Horoszkóp

Horoszkópod szerdai üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk az álmos, kissé unalmas hétfői, valamint keddi napon, azonban lassan már a hét derekához közeledünk, s a szerdai nap igen izgalmasnak, és mozgalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Elvagy, mint a befőtt! Ismerős ez a mondás? Bizony ma nagyon igaz lesz rád, egyszerűen semmi nem tud kizökkenteni a nyugalomból, sőt, most még te fogsz tudni másokat csitítani, s elirányítani. Ha kérdeznek, mindenre van jó válaszod, egyáltalán nem érdekelnek a nehézségek, mostan nem foglalkozol a világ nagy dolgaival, önmagadat helyezed középpontba, és jól érzed magad.
Bika:

Ma furcsa reakciókkal találod szembe magadat, rengeteg impulzus érkezik hozzád a nagyvilágból, vegyes hatások ezek. Akad, aki a bajával keres meg, mások rád akarják testálni a saját feladataikat, de könnyen lehet, hogy a szerelem kopogtat az ajtón. Bika létedre többször is elbizonytalanodhatsz, de ezek holnapra megszűnnek, s rájössz, minden úgy jó, ahogy van.

Ikrek:

Ma a főszerep az érzelmeké, az odaadásé, a kedvessége! Ennek a hármasnak az ötvözetét alkalmazd egész nap, s így a környezeted biztosan körbe fog rajongani. Ne álld útját az áramló impulzusoknak, ne söpörd szőnyeg alá a felbukkanó, ám esetlegesen még furcsának tűnő érzéseidet, netán vad vágyaidat. Komolyan foglalkoznod kell most saját magaddal és lelkivilágoddal!

Rák:

Rendkívül hatékony leszel ma, környezeted jelentős része csak ámul és bámul téged, valamint nagyszerű tetteidet. Most nyugodtan rátehetsz egy lapáttal, sőt, legyen bátorságod előállni vad ötleteiddel, ugyanis nagyon könnyen megtalálod azokat az embereket, akik szívesen fognak támogatni a megvalósítás során. Légy nagyon elégedett magaddal!

Oroszlán:

Kommunikációs képességed legjavát tudod kamatoztatni, könnyen megtalálod a közös hangot másokkal, hibátlanul tudod a különféle információkat tovább adni, s ha kell, hozzátenni valami pluszt, amitől még értékesebb lesz. Ha ma állásinterjúra, netán egy fontos megbeszélésre vagy hivatalos, akkor nyert ügyed van, jobban fogsz teljesíteni a vártnál.

Szűz:

Ez a mai nap nem lesz túl kedvező számodra, már reggel akadályok állják utadat, délelőtt pedig bármihez nyúlsz, szinte sorban balul sül el, s vagy éppen kétszer annyi időbe kerül, mint máskor. Ne izgulj! Jupiter annyiban segít, hogy a komoly veszteségek elkerüljenek, illetve, ha odafigyelsz, valamint nem ugrod át a részleteket, akkor sok kellemetlenségtől megóvod magadat.

Mérleg:

Nagyon sok tennivaló vár rád, emellett már adódnak új feladatok, úgyhogy nagyon kell iparkodnod, hogy nyugodt lélekkel tehesd le a lantot este már. Ha a múlt hétről is maradt pár kötelezettséged, akkor azokat helyezd előtérbe, s próbálj magasabb fokozatra kapcsolni és cselekedni. Ha kell, hát vállalj be pár túlórát, ez elsősorban a Te érdeked, nem pedig másé.

Skorpió:

Figyelj ma minden mozdulatodra, gesztusra, reakcióra is, s legfőképpen a kimondott szavakra! Az, hogy kinek, mit s hogyan kommunikálsz, többet nyom a latba, mint maga a téma, amelyről szó esik. Szorítkozz a tényekre, legyél egyértelmű, őszinte s diplomatikus. Ha köntörfalazol, azt a beszélgetőpartner könnyen megérzi, és elbeszélhettek egymás mellett.

Nyilas:

Nyilasként nem eshet nehezedre felvállalni őszintén a véleményedet, de ma ez a körülmény fokozottan is igaz lesz! Csak nyíltan és mindenféle kibúvó keresése nélkül oszd meg gondolataidat másokkal, így nem adhatsz teret félreértéseknek. Ki kell ezúttal már mondanod, ami a bögyödet nyomja, s legyen szó suliról, munkahelyről vagy a családi közegről.

Bak:

Ma folyamatosan feszegeted a határaidat, sőt, erődön felül próbálsz teljesíteni, másoknak segíteni, de ez magában rejti a gyors kifáradás és a rossz közérzet lehetőségét. Ne hajtsd túl magadat, s nem kell a dupla sebesség, még megcsömörlesz bizonyos feladatoktól, és közben gondolj arra, hogy még csak szerda van, s igencsak messze a hétvége.Vízöntő:

Ha az a fura érzés uralkodik el rajtad, hogy téged senki sem szeret, és vagy épp ellened van az egész világ, senki nem támogatja az ötleteidet, akkor tudd, hogy ezúttal ma a te készülékedben van a hiba! A gond ott gyökerezik, hogy ma nem vagy kibékülve saját magaddal, s az elmúlt napok teljesítményei sem javítottak hangulatodon, ezáltal mindenkire kivetíted negatív érzelmeidet.

Halak:

Meglepően sok kihívással találhatod szembe magadat, s alkalmanként most kapkodnod kell a fejed, hogy mindent észrevegyél. Akad majd nehéz, s borzongató és izgalmas tennivaló egyaránt. Ez a vegyes állapot épp jókor érkezik, mert igazán tettre kész vagy mindenféle feladat elvégzésére, a felhalmozódott energia így jól fel is használható. A mai napon nincs számodra lehetetlen!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.