Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenet!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túlzsúfolt, bonyodalmas hétköznapokon túl vagyunk túl, de ennek vége, hiszen nyakunkon a hétvége, és a szombati nap igen eseménydúsnak, mozgalmasnak, s izgalmasnak ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szombati napra?

Kos:

Kezdesz összerogyni a súly alatt, amit cipelsz. Talán túl sok teher van rajtad, és talán el kellene kezdened letenned ezeket. Ha ránézel a súlyokra, könnyen rájöhetsz, ezeket magadtól, önszántadból cipeled annak ellenére, hogy nem kellett volna azokat felvenned. Lazíts kicsit, szánd rá magad egy kis kikapcsolódásra.

Bika:

Arra vágysz, hogy megváltozzon az életed is, de közben nem szívesen változtatsz. Ez olyan ellentmondás, amelyet érdemes szombaton kibékíteni magadban. Ma érdemes ezúttal végiggondolnod, mi fontosabb a számodra, a változás, vagy, hogy a komfortzónád látszólagos biztonságában maradhatsz, jól gondold meg hogy döntesz.

Ikrek:

Mozgasd meg a tagjaidat szombaton! A tested ma nem fogja beérni egy nyújtózkodással, és valószínűleg sokkal többet szeretne ennél. Ma tökéletes az alkalom, hogy elmenj jógaórára vagy akár konditeremebe, de arra is tökéletes, hogy kéz a kézben sétálj a szerelmeddel, színezd be napodat.

Rák:

Valójában minden szavaddal, minden mozdulatoddal, minden tetteddel tanítod a gyerekeket. Nem csak akkor tanítasz, amikor elmondod, mit hogyan is kell csinálni, hanem akkor is, amikor megteszed, amitől óva inted a gyerekeidet. Épp ezért fontos, hogy csak olyasmit tegyél, amit szeretnéd, s hogy a gyerekek is megtegyenek majd.

Oroszlán:

Szeretned kell, amit csinálsz. Szeretned kell a munkádat, a hobbidat, akár az elfoglaltságaidat. Nem úgy értem, hogy szeresd meg azt, amit nem szeretsz, hanem úgy, hogy már hagyd abba, amit nem szeretsz, és kezdj bele új dolgokba! Kezdj olyan új munkákba, hobbiba, amelyek izgalommal és lelkesedéssel töltenek el.

Szűz:

Meg kell tanulnod végre magadra csukni az ajtót, és kizárni a külvilágot. Meg kell tanulnod úgy intézni a szabadnapjaidat, hogy ne érhessenek el hozzád a munkahelyi pletykák, befejezetlen feladatok nyomasztó súlya és felelőssége, és persze mások rosszindulata sem. Ezek mind negatív dolgok is, és te pozitív ember vagy, cselekedj-e szerint.

Mérleg:

Vedd észre, mások csak akkor tekintenek rád királylányként, ha királylányként vagy hajlandó viselkedni. Ma tedd fel magadnak a kérdést minden egyes cselekedeted, minden egyes döntésed előtt, hogy az vajon elég királylányos-e. Csak azt tedd meg, ami minden kétséget kizárólag valóban az. Ma ügyelj a megfelelő testmozgásra, teljesen átformázza lelked.

Skorpió:

El kell engedned a gondolatot, hogy valami nincs rendben az életedben, és valami úgysem fog sikerülni. Szombaton hangosan dübörögnek benned a negatív gondolatok ezek csak gondolatok. Olyan gondolatok, amelyeket te gondolsz, és bizony bármikor gondolhatnál helyettük mást is. Bármikor választhatsz pozitív gondolatokat. Most is.

Nyilas:

Könnyedén kicsúszhatnak a kezedből a dolgok, s ami a tárgyakra épp úgy igaz, mint átvitt értelemben az irányításra. Persze egyáltalán nem biztos, hogy az a legrosszabb dolog, ami ma történhet még veled, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. Az például nem baj, ha az Életnek adod át az irányítást, jó útra vezet.

Bak:

Elkeseredett harcot folytatsz, hogy megszerezd valaki figyelmét, és közben eszedbe sem jut, s ezzel épp a legfontosabb ember figyelmét veszíted el. A legfontosabb ember, akinek figyelnie kell rád, te magad vagy. Vajon tényleg figyelsz önmagadra, amikor fel akarod hívni valaki figyelmét magadra? Fektess is nagyobb hangsúlyt magadra, megérdemled.

Vízöntő:

Nem is gondoltad volna azt, milyen fontos tiszta vizet önteni a pohárba. Nem is gondoltad volna, milyen fontos, hogy tisztázd az erőviszonyokat, a szándékokat és azt, hogy kinek merre is tart az útja. Ha ezt ma tisztázod mindenkivel, tiszta és nyugodt kapcsolatokat teremtesz, és nem félreértés semmiből, persze így nyugodt napod lesz.

Halak:

A legszívesebben színes felhők és ábrándok között töltenéd már a szombatot. A legszívesebben egész nap álmodoznál, és gondolatban teremtenéd a fényes jövőt. Tudod mit? Spirituális szempontból valóban ez a leghasznosabb, amit ma megtehetsz. Egyszerűen csak teremtsd már meg a boldog jövőt, hogy elképzeled, hogy máris boldog is vagy.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.