Horoszkóp

Horoszkópod szombati üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rendkívül lestrapáló, és egyben fárasztó hétköznapokon vagyunk túl, na de sebaj, nyakunkon a hétvége, eljött a pihenés ideje, de ezen felül azért igen sok meglepetés vár a mai napon, s lássuk, horoszkópod mit ígér számodra a szombati napra.

Kos:

Úgy ügyeskedsz, hogy mindenből a lehető legtöbb, legjobb, és legegyszerűbb jusson neked. S úgy akarod intézni a dolgokat, hogy ezúttal minden sokkal egyszerűbb is legyen, mint eddig. Ennek pedig meglesz az eredménye, hiszen szombaton valóban egyszerűbb és nyugalmasabb lesz a napod, használd ki, és élvezd a szombatot.

Bika:

A barátnőd szerint valamit máshogy kellene csinálnod. Egy másik szerint is máshogy kellene, csak nem úgy, mint ahogyan az előző szerint. A harmadik ismerősöd meg azt mondja, hogy mindenki téved, és az ő módszere a helyes. Ma képtelenség lesz eligazodnod a többiek javaslatain, de idővel belerázódsz.Ikrek:

Azok az emberek, akikről azt gondolod, hogy akár sokkal többet érdemelnének, talán azért nem érnek el többet, mert ők maguk nem hiszik el, hogy több járna nekik. Ma megtapasztalhatod, senkit sem lehet a saját akarata ellenére boldoggá tenni, és senkit sem lehet kényszerből sikeressé tenni, és mindenki saját szerencséjének kovácsa.

Rák:

Egy találkozás tart izgalomban szombaton. Ma találkozol valakivel, aki felkavarja az érzéseidet, és aki új lehetőséget villant meg előtted. Nem kell erre a lehetőségre feltétlenül igent se mondanod. De az is lehet, elég lenne kalandnak, jó játéknak tekintened ezt a lehetőséget, és élni kellene vele.

Oroszlán:

Egy virágcsokor csodákat tesz akár! Ha sok virágot kaptál nőnapra, akkor azért, ha keveset, azért éri meg most magadnak már összeállítanod egy tavaszi csokrot. Minél több virág van a lakásodban, ezúttal annál felszabadultabb, és varázslatosabb lesz a napod. Erre pedig most nagy szükséged van, és lelkednek is.

Szűz:

Szívesen alakítod úgy az eseményeket, hogy mindenki azt kapja, amire vágyik. Ma tulajdonképpen azért manipulálsz másokat is, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos az lesz a vége, hogy valaki elégedetlenkedik majd. Lehet, neki semmi sem jó, és sehogy sem tudsz a kedvébe járni?Akkor inkább tedd magadat most boldoggá.Mérleg:

Nem vagy benne biztos, hogyan is fejezd ki magad egy beszélgetésben, s nem vagy benne biztos, mit kell mondanod ebben a párbeszédben. Könnyen érezheted úgy, hogy tabuk és elvárások között lavírozol. És talán az is megfogalmazódik benned, néhányan eltitkolják előled a szabályokat, ez pedig nem korrekt.

Skorpió:

Kicsit úgy érzed akár magad, mint egy házisárkány. Kicsit úgy érzed, te vagy, aki mindig szól másoknak a dolgokért. Pedig valójában te is csak következetesen ugyanazt várod el másoktól, mint magadtól is. Ez a következetesség néhány ismerősöd számára betarthatatlan elvárásnak tűnhet, de neked van igazad.

Nyilas:

Félig tudod csak kiélvezni csak a szombat nyújtotta örömöket. Minduntalan beólálkodik a tudatodba egy zavaró gondolat. Minduntalan úgy érzed, ez a gondolat megnehezíti az életedet. Tudod mit? A gondolatot is le lehet cserélni. A gondolatot is el lehet engedni, és jobbat lehet helyette keresni, ne késlekedj hát.

Bak:

Tízszer annyit szeretnél pihenni szombaton, mint amennyire időd van. A tavaszi fáradtság szépen lassan begyűrűzik az életedbe, és elkezdesz egyre fáradtabb és erőtlenebb is lenni. Az alvás mellett vitamindús ételekkel is felveheted a harcot a tavaszi fáradtság ellen, és így a betegségek is elkerülnek.

Vízöntő:

Nem teheted meg, hogy továbbra is kerülsz egy feladatot. Nem teheted meg, hogy továbbra is menekülsz a kihívás elől. Szombaton egyszerűen csak mondj igent a feladatokra, s vágj bele a kihívásokba. Nem kell tovább menekülnöd a lehetőségek elől, és végre egy beszélgetésre is sort keríthetnél, ami várat magára.

Halak:

Kezded kicsit egysíkúnak érezni az életedet. Tudnod kell, ez csak a tél végi, tavasz eleji érzés. Olyan vagy, mint a medve, amelyik előbújik a barlangból, és azon panaszkodik, hogy eddig sötét lyukban kellett élnie. Az egysíkúság a túlélésedet szolgálta, de lassan ideje a változatosságnak, tavasz van, változz te is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.