bírod rászánni magad. Az égiek hatások elég vegyesek ma, ezért nem árt a kellő figyelmesség azzal összefüggésben, hová lépsz, mit csinálsz, vagy épp mire mondasz igent.

Rák:

Ezen a nyári napon bizony csodás megtiszteltetés is érhet! Ne pironkodj, ha mások előtt felmagasztalják képességeidet, tetteidet, elismerik tudásodat, de lehet, hogy felkérnek egy különleges feladat elvégzésére, melyből sok hasznod is származhat. A dicsőség töltsön el örömmel, és végezd teljes odaadással, nagyobb lendülettel a dolgodat. Ez egy remek nap!

Oroszlán:

Ma hajlamos leszel túlbonyolítani a dolgokat, összekutyulni a részleteket, vagy elfeledkezni találkáról is. Érzelmeket viszel olyan témákba, s melyek ezt nem igénylik, sőt, épp ettől válnak bonyolulttá. Délre még az is a feje tetejére állhat, ami eddig rendben haladt. Állj meg pár percre, ülj le, gondolkodj, hol hibáztál, aztán sürgősen változtass!

Szűz:

Senki sem akar ártani neked! Az égiek jó hatással vannak rád. Ne rohanj annyira, ne akarj egyszerre sok feladatot megoldani. Ezzel a látszólagos lassulással minden könnyebben, gördülékenyebben halad majd. Az év hátralévő időszakával kapcsolatban ma befut egy lényeges információ, s amit alaposan raktározz el, analizálj, és fordítsd a magad javára!

Mérleg:

Érzelmi hullámvasúton ülsz ma, így elég nehezen tudod meghatározni, hogy az érzések, amik nyomják a lelkedet, valósak-e? Valójában egy kellemetlen, égi impulzus dúlja fel a lelkivilágodat, de ám szerencsére akad a környezetedben valaki, aki melléd áll most, és nem hagy cserben ezekben a pillanatokban. Estére visszatalálsz igazi önmagadhoz.

Skorpió:

A Skorpió jegy szülöttjeit ma nagyon fogja vonzani az újdonság iránti vágy. Ez bármi is lehet! Akár egy új szerelem, munka, anyagi források felkutatása akár vagy lehet, hogy eldöntöd, végre útra kelsz, elköltözöl, más országban telepedsz le. Minden érdekelni fog, különösen akkor, ha merőben eltér a megszokottól. A mai döntéseid jók, és hosszú távra szólnak.

Nyilas:

Ma fokozott vágyat érzel arra, hogy ismeretlenek társaságát keresd, beszélgess, idegen kultúrákhoz kerülj közelebb. Az indíttatás bármi lehet most, egy behálózásra váró helyes pasi, vagy akár egy üzleti partner is képbe kerülhet. A lényeg az most, hogy az égiek ma biztatnak, egyben lehetőséget adnak az udvarláshoz, meggyőzéshez, így elősegítve, hogy sikert érj el.

Bak:

Reggel még nem, a délelőtti órákban pedig még csak alig találod a helyedet, és ezúttal semmi nem megy gördülékenyen, s a Hold teszi ezt, tarts ki, estére minden kellemetlen hatás megszűnik. Kissé esetlennek, vagy alkalmanként tehetetlennek érzed magadat majd, s amihez nyúlsz, az könnyen elromlik, összetörik, de lehet, hogy csak úgy elpakolod valahová, hogy órákig nem találsz rá újra.

Vízöntő:

Ez a nap kifejezetten harmonikusan indul ezúttal, délelőtt gyors ütemben végzed a tennivalóidat ám kora délután egy váratlan esemény alaposan feldúlhatja nyugodt lelkivilágodat. A riadalom nem ok nélküli, és ám szerencsére hamar átlátod a helyzetet, rájössz, ez is egy tapasztalatszerzési lehetőség, így legközelebb már ez a dolog sem okozhat nehézséget!

Halak:

Ellenállhatsz a csábításnak, mondhatsz nemet a randikra, vagy az új kihívásokra, de jobb, ha elfogadod! Hagynod kellene ezúttal, hogy végre a sors a kegyeibe fogadjon! Ma a szenvedély és a szerelem alaposan felforgatja lelked békéjét, a romantika, s így a flört, az izgalom ölel körbe. Ha szingli vagy, csak körbe kell tekintened, s biztos terem facér jelölt a környéken.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.