Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ha lassan is, de elteltek a fárasztó, és egyben pörgős hétköznapok, de már nyakunkon is a hétvége, és a szombati nap is, ami bizony sok szempontból eseménydúsnak, és izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a szombati napra?

Kos:


Ha a szeretteiddel tervezel közös időtöltést, nagyon lényeges, hogy ne hagyj ki senkit most a sorból, mert sértődés lehet a vége, amennyiben valakit nem invitálsz meg a közös programra. A figyelmedet egyformán is oszd el, sokan fogják igényelni a tanácsaidat, s okos gondolataidat. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén fókuszba kerülnek ezúttal, nem csak te adhatsz másoknak kedvességet figyelmet, hanem azért garantált, hogy bőven kapsz is ezekből. Szeretetet, mosolyt, örömöt hát kell ennél több? Ez mindent megér. Emellett ne feledkezz meg magadról, hisz a pihenés kijár, sokat dolgoztál a héten.

Bika:


Amennyiben házon kívüli programokat terveztél már, biztos, hogy minden a kívánságaid szerint teljesül, s ezúttal vasárnap este elégedett leszel. Ha a szombati napot elsősorban ezúttal az otthoni tennivalók töltik ki, akkor sem kényszernek vagy kellemetlenségnek éled ma ezt meg hanem élvezni fogod, ahogy szépül a környezeted. Meglehet akár az, hogy rálelsz elveszettnek hitt dolgokra is. Sok apró örömben is lesz részed, ami csak a tiéd, s látványosan széles mosolyt csal az arcodra. Szombat este csak azt csináld, amire vágysz. S ha vasárnap is szeretnél menni valamerre, tedd meg bátran, s hisz maradt meg benned tartalék.

Ikrek:


Szombaton délelőtt valami felpaprikázhat, és ma akár egy nagyobb vitában is részed lehet, de egy percig se bánd ennek is megvan a maga oka! Épp ez a fura helyzet az, ami felnyitja a szemeidet, s ez által megértesz valamit, ami eddig tisztázatlan volt számodra. Semmit ne tégy azon kívül, hogy hagyod a dolgokat megtörténni, és így értheted meg, mit tanulhatsz meg ezzel Fogadd be az információkat amik akár most érkeznek hozzád, hisz ezek a te javadat szolgálják. Ha átmenetileg is lelomboz ez a bonyolult szituáció, akkor is lesz okod később az örömre. S szerencsére azért már szombat kora délutánra jól lenyugszanak a kedélyek, így minden visszatalál az eredeti kerékvágásba, a vasárnap pedig remek lesz.

Rák:


A hét dolgos-szorgos része alaposan kiszipolyozott, s ne bánd, hisz rengeteg ügyet elrendeztél. Most lesz mód arra, hogy felfrissülj és kiélvezd a hétvége lehetőségeit. Egy kellemes és bizony mozgalmas szombat vár rád, amit egy pihentető vasárnap követ. Sokat fogsz jönni és menni, s élvezni fogod, hogy tevékenykedhetsz és alkothatsz, elintézhetsz pár magánjellegű, függő ügyet. Találd meg az arany középutat a család, s az apró intézni valók és önmagad vágyai között. Jó hír, hogy kiemelkedően kreatív leszel ma, mindenre találsz megoldást, így gyorsan ki tudod mondani néhány kérdésre, hogy igen, vagy nem. Vasárnap lógasd a lábaidat.

Oroszlán:


Szombat reggel sietned kell már, amennyiben minden tervedet meg akarod valósítani. Nyugodtan merj nagyot álmodni, mert minden körülmény adott a sikeredhez. Házimunkák, a rokonok vagy más kedves emberek segítése is, aztán a barátokkal való összejövetel mind jelentősen emelhetik hangulatot. Bármelyik is legyen éppen porondon, meg fogod állni a helyedet és örömöt okozol szeretteidnek. Ugyanakkor élvezni fogod ezt a hétvégét, mert a rossz dolgok messzire elkerülnek, s legfeljebb lesz pár órányi üresjárat vasárnap, ami tulajdonképen jól jöhet.

Szűz:


Ezen a hétvégén legyen fókuszban a pihenés! Ne keress kifogásokat, hanem add át magadat a semmittevés csodás pillanatainak! Természetesen ezúttal lehetnek elmaradt otthoni ügyeid, és netán rég halogatott rokonlátogatások, melyek nagyon időszerűek, ám mérlegelned kell. Fogadd el most, hogy a jó munkához minőségi kikapcsolódásra van szükség! A jövő hét egyébként is leterhelő lesz, s márpedig fel kell töltened az akkumulátoraidat ahhoz, hogy bírd a strapát. Jól fogod érezni magadat a különféle eseményeken, s de csak akkor, ha az nem leterhel, hanem éppen felüdít. Válassz ennek megfelelően programot!

