Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

A mögöttünk álló napok igen mozgalmasan, és eseménydúsan teltek, de már nyakunkon is a hétvége, az előttünk álló szombati nap minden szempontból sok meglepetést, izgalmat tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra.

Kos:

Olyan hétvégi programot válassz, amelynek azonnal látod az eredményét. A legfontosabb, hogy jól érezd magad szombaton. Felejtesd ezúttal el a munkát, kapcsolj ki minden feszültséget, élvezd a nyár felhőtlen örömeit, neked is jár a kikapcsolódás, s egy érdekes emberrel ismerkedhetsz meg szombaton, aki később még kulcsszerepet tölthet be életedben.

Bika:

Megkímélheted magad a mindennapi kicsi, mégis lélekölő csatározásoktól most, ha tiszteletben tartod a többiek elképzeléseit. Nyugalmad mindenre gyógyír lehet. Elvégre szombat van, s minden adott a békés, csendes, harmonikus időtöltéshez. Te is pontosan erre vágysz, ahogyan a környezeted is. Mozdulj hát ki a természetbe, kirándulj, add át magad a felhőtlen szabadságnak.

Ikrek:

Ha egész héten folyamatosan pörögtél s nyüzsögtél, úgy akkor épp ideje, hogy a szombatot a pihenésnek szánd. Igen, bizony hétvége van, és igen július, most mégis jobban teszed, ha csak elnyújtózol, és lazítasz. Persze, senki sem tiltja meg, hogy vízparton, medence mellett koktélt szürcsölgetve tedd mindezt, s légy nyugodt, ma este még megjelenhet előtted a nagy Ő.

Rák:

Családod, párod körében töltheted a szombatot. Ma különösen csodás és békés a hangulatod. Ajándék a mai nap, éld meg így, főként, ha épp most ünnepled születésnapodat. Ezen a hétvégén minden összejön, amire eddig vágytál, szeretet, harmónia, együttlét, mi kellene még, az élet ajándék, csak pozitívan kell is hozzáállni.

Oroszlán:

Ha valami nem úgy alakul szombaton, ahogyan azt elképzelted, még nem jelenti, hogy kudarcot vallottál volna. Persze de ha valakit megbántottál, keresve sem találhatnál megfelelőbb alkalmat a béküléshez. De csak óvatosan, a túlzott akarás ma sem visz előre. Bőven elég egy szívből jövő ölelés is, érteni fogja, kinek szól, és a nap további része gondtalanul, és boldogan telik majd.

Szűz:

A szombat most a tökéletes kikapcsolódás ideje. Már csupán ezért is legyél magaddal ma engedékeny. Ne törődj az otthoni feladatokkal, nem baj ha rohan a lakás, sőt ma a főzést is felejtsd el. A mozdítsd ki most otthonról a családot, és vagy a párodat, töltsétek együtt az egész napot. A mai napba még az is belefér, ha picit felrúgod a diétádat, akár egy jó bográcsozást is érdemes ma bekockáztatni.

Mérleg:

Szombaton legyél te a kezdeményező fél. Ma ne a többiektől várd, hogy döntsenek a hétvégi programról. Vedd elő a határozottságodat, állj a sarkadra, és mondd el, mit tennél a szíved szerint. Meg fogsz lepődni, hogy senki sem áll ellent az ötleteknek, sőt örömmel tartanak veled a többiek, bármi legyen is az. Extrém dolgok is szóba jöhetnek, szóval ne habozz, merj, és cselekedj.

Skorpió:

Szombaton hajlamos lehetsz a végletességre is. Az egyik percben meglepően lelkes vagy, a következőben meg ellenkezőleg, elutasítasz minden javaslatot. Próbáld tudatosan kezelni a hullámzó hangulatodat, így nemcsak te érzed magad sokkal jobban, s a többiek is képesek lesznek követni téged. Nyugalmad nagyon fontos, koncentrálj a feltöltődésre, mert a jövő hét sok feladatot állít eléd.

Nyilas:

Magad is meglepődsz, mennyire türelmes vagy szombaton. Használd ki a ritka pillanatot, s hiszen olyan feladatokat is könnyedén megcsinálsz amihez máskor már semmi türelmed. Például rendet csinálhatsz a szekrényekben, a lakásodban, és kitakaríthatod az autódat. Unalmasan hangzik? Lehet, de elképesztően büszke leszel magadra, amikor befejezed, nagy magabiztosságot ad, amire a következő napokban bizony szükséged is lehet.

Bak:

Szombaton valósággal repülsz. Talán bizony most az is megeshet, hogy repülőgépen ülsz, bár nagyobb a valószínűsége, hogy otthon szárnyalsz a feladatokkal. Persze, a munkát most se vidd haza, s viszont azért otthoni feladatokkal pikk-pakk végzel. Aztán egész délután szó szerint is süttetheted a hasadat, örülhetsz a szabadságnak, amit kiérdemeltél, és jól meg is dolgoztál érte.

Vízöntő:

Humorral bármit elmondhatsz szombaton. Pellengérre állíthatod akár magadat, a környezetedet, de csak akkor, ha viccesen adod elő. Ma bármit elérhetsz a többieknél, és ma bármit elmondhatsz, ami a szívedet nyomja, a jelszó viszont, szellemesség, okosság, intelligencia. Mind megvan benned, használd ki,és nincs olyan dolog, ami ne érhetnél el a szombati napon.

Halak:

Szombat a szerelem napja. Ha párban élsz, ma töltsd a napot a szerelmeddel. Ha még keresed a párodat, akkor kötelező kimozdulni otthonról. A csillagok ugyanis különleges találkozást sejtetnek. S nyisd meg a szívedet az ismerkedésnek. Add meg magadnak a lehetőséget. Érdemes lesz, a csillagok állása kedvező, s ezt ki is tudod használni, csak légy megfontolt, és határozott.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.