Horoszkóp

Horoszkópod vasárnapi üzenete!

- Hirdetés

Minden szempontból eseménydús, mozgalmas héten vagyunk túl, s igaz, hogy vasárnap van, de mégsem unatkozunk majd, igazán izgalmas, meglepetésekben gazdag nap áll előttünk, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér vasárnapra.

Kos:

Szükséged van a regenerálódásra, s ezért ezúttal a vasárnapot a pihenésre kellene szánnod. Tudom, néha nehezedre esik valóban pihenni, s mégis meg kellene próbálnod. Kezdetnek mit szólnál hozzá, ha délután beiktatnál egy extra szunyókálást a napirendedbe, amely segít a testednek regenerálódni? Vasárnap meg amúgy is ideális a pihenésre, a jövő hét mozgalmasnak ígérkezik, érdemes rá felkészülni.

Bika:

Nem kellene ezúttal sehova sem menned vasárnap. Ma az otthonodban érzed magad biztonságban, és itt töltődhetsz fel a legjobban. Vasárnap a megszokott helyeden érzed magadat a legjobban, ahol el is tudod engedni magad, és tudod, hogy biztonságban vagy. Kapcsolódj ki, tévézzél, olvass könyveket, s így tested és szervezeted is feltöltődik, amire most nagy szüksége van.

Ikrek:

Azzal segítheted a leginkább a családtagjaidat, ha nem szúrod le őket. Akár lehet, hogy szerinted jogosan szidhatnád le őket amit viszont nem így élnek meg. Ha most beleállsz a családi vitába, csak félreértéseket és haragot tapasztalhatsz. Hamarosan lesz jobb alkalom, amikor elmondhatod a véleményedet. Ma akár a sportolás, vagy szabadtéri tevékenység sokkal jobb napot hozhat számodra.

Rák:

Néha a legegyszerűbb szavakban is meglátod a mély bölcsességet, máskor a legbölcsebb könyvekben sem fedezed fel a mondanivalót. Vasárnap most ez utóbbi lesz a helyzet. Ma el is engeded a füled mellett amit mások mondanak, és nem ismered fel az írott igazságot sem. Néha érdemes más tanácsait is meghallani, s lehet sokkal célravezetőbb, még ha nehéz is.

Oroszlán:

Sokféleképpen feltöltődhetsz vasárnap. Ma a leghatékonyabban az aktív módszerek működnek, amelyek átmozgatják a testedet. Menj sétálni, és túrázni, mozgasd át minden tagodat. Mire hazaérsz, garantáltan jobban érzed magadat, és azt is tudni fogod, mit kell tenned egy fontos kérdésben. Ez a te napos lesz, ha így cselekszel, és nem feszülsz be túlságosan.

Szűz:

Mindennél fontosabb a számodra a nyugalom vasárnap. Persze arra nincs garancia, hogy a családtagjaid is tiszteletben tartják. Könnyen lehet, valaki most a mai napot tartja alkalmasnak, s hogy téged felzaklató információkat közöljön. Hallgasd meg, aztán térj vissza a nyugalmadhoz, amilyen gyorsan csak lehet, így pedig nem tudja elrontani vasárnapodat semmiképpen sem.

Mérleg:

Minden ezúttal az időzítésen múlik vasárnap. Most nem mindegy, mit mikor mondasz. A mikor ebben az esetben fontosabb, mint a mit. Ha jókor szólalsz meg úgy félszavakból is megértenek. Elég megfigyelned, mikor elég nyitott a környezeted, hogy csak rád figyeljen és meghallgasson téged. Addig pedig kapcsolódj ki, és élvezd az életet, ne görcsölj.

Skorpió:

Nem a vasárnapi az első alkalom, s hogy a birtoklás tesz boldoggá. Nem ma érzed először, s hogy valamit meg kell szerezned, s valamit birtokolnod kell ahhoz, hogy jobb kedved legyen. Ne felejtsd el, a birtoklás boldogsága csak átmeneti boldogság. A birtoklás vágya nem jó tanácsadó, a saját életedben megtalálható már most is a boldogság, csak észre kell venned.

Nyilas:

Gondolatban vedd körül magad gyógyító energiákkal, és képzeld el, a testedet angyalok gyógyítják! S ezt az egyszerű s rövid meditációt vasárnap akár többször is elvégezheted, még akkor is, ha nem vagy rutinos meditáló. Ha pedig szoktál meditálni, ma ezzel a képpel egészítheted ki a meditációidat. Vasárnap bizony érdemes a természetbe is kimozdulni, és alaposan feltöltődni, mert mozgalmas hét áll előtted.

Bak:

Kerüld azokat a találkozásokat, amelyekről tudod, hogy nem alakulnak jól. Aki mindig csak kér tőled, ma is csak kérni akar. Vasárnap olyan emberekkel érdemes találkoznod, s akiknek a te jóléted legalább olyan fontos, mint a sajátjuk, és legalább annyit adnak, mint amennyit kérnek tőled. Fontos az egyensúly, adni jobb, mint kapni, és ezt most te is megtapasztalhatod.

Vízöntő:

Azzal bántasz meg valakit most, ha nem veszed figyelembe a terveit, a vágyait. Érdemes vasárnap észben tartanod, hogy a szeretteid bizony gyakran nem ugyanúgy gondolkodnak épp mint mondjuk te. Érdemes figyelemben tartanod, hogy ami neked egyértelmű, nekik talán átláthatatlan katyvasz, bizonytalan terep. Légy kicsit toleráns, és fogadd el gyakrabban véleményüket, így jól alakulnak dolgaid.

Halak:

Beszélj, hallasd a hangodat, mondd ki most a gondolataidat! Vasárnap beszélned kell, hogy jobb kedved legyen. Azzal, ha most kimondod a gondolataidat, felszabadítod magadat azok nyomasztó súlya alól is. A beszéddel sok ötletet, inspirációt adsz magadnak. Mintha most te is jobban figyelnél a saját hangodra. Ez lesz, ami a megoldást nyújtja, és elvezet a siker kapujához ma.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.