Horoszkóp

Horoszkópod vasárnapi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Minden szempontból rendkívül mozgalmas hét áll mögöttünk, de azonban előttünk áll még egy igazán mozgalmas, eseménydús, és izgalmas vasárnap, lássuk is, vajon horoszkópod mit ígér a hét utolsó napjára.

Kos:

Néha bizony azért nem kérnek tőled tanácsot a többiek, mert azok önzőnek tűnhetnek. Tudod, mint amikor olyasmit viszel ajándékba, s amit valójában magadnak vettél. Ma figyelj rá, hogy a tanácsaid ne magadból induljanak ki. Inkább olyasmit tanácsolj, ami már működött az életükben.

Bika:


Az egész napod arról szól, hogy másokat hallgatsz. Néha talán nem is olyan történeteket kell ma meghallgatnod, s amelyeket szívesen hallasz. Ma talán az lenne a legjobb, ha a gondolataidat hagynád elkalandozni, nem figyelnél másokra. A környezetednek viszont nagy szüksége van, hogy elmondhassák végre, amit akarnak.

Ikrek:


Azt is mondják, az emberek szívéhez a gyomrukon át vezet az út. Ez persze némi túlzás, de ma mégis érdemes jól megetetned a szeretteidet, és csak azt követően kezdeményezni nagy beszélgetéseket ha már jóllaktak. Jóllakottan sokkal könnyebb megbeszélni a régóta halogatott témákat. S így az is biztos, hogy megegyezésre juttok.

Rák:


Iszol eleget? Úgy értem, tiszta vizet. Vasárnap már reggel érdemes kimérni két és fél liter vizet, amit kis adagokba elosztva kortyolgass el egész nap. Ez különösen akkor fontos, ha tegnap este buliztál, és nem aludtál eleget, vagy megerőltető programot terveztél mára magadnak. A folyadék pótlás nagyon fontos az életünkben.

Oroszlán:


Talán túlzottan is önmagadra figyelsz most. Mennyit foglalkozol magaddal? Vasárnap érdemes lenne önzetlenséget gyakorolnod, és önmagad helyett a többiekre is figyelned. Szánhatnád a mai napot mások szolgálatára. Holnap ismét visszatérhetsz a saját igényeidhez, az önzőség nem jó tanácsadó, jobb adni, mint kapni, és ez a te esetedben is igaz lesz.

Szűz:


Nem vagy benne biztos, s hogy minden családtagoddal jó a kommunikációd. Vasárnap könnyedén megjavíthatod ezeket a problémákat, helyrehozhatod a félreértéseket. Ma a kommunikációs zavarokat ugyanakkor nem a szavak gyógyítják, öleléssel, meleg gesztussal sokkal többre mész. Akár programok is beiktathatóak a mai napba, összehozza a családokat, és barátokat.

Mérleg:


Igazán kíváncsi vagy valakinek a titkaira. Szívesen fürkészed mások titkait alapból, s ma bármit megadnál, hogy zaftos történetet tudj meg valamelyik rokonodról. Ha ő maga nem meséli el nem érdemes ezt nyomozgatnod. Meg kellene hagynod neki a jogot, hogy megtartsa a titkait. ha akarja, bizonyos, hogy elmondja magától is.

Skorpió:

Sokkal egyszerűbb megőrizni a fiatalságot, mit gondolod. A fiatalság elixírje valójában a gondolataidban van. Ha szeretettel gondolsz magadra, testedre és a szellemed is fiatalos, úgy üde marad. Ha azonban negatív gondolatokat táplálsz magaddal kapcsolatban, úgy csak öregíted magadat, ezt pedig nem akarod, az biztos.

Nyilas:


Nagyon vékony a határ, hogy jól segítesz valakinek, vagy csak rányomod az akaratodat másokra. Vasárnap ügyesen kell egyensúlyoznod ezen a vékony határon, ha nem akarod azt, hogy mindenki nehezteljen rád. Az sem baj, ha többet hallgatsz, s mint beszélsz, és ha csak annyit teszel, amennyire mások kérnek. Nem szabad túlbuzgónak lenni, a pihenésre is szánj időt.

Bak:


Nem kell magadban tartani, ami a lelkedet nyomja. Ezen a héten valaki nem úgy viselkedett, ahogy szeretted volna, most a legszívesebben mindenkinek erről beszélnél. Ha nem is mindenkinek de már néhány kiválasztott, hozzád közelálló embernek nyugodtan elmondhatod a gondodat is. Érdemes bizony kibeszélned, mert te is megkönnyebbülsz, és a stressz elmúlik gyorsan.

Vízöntő:


Érdemes változtatnod az étrendeden most, s új ételeteket is kipróbálni. Ne a divatos diétákat keresd vasárnap, s inkább egyfajta életmódváltást. Például, hogyan étkezhetnél egészségesen minden nap, s gyógyíthatnád a testedet az elfogyasztott ételekkel. Mozogj sokat, s akár sportolhatsz is, hiszen vasárnap van.

Halak:


Talán bizony túlzottan is érdekel a külsőd, tested mostanában. Mintha attól tartanál hogy a tested öregszik, változik, vagy megbetegszik. Itt van az ideje, hogy elkezdd figyelni, mi mindent is szeretsz a külsődben. Vedd sorra, amit szépnek látsz, s amivel elégedett vagy, mindent, amiért hálás lehetsz. Bizony az értékeidet nézd, és keresd, ne a hibáidat, mert értékes ember vagy.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.