Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Benne vagyunk az ünnepi hétvége kellős közepében, a mögöttünk álló hétköznapok lehet kissé szürkék, s fárasztóak voltak, azonban a szombati nap sok meglepetést tartogat, lássuk is, vajon horoszkópod mivel kecsegtet a szombati napon.

Kos:

Nagyon könnyen teszel betarthatatlan ígéreteket szombaton. Főleg még a gyerekek tudnak rávenni, hogy olyasmit is megígérj, amit valójában nem tudsz valóra váltani. Ma átgondolt vállalásokra, bizony, őszinte szavakra van szükséged, hogy senkit se hagyj cserben. Tudod, a cserbenhagyás téged is frusztrál., és talán még idegesít is, ne hagyd magad.

Bika:

Szívesen változtatnál a rólad kialakult képen ezúttal, de talán nem a nagyszombat a legalkalmasabb erre. Könnyen lehet, hogy ma a környezeted annyira önmagával lesz elfoglalva, hogy fel sem tűnik, ha valamit máshogy csinálsz. A saját hírneved alakítására sokkal alkalmasabb lesz a május eleje, mint ez a hétvége.

Ikrek:

Mindenre van anyagi fedezeted, most ami fontos a számodra nagyszombaton. Most bátran elvállalhatsz nagyobb húsvéti kiadást is, és hála annak a pénznek, ami ezekben a napokban érkezik hozzád. Ne felejtsd el, ahhoz, hogy boldog legyen az ünnep, nem pénzre van szükség, hanem egymásra figyelésre, szeretetre, az az igazi érték.

Rák:

Könnyen érezheted most, valaki nem őszinte veled, vagy nem tartja be az ígéreteit. Ilyenkor mindig az a kérdés, vajon te jól érzékeled-e őt, és azok az ígéretek tényleg el is hangzottak-e, vagy csak te értelmezted ígéretként azokat. Most könnyen kiderülhet, te értettél félre másokat, és ezen kellene változtatnod. Igen, érdemes jobban odafigyelned az adott, és kapott ígéretekre.

Oroszlán:

Ne félj a változástól! A változás pont mindig jó dolgokat hoz az életedbe. Legalábbis akkor biztos, ha nem akarsz ellenállni, és nem akarod, hogy állandósuljon egy helyzet. Az állandóság sajnos ma nem érhető el a számodra, a változás azonban meggyógyítja a sebeket, amelyeket a héten szereztél, ne félj változtatni, s minden jóra fordul.

Szűz:

Amikor egy gyerek akaratoskodik valójában elfogadható. Na de mi a helyzet, amikor a felnőttről derül ki, hogy makacs, mint az öszvér. Ez a makacsság akár ráadásul talán ártalmas neki, hiszen könnyen lehet, a makacssága nélkül sokkal könnyebb dolga lenne valójában. Ma fogadd el mások elveit, elhatározásait és makacsságát.

Mérleg:

Ha megérted egy-egy esemény okát, még nem segít, hogy meg is változtasd a következményeit. Mindegy, s hogy az események ezúttal milyen összjátéka vezetett a jelenlegi helyzethez, úgy változtathatod meg, ha kitalálod, mit tehetsz, milyen lehetőségeid vannak, és kik a segítőid.Térképezd fel, ki a barát, s valójában ki az ellenség.

Skorpió:

Legyünk most őszinték, mindig mindenkiben találhatsz akár valami kifogásolni valót. Valójában minden ismerősödbe bele tudsz kötni, és mindenkinek könnyen felfedezed a hibáit. Ma fogadd szeretettel ezeket a tökéletlenségeket, és vedd észre, ezek tesznek bennünket emberivé. Vedd észre, nem kell tökéletesnek lenni, hogy valaki szerethető legyen.

Nyilas:

Az élet körforgás, és amelyben egyszer fent, máskor lent vagy. Ezt a fent-lent váltakozást néha egy napon belül tapasztalhatod meg, mint ma is. Szombaton lesznek nagyon jó pillanataid, nagyon nagy nevetéseid, és persze lesznek sokkal nehezebb és meghatóbb helyzetek is. Ma ne félj az érzelmi hullámzástól! Ki kell bírni, idővel stabilizálódik a lelki állapotod.

Bak:

Azokkal az ismerőseiddel van a legnehezebb dolgod, akik nagyon határozottan tudják, mit akarnak, vagy mi jár nekik. Ők azok, akik képesek megsértődni, ha éppen nem kapják meg, amit akarnak, és azon is, ha megkapják, de nem úgy, vagy nem akkor s nem ott.Ma kezeld elnéző elfogadással ezeket az ismerősöket.

Vízöntő:

Nagyon kíváncsi vagy mások titkaira, és nagyon szeretnéd tudni, honnan veszik azokat a kijelentéseket, amelyeket másokról mondanak. Ma sajnos nem tudhatod meg azt, milyen forrásból származnak ezek az információk. A jó hír, hogy neked sem kell most felfedned a titkaidat, és te is megtarthatod magadnak a forrásaidat.

Halak:

Töltsd már a barátokkal a szombatot. Menjetek színházba, moziba, vagy egyszerűen csak otthon nézzetek meg egy filmet. Azzal, hogy közös programot szervezetek, beszélgettek, akár sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, elmélyíthetitek a kapcsolatotokat, és még egy közös projekt terve is körvonalazódhat., s ezért hát ne habozz, cselekedj így, megéri.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.