Horoszkóp

Horoszkópod vasárnapi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült ez a hét is, ami nem is csoda, eseményekben, váratlan fordulatokban nem volt hiány, de a vasárnap sem okoz csalódást, igen izgalmasnak, mozgalmasnak ígérkezik, lássuk is, vajon horoszkópod mit ígér vasárnapra.

Kos:

Vasárnap a szabadság a legfontosabb. Ma nem akarod magadon hordani a kötelességek béklyóit, inkább szárnyalnál, mint a madarak. S ne felejtsd el, a madarak könnyed szárnyalása mögött valójában kemény munka áll. Ha megdolgozol érte, te is lehetsz olyan szabad, mint a madarak, és képes is vagy rá.

Bika:

Ideje már vágyleltárt készítened! Ideje egyesével megnézni a vágyaidat, és feltenned magadnak a kérdést, vajon még mindig vágyom ezekre a dolgokra? Könnyen rájöhetsz, hogy az életed változásával a vágyaid is megváltoztak. Az új vágyaidat nem a régiek után kellene sorolnod, hanem most kellene megvalósítanod.

Ikrek:

Ha önmagaddal foglalkozol, s elmerülsz a belső világodban, nem önzés. Sőt! Ez valójában a tevékenység, amely hosszú távon sokkal önzetlenebbé és szeretőszívűbbé tesz téged. Érdemes vasárnap saját magadra szánnod a napot, és újra sokkal többet foglalkozni önmagaddal, és megtalálod a régi, igazi éned, s ezáltal újra boldog leszel.

Rák:

Valakinek semmi sem elég jó a családodban. Ő az, aki csak a rosszat látja mindenben, kákán is a csomót keresi. Néha talán szeretnéd megváltoztatni a gondolkodásmódját, pedig már mindkettőtöknek az lenne a legjobb, s ha egyszerűen csak elfogadnád őt. Nem kell megváltoztatni a megváltoztathatatlant, de azért egy vonalat is húzni kell.

Oroszlán:

Észrevetted már, hogy mélyen benned él egy belső szabotőr, aki megnehezíti, hogy elérd az álmaidat. Ő a vékony kis hang, aki bizony azt mondogatja, hogy nem sikerülhet. És így érdemes elbeszélgetned a belső szabotőröddel. Érdemes elmondanod neki, hogy nincs mitől félnie. Adhatnál akár új mondatot a szájába, példádul azt, hogy miért ne sikerülhetne?

Szűz:

Fontos felismerned, hogy nem kell mindig az utolsónak lenni a saját listádon. Úgy tűnik, ma is mindenki más sokkal fontosabb, mint önmagad. Ez azonban nem jó módszer, nem jó hozzáállás. Valójában neked kellene a listád első helyén állnod. Ha te jól vagy, már könnyen segíthetsz azoknak is, akiket még magad elé helyezel.

Mérleg:

Ha nyíltan elmondod másoknak, hogy mire is vágysz valóban, erőt adsz a vágyaidnak. Vasárnap érdemes kimondanod, hogy mit is szeretnél, és érdemes hangosan álmodoznod. Persze ehhez olyan hallgatóságra lesz szükséged, aki nem akarja bebizonyítani minden álmodról, hogy butaság. Pontosan tudod, kik azok, akik támogatni fognak mindenben.

Skorpió:

Bele kell törődnöd, hogy nem lehetsz egyszerre mindenhol. Ma is több programon szeretnél részt venni, és több helyen akarsz lenni egyszerre. A feszültséget az okozza, hogy egyszerre akarsz hallgatni a fejedre és a szívedre is. Ez pedig nem lehetséges. Ma menj oda, ahova a szíved visz, és ahol igazán szeretsz lenni.

Nyilas:

Lassan teljesen belemerülsz a negatív gondolatspirálba, s nem  látod azt sem, hogyan törhetnél ki onnan. Vasárnap azzal léphetsz ki a negatív gondolati spirálodból, hogy pozitív gondolatot is keresel magadnak. Egy olyan gondolatot, amely épp csak egy lépéssel bizakodóbb, valamint optimistább, mint a megszokott gondolataid. Ez a bizakodó gondolat segíteni fog.

Bak:

Álmodd meg magadnak azt a nyaralást, amire igazán vágysz is. Engedd el a fantáziádat, és hagyd, hogy a vágyképeid megmutassák, hova mennél a szíved szerint nyaralni. Hamarosan az Univerzum lehetőséget ad, hogy jó áron megszervezd az utazást, amelyet ma megálmodsz magadnak, ezért ne is késlekedj, lépj.

Vízöntő:

A bizalomépítés most a vasárnap legfontosabb feladata. Ma helyreállíthatod a bizalmat valakivel, akivel mostanában ez nagyon elveszett. S ez a bizalomgyógyítás azzal kezdődik, hogy elkezdesz bízni magadban és a korábbi döntéseidben. Ezután pedig abban kell bíznod, hogy a másik fél is szeretné meggyógyítani a kapcsolatotokat.

Halak:

Kis nosztalgia van benned a régi családi ebédekkel, a régi családi programokkal kapcsolatban. Ha ezeket nem is tudod visszahozni, azt azért megteheted akár, hogy ezek modern, mai változatát hozod be a család életébe. Vasárnap gyerekkori emlékeid hatására kezdhetsz új családi tradíciók kialakításába, ami nagyon jó érzéssel fog eltölteni, ne hagyd ki.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.