Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Szorgos, dolgos, leterhelt hétköznapok állnak mögöttünk, de szerencsére már nyakunkon a szombat, ami igen sok, kellemes, és élményekben teli eseményt tartogat, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szombati napra számodra.

Kos:

Érdekes megfigyelned, hogy ezúttal az élet hogyan egyenlíti ki a nehézségeket, és hogyan állítja helyre az elrontott kapcsolatokat. Érdemes megfigyelned, hogy hogyan áll helyre mindaz, ami az elmúlt hetekben kezdett elbillenni, és hogyan oldódik meg az, amiről azt hitted, hogy megoldhatatlan. Nem is szabad ám hamar elkeseredni, mindenre van megoldás.

Bika:

Mindig, minden időben megtörténik. Akár siettetnéd a dolgokat vagy akár lassítanád az időt tudnod kell, hogy valójában egyik sem lehetséges. ma csak azt teheted, hogy megvárod azt, amíg minden megtörténik a maga idejében. Abban az időben, amelyben történni rendeltetett. Azt se feledd, hogy véletlenek bizony nincsenek.

Ikrek:

Pontosan tudod, hogy hogyan segíthetsz a családtagjaidnak és a barátaidnak. Ma egyszerűen mondd el nekik, hogy mi mindent megtehetnél értük, és hogyan segíthetnél nekik. Lehet, hogy ők nem fogadják el a segítségedet, de ez olyasmi, amihez joguk van. Azért ne erőltesd, és fordíts gondot arra is, hogy pihenj eleget, a jövő héten szükséged lehet az energiádra.

Rák:

A gyerekek nem mindig kedvesek, együttműködőek és tündériek. Ezt amúgy te is tudod nagyon jól, ezért  lepődsz meg azon, hogy ma mennyire aranyosak. Élvezd ki a szombatot, és élvezd ki, hogy ma mindenki úgy viselkedik körülötted, mint egy jó gyerek. Ma mindenki olyan szeretetteli veled, amilyen szeretetteli csak lehet.

Oroszlán:

Az, hogy kiállsz a saját érdekeid mellett nem kell, hogy egyben azt is jelentse, hogy összeveszel valakivel. Néha elég határozottan kimondanod, hogy eddig és ne tovább. Néha elég határozottan jelezned, hogy te már nem tudsz részt venni ebben a tervben. Ma válaszd a szelíd, kedves határozottságot, és nyugodtabb lesz a napod is.

Szűz:

Vedd észre, hogy azért nem teljesítik mások azt, amit vársz tőlük, mert te sem adod meg másoknak azt, amit akarnak. Tudod, mindig azt kapod, amit adtál. Ha te ellenállást, ármánykodást és akadékoskodást kapsz, ugyanezt kapod vissza. Ha szeretetet, valamint támogatást adsz, akkor veled is ilyenek lesznek az emberek.

Mérleg:

Vegyél elő egy füzetet és egy tollat, majd írd már le az összes fájdalmas gondolatodat! Írd le mindazt, ami bánt téged, írd le mindazt, ami miatt nem érzed jól magad, és írd le azt is,a mit szeretnél. Hidd el, ha így teszel, az segít megszabadulni ettől a fájdalomtól, és attól az érzéstől, hogy tehetetlen vagy. Ha ezt pedig megteszed, akkor boldog leszel a hétvégén.

Skorpió:

Ismerd fel, hogy milyen erős vagy. Talán azért félsz az erődtől, s mert azt hiszed, hogy ha felismered azt, akkor már nem fogsz kapcsolódni másokhoz. Pedig, ha ezúttal felismered a saját erődet, akkor ugyanúgy kapcsolódhatsz másokhoz, csak épp nem kell tőlük erőt, tanácsot, segítséget, energiát remélned, bizony abból te is el leszel látva bőven.

Nyilas:

Olyan érzékeny vagy az emberek kisugárzására, hogy szinte érzed a tenyeredben az aurájukat. Persze ez azt is jelenti, hogy könnyebben veszed át az érzéseiket. Ilyesformán pedig érdemes elgondolkodnod azon, hogy amit érzel, az vajon tényleg a te érzésed-e, vagy csak valaki más erőlteti rád. Ne hagyd befolyásolni magadat, te vagy a legerősebb.

Bak:

Pontosan tudom, milyen nehéz is elképzelned, hogy hamarosan minden rendbe jön. Valójában szívesen dagonyázol az önsajnálatban és az önutálatban, de itt az ideje annak, hogy ezeket lemosd magadról! Szó szerint mosd le őket magadról! Egy nagy forró fürdő és egy meditáció segíteni fognak neked! Ne is utáld magad, csodálatos ember vagy.

Vízöntő:

Nem kell most belemenned abba a veszekedésbe, amelyikbe épp próbálnak belerángatni téged. Nem kell belemenned abba, hogy valaki felbőszítsen, akkor sem, ha akár ő pontosan ismeri a nyomógombjaidat és pontosan tudja, hogy mit kell tennie annak érdekében, hogy feszült legyél. Ma védd meg a lelki békédet!

Halak:

Ott is harcot keresel, ahol valójában lehetne béke. Mintha szombaton szívesebben állnál bele egy vitába, minthogy megoldd már azt. Ma tudatosan kellene a békét választanod és tudatosan kellene elengedned a sérelmeidet. Lehet, hogy ez elsőre nem egyszerű, mégis meg kell próbálnod.ha ezt sikerül megtenni, úgy szombaton boldog napod lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.