Horoszkóp

Horoszkópod üzenete hétfőre!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elrepült a hétvége, a szép időjárásnak köszönhetően bizonyosan tartalmasan is telt, már érkezik is a hétfő, mely igen izgalmasnak, és nagyon eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a hétfői napra?

Kos:

Talán nem azt hozod ma, amit várnak tőled, s ami talán mindenkiben feszültséget kelt. Talán te magad is egyre feszültebb leszel a gondolattól is, hogy mások nem elégedettek veled. Tudod, mit szoktál gondolni, amikor valaki elmeséli, hogy nem értik meg? Igen, azt, hogy a kommunikáció lenne a megoldás, és ez így van a te életedben is.

Bika:

Nem lenne szabad másokat bántanod ma, mert nem azt teszik, amit szerinted tenniük kell. Jó, a bántás itt nem fizikai, inkább szóbeli és viselkedésbeli. Ne büntesd már azokat akik nem az elképzeléseid szerint cselekednek! Könnyen lehet, nekik van igazuk, nem neked, néha nem árt jobban a dolgok mögé nézned.

Ikrek:

Valaki nem teljesen egyenes veled hétfőn, és nem azt mondja, amit valóban gondol. Ebben a helyzetben azzal segíthetsz neki a legtöbbet, ha elmondod az őszinte véleményedet, így az őszinteséged őszinteséget szül, és így megtudhatod, mi van a másik fél gondolataiban és életében, reálisabban látsz majd.

Rák:

Miközben azt gondolod, hogy tanácsra van szükséged, szinte soha nem fogadod meg a másoktól kapott tanácsokat. Itt az ideje elkezdened valóban figyelni a javaslatokra, és ideje elkezdened úgy intézni, hogy ezeket a tanácsokat valóban be tudd építeni az életedbe, csak így haladhatsz előre, ez a helyes út.

Oroszlán:

A békéd a legfontosabb értéked. Hétfőn mindent meg is tennél, hogy megőrizhesd a békédet, s semmi se fenyegesse azt. Ma a legszívesebben ki is maradnál a nagy találkozókból, s akár elkerülnél minden olyan helyet, ahol tömeg van, s hiszen azt szeretnéd, hogy a lehető legkevesebb külső inger zavarja meg a belső békédet.

Szűz:

Nehezen viseled, ha valaki beleszól az időbeosztásodba, s még nehezebben viseled, amikor folyamatosan megteszik. Ma ragaszkodj a saját tempódhoz, és az egyetlen tempóhoz, amelyben valóban eredményes és hatékony tudsz lenni. Ne felejtsd el, ebben a tempóban régen is nagyszerű dolgokat hoztál létre, miért is ne történhetne ez ugyanígy?

Mérleg:

Miért ne hívhatnál ma fel valakit, akivel régen találkoztál? Miért ne szervezhetnél találkozót azzal, akivel olyan régóta beszélni szeretnél? Miért ne vehetnéd akár kezedben az irányítást? Ahelyett hogy arra vársz, majd egyszer felhívnak, vedd fel a telefont, és hívd fel, akivel beszélni szeretnél, ez vezethet célra.

Skorpió:

Az emberek nagyon gyakran olyannak látnak, amilyennek mutatod is magadat. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyedén befolyásolhatod, és irányíthatod a képet, amilyennek mások látnak. Egyszerűen csak mutasd magad olyannak, amilyen lenni szeretnél. Ráadásul így te is elhiszed, hogy valóban ilyen is vagy, tudod, a festményből is az igai a legértékesebb.

Nyilas:

Néha elég egy ölelés is, hogy megadd a barátoknak, amire valóban szükségük van. Ma öleld meg azokat, akikkel találkozol ma, és figyelj oda arra, hogy sok érintést adj másoknak. Az érintések ugyanis az emberi kommunikáció fontos részei, sokan mégsem kapnak elég ölelést és érintést, így rosszul is cselekednek.

Bak:

Szükséged van másokra, hogy elérd az álmodat végre. Szükséged van, hogy segítők, tanácsadók és egyéb támogatók vegyenek körül, miközben az álmod felé gyalogolsz. Szükséged van, hogy ne egyedül menj a célod felé, hanem többen is kísérjenek az utadon, mert így lesz a legkönnyebb megvalósítani az álmodat.

Vízöntő:

Fontos érezned, hogy biztonságban vagy. Fontos tudnod, semmi sem veszélyezteti a lelki békédet. Olyan helyzetbe kerülsz, s amelyről azt hiheted, fel fog zaklatni. De valójában ez a helyzet is a boldogságod és a jóléted felé vezet téged. Csak fontos, hogy őrizd meg a hitedet, és ne gondolj előre már a rosszra, az vagy, amit bevonzol életedbe.

Halak:

Olyan sokan vannak, akik iránymutatásra várnak tőled. Olyan sokan vannak, akik tudni akarják, mit kell, vagy szabad tenniük szerinted. Itt az ideje, hogy elkezdj iránymutatást adni az embereknek. Akkor is, ha korábban szívesen begubóztál és eltitkoltad a véleményedet. Légy most bátor, és persze őszinte is.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.