Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk a szorgos, és egyben dolgos hétköznapokon, nyakunkon a hétvége, s egyben a pihenés ideje, de a szombat is igen eseménydúsnak, és egyben izgalmasnak is ígérkezik, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér szombati napra?

Kos:

Úgy érzed magad ma, mintha rémálomban ragadtál volna. Nem tudsz kitörni a családi kötelezettségek, a baráti vállalások furcsa hálójából. Most talán csak az segít, amennyiben elengeded a tökéletességhez való ragaszkodást. Néha az is elég, ha elfogadható barát, vállalható családtag vagy, így is szeretni fognak.

Bika:

Vedd figyelembe, az emberek mindig akarnak tőled valamit. Mindenkinek vannak szándékai is, amelyet feléd sugároznak, és pontosan tudják, mi az, amit tenned kellene, s hogy nekik jó legyen. De valójában te csak egy embert tehetsz boldoggá, még pedig önmagadat. Szombaton önmagadért tegyél., légy ma önző.

Ikrek:

Néha sokkal jobb lenne kérdéseket feltenni, mint kijelentő módban beszélned. Néha sokkal bölcsebb, ha kérdezni ahelyett, hogy a saját igazságodat mondod el. Ha kérdezel könnyen kiderülhet az, a te igazságod csak a tiéd, meg arra is rájöhetsz, hogy te is tanulhatsz másoktól, nem szégyen tanulni, sőt néha hasznos.

Rák:

Mindig megtalálod azt az embert, aki megnyugtat, kisegít, és felvidít. De mennyivel egyszerűbb lenne az életed, ha te lehetnél mégis ez a személy. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha megnyugtatnád,s kisimítanád, felvidítanád saját magadat. Érdemes szombaton tenned egy próbát, tervezz egy jó programot.

Oroszlán:

Nem kellene mindig a maximalizmusra törekedned. Nem kellene most mindig mindenben a legjobbnak lenned. Megtehetnéd, hogy kiválasztasz egyetlen dolgot, és abban leszel a legjobb. Végül is Einstein sem volt mindenben egyformán kiemelkedő. Neked sem kell annak lenned, s így csak annyit adj ki magadból amennyi jól esik.

Szűz:

Túl sokat adsz mások véleményére, ami pedig csöppet sem egészséges hozzáállás. Szombaton figyelmen kívül kellene hagynod mások véleményét már, és csak a saját véleményedre kéne koncentrálnod. Például arra, hogy szeretetteli, boldogságkereső lény vagy, aki tehet azért, hogy jólétben éljen, és megérdemled.

Mérleg:

Egyszerűen észre kell venned azt, miben tudsz fejlődni, s miben és hogyan lehetsz jobb szombaton. Ma a fejlődés lehetősége adott neked is, és másoknak is. Mégis csak kevesen lesztek elég vagányak, hogy ezt a lehetőséget válasszátok ahelyett, hogy maradnátok a régi helyzetekben nyiss az új dolgok felé, ne zárkózz el semmitől.

Skorpió:

Mindig lesz okod hinni, hogy egyedül minden egyszerűbb. És talán részben igazad is van. De szombaton meg kell tanulnod, hogy sohasem vagy egyedül. A párod, a család, a szeretteid, a barátok és az angyalok is mindig melletted és veled vannak. Nem kell egyedül megküzdened a nagyvilággal, fogadd  a segítséget őszinte szívvel, mert azzal is adják.

Nyilas:

Nehéz elengedni az elvárást, hogy tökéletes legyél. Még nehezebb elengedni azt az elvárást, hogy mások is tökéletesek legyenek. Szombaton felismerheted, hogy az elvárások nélküli élet egyik legnagyobb ereje épp abban rejlik, hogy felszabadultan elfogadhatod mindenből az elérhető legjobbat. Ne fogd vissza már magadat, légy boldog.

Bak:

Néha azt hiszed, valaki titkos üzenetekkel, jelekkel akar befolyásolni téged. Ne felejtsd el, a végső döntés mindig a te kezedben van, és csak te döntheted el, megteszel-e valamit, vagy sem. S érdemes lenne most már ezt a döntésképességedet valóban használni is a saját érdekedben, nehogy túl késő legyen.

Vízöntő:

Az előrelépés titka néha éppen pont az, hogy tudatosan észre kell venned, ideje továbblépni. Ma érdemes végiggondolnod, milyen helyzetekből lépnél tovább szívesen, és melyek azok a helyzetek is, amelyek már nem jók neked, nem szolgálnak téged. Ezekből a helyzetekből el kellene mozdulnod., ha lehet gyorsan.

Halak:

Szívesen gyűjtöd s teszed el az emlékeidet, ezért szombaton úgy intézed, hogy minél több emléket tehess el. Azt érzed, ezek a boldog emlékek még rosszabb időkben jól jönnek majd. Mintha most emlékképekből készítenél befőttet, hogy az elméd polcára felrakva eltárold ezeket. Nem biztos, hogy ez a helyes út.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.