Mérleg:


Egyhangúnak tűnik a hétvége kezdete? Ne bánd! Nem is kell egyik buliról a másikra vándorolnod! Éppen ideje, hogy egy kicsit lógasd már a lábaidat, a lehetőségekhez mérten csend vegyen körbe is. Az otthonoddal való törődés örömteli pillanatokat kínál, és ezúttal nem feltétlenül vágysz hangos, zajos, mozgalmas, társasági eseményekre. Semmi érdekfeszítő nem történik most körülötted, viszont ez a hétvége pontosan ezért kedvez a tervezésnek, s akár beszélgetéseknek, vagy épp függőben lévő magánügyek átgondolásának. Ha vállalkozást indítanál mostanság, tedd le ma az alapjait! A különféle emberi kapcsolataidban összhangra lelsz.

Skorpió:


Szeretnéd átgondolni jelen helyzetedet? Szeretnél akár elmélyülni meglévő emberi kapcsolataidban? Szeretnéd ezeket alaposan átértékelni most, és az egyiket javítani, a másikat esetleg végleg elengedni? Ez egy remek gondolat, viszont tudd, hogy most ehhez a feladathoz minden esetben két ember kell. Beszélgetésre, igen sok megértésre, odafigyelésre lesz szükség ezen feladat teljesítéséhez, ám képes vagy ezeket megfelelő helyen és időben alkalmazni. Ezen a hétvégén most biztosan megkapod kérdéseidre a válaszokat is, csak kezdeményezned kell. Tedd meg az első lépést más emberek felé, és pozitív fogadtatásban lesz részed.

Nyilas:

Nem lesz maradéktalanul tökéletes a hétvégéd sajnos, ugyanis a nyakadba szakadhatnak azok a feladatok is, amiket mostanában rendre a szőnyeg alá sepertél. A különféle ügyek, helyzetek szinte egymást túllicitálva követelik a figyelmedet. Hát végezd el őket itt és most, azonnal. Takarítás, s vagy mosás, vasalás, ez még csak a kezdet! Jó hír viszont, hogy a növő hold folyamatosan feltölt energiával, ezúttal képes leszel már újra s újra nagy lendületet venni. Összeszeded az akaratodat, s remek eredményeket érsz el. Egy idő után már Te magad is élvezni fogod hogy ilyen felfokozott hangulatban vagy valóban. Vasárnap mozdulj ki a négy fal közül.

Bak


Amennyiben úgy véled hogy egy számodra fontos személy már messze nem szán rád annyi időt s energiát, mint amennyit igényelnél, hát tedd azt szóvá! Nyisd ki a szádat, kezdeményezz beszélgetést, így megkapod a kérdéseidre a válaszokat. A másik fél talán észre sem veszi az igényedet, de mivel némán hallgatsz, a gondolataitok és vágyaitok nem találkoznak. A lelki egyensúlyod helyrebillentéséhez szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat, de most neked kell megtenned az első lépést. Ennek előnye az is, hogy te adod meg a beszélgetések alaphangját. Nem létezik olyan akadály, amit ne tudnál átugrani! Oldd meg a problémát ezen a hétvégén!

Vízöntő:


Ugye eszedbe sem jut, hogy munkára add a fejedet a hétvégén? A tennivaló legfeljebb annyiban nyilvánulhat meg, hogy kitakarítasz otthon, kimosod a függönyöket vagy elmész egy áruházba, s beszerzel pár szép eszközt is, ami tartósan mosolyt csal az arcodra is. A valódi munka, az iroda vagy épp a suli kerüljön mellékvágányra hétfő reggelig! Szombat és vasárnap a pihenésé, a harmóniáé, a családé esetleg a kedvesedé. Végül persze ma egy buli is szóba jöhet, amennyiben olyan emberekkel találkozol, akik által feltöltődhetsz.

Halak:


Szombat délelőtt intézd majd el a legszükségesebb tennivalókat, aztán csak olyasmit tégy, amihez tényleg kedved is van. Hívd fel vagy menj el azokhoz, akik várják a jelentkezésedet, és netán ígéretet tettél, hogy besegítesz nekik. Mikor találkoztál a nagymamáddal vagy épp más, közeli rokonnal utoljára? Feltétlenül tegyél lépéseket azért is, hogy senki ne érezze mellőzve magát. S ha már túl vagy a kötelezettségeiden, akkor ma kizárólag te kerülj fókuszba! Milyen terveid vannak? Tégy valami bolondos dolgot, olyasmit, amit sok év múlva is fel lehet emlegetni örömmel. Vasárnap lustálkodj bátran.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.