Horoszkóp

Horoszkópod üzenete szerdára!

- Hirdetés

Végre elérkezett a hét közepe, és ez már jó hír, sokak számára a hétfő, és a kedd nem úgy alakult ahogyan tervezte, de a szerdai nap igazán jónak, meglepetéseben igen gazdagnak ígérkezik, lássuk is, horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Szerdán már egyre jobban meg tudod magadat értetni a környezeteddel. Még nem lesz ugyan tökéletes a kommunikáció köztetek ugyan, de érezni fogod, hogy sokkal jobb, mint amilyen az elmúlt hetekben volt. Persze, leginkább rajtad múlik az, hogyan fogadod a többiek mondanivalóját. Ma lesz kedved mindenkit végighallgatni.

Bika:

Ami az elmúlt hetekben problémát okozott, szerdára nagyon sokat javul. Te is jóval rugalmasabban állsz a többiek javaslataihoz, mint korábban. Nyitottabbnak tűnsz, s talán nem is annyira meglepő, mennyivel gördülékenyebben halad szerdán minden a maga útján már. Ugye, nem is annyira rossz hajlékonynak, és rugalmasnak lenni.

Ikrek:

Szerdától sokkal jobb hangulatod lesz, s mint az elmúlt hetekben bármikor. Szó szerint is fellélegezhetsz ma, visszatér a jó kedved, és a kíváncsiságod. Amivel kapcsolatosan eddig úgy érezted, hogy nem haladsz semmit, vagy csak egy helyben toporogsz, ma mintha lendületet kapna. Adj bátran energiát mindannak, amivel elmaradtál.

Rák:

Nagyon jó nap is lehet a szerda akár. Végre a gyerekeiddel is megtalálod a közös hangot. Talán az elmúlt hetekben elbeszéltetek egymás mellett s aminek mostantól szerencsére vége. Ha még nincs gyermeked, a belső gyermekkel találsz összhangra akár. Ráébredsz, mennyi szerethető tulajdonság rejtőzik benned. Ez pedig nagy eredmény, hidd el.

Oroszlán:

Neked a szerda még nem hoz kommunikációs megoldást vagy megkönnyebbülést. Valahogy még mindig nem találod a megfelelő hangot a közvetlen környezeteddel. Ma érdemes mélyen magadba tekintened, és megvizsgálni, vajon te valóban egyezségre akarsz jutni velük? Vagy inkább továbbra is a saját akaratodat érvényesítenéd felettük.

Szűz:

A Merkúr az Ikrek mellett a te bolygód is. S éppen ezért elvileg szerdától sokkal könnyebben is találhatsz közös nevezőre a környezeteddel akár. Valahogy mégsem jön igazán össze. Szeretnél és törekszel is rá, de mindig lesz valaki, aki olyasmit is mond vagy tesz, amivel azonnal kibillent a nyugalomból. Ma is csak te tudsz magadnak parancsolni.

Mérleg:

Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzed magadat szerdán, mint az elmúlt hetekben. De mire teljesen önmagadra találsz, az még nem egy-két nap. Ez most egy lassabb folyamat, viszont napról napra icipicivel javul benned s körülötted is minden. Próbálj meg a lehető legtürelmesebb lenni ezúttal, és meglátod a türelem meghozza a jutalmat.

Skorpió:

A Mars a te jegyedben hátrált az elmúlt hetekben most, és ma a te jegyedben indul el ismét előre. Mindez pedig számodra egyre jobb és jobb helyzetet teremt a békülésre, a megegyezésre, a kölcsönös egyezségre. Kérdés, akarsz ezúttal élni a lehetőséggel akár. A lelki nyugalmad érdekében ki kéne használni a kedvező tendenciákat.

Nyilas:

Ha valaki alig várja a pénteket, az kétségtelenül te vagy most. De ma még csak szerda van, s ma is a jelen pillanatot kéne megélned. Nálad talán senki sem tudja jobban, hogy minden, és a maga idejében történik meg, vagyis úgy sem lehetséges az időt előretolni sehogyan. Ma nagyon hatékony lehetsz, és sok feladatot megoldhatsz. Erre érdemes törekedned.

Bak:

Szerdán azt veheted észre, hogy azok a régóta húzódó ügyek, amelyekbe már rengeteg energiát beletoltál, egycsapásra megoldódnak. Hála a Merkúrnak, mostantól csak előre kell nézned, és végre foglalkozhatsz az igazán fontos feladatokkal is. Ráadásul mostantól semmi és senki sem hátráltat. S ez most a te  napod lehet, csak ne hagyd, hogy befolyásoljanak.

Vízöntő:

Szerdán a Merkúr a munkádban is segít ezúttal. Ma már jóval könnyebben megtalálod a közös hangot a munkatársakkal, és a feletteseiddel. Megérted őket, és ők is meghallgatják, elfogadják a te véleményedet. Végre kezdd visszatérni az optimista életszemléleted is, hogy nem is olyan rossz a csapatmunka. Sőt, ma kiderül, egyenesen szuper.

Halak:

Ha bárkivel is akadt kommunikációs nehézséged akár, félreértésed az elmúlt időszakban, szerdától szinte magától rendeződnek ezek a félbehagyott beszélgetések is. Téged keresnek meg a többiek, és mondják el, mennyire igazad volt azokban a kérdésekben, amiről bizony egyezségre kellett volna jutnotok. Valójában megveregetheted a válladat, hiszen nagyszerűen kezelted a helyzeteket.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.