Horoszkóp

Horoszkópod vasárnapi üzenete!

- Hirdetés

Sajnos bizony gyorsan elszállt ez a hétvége is, pedig még csak most “vágtunk” bele de azért ne búsuljunk,  a szombat sem volt unalmas, a vasárnap pedig igen eseménydúsnak ígérkezik, s lássuk, horoszkópod mit ígér vasárnapra számodra.

Kos:

Vasárnap a jövőd foglalkoztat erősen. Érdemes lenne ma a szerencsét a kezedbe venni, és átgondolni, mit szeretnél megvalósítani még az év hátralévő részében. Persze, azért jól tennéd bizony azt, ha a párodra, a gyerekekre is figyelnél a gondolkodás és tervezés mellett. Ők most, ebben a pillanatban vannak veled, de bizonyosan jól esne nekik, ha rájuk is gondolnál.

Bika:

Amellett, hogy igazán szerencsés bolygóállás látszik az égen, sajnos téged inkább egy duplán kellemetlen fényszög érint vasárnap. Könnyen összeveszhetsz a pároddal, ha nem vagy kellően óvatos. Ma valójában sajnos bármilyen apróságon is hajba kaphattok. Viták helyett inkább a szerencsés helyzetekbe fektesd az energiádat.

Ikrek:

Kifejezetten szerencsés napod lesz vasárnap. De hogy miben leszel szerencsés, s valójában az már rajtad múlik. Vedd a kezedbe most a szerencsédet, tegyél valami izgalmasat magadért. Aztán kitudja, mi alakul belőle. Ma tényleg bármi megtörténhet, szóval érdemes élned a lehetőséggel, érdemes kísérletezgetni az élet bármely területén, siker koronázza törekvéseidet.

Rák:

A vasárnapod akkor alakul pompásan és igazán szerencsésen, és ha a pároddal kettesben töltöd. Például közösen főzhettek ma valami finomat például, de ha be is ültök a kedvenc éttermetekbe, az is tökéletesen választásnak bizonyul. Néha megengedhetnéd magatoknak a közös időtöltést, a gyerekek és így a munka mellett is.

Oroszlán:

Okod sem lehet panaszra vasárnap ma. Nemcsak nagyszerű a hangulatod de érzed is, hogy valami igazán izgalmas dolog vár ma rád. Engedd meg magadnak a szerencsés lehetőségeket. Legyél ma körültekintő és nagyon figyelmes, mert sosem tudhatod előre, mikor köszönt rád a legszerencsésebb pillanat, és érdemes várni az adott pillanatra hosszú távra meghatározza majd életedet.

Szűz:

A szerencsés vasárnap neked is tartogat váratlan pillanatokat.  Ezek inkább bosszúságot is okoznak mint örömet. Persze, most ha nagyon óvatosan és figyelmesen közlekedsz egész nap, akkor észre sem veszed a kellemetlenségeket. Összpontosíts inkább a szerencsédre, mint a feszültségekre, és akkor nem lehet baj a mai nappal, és a hétfő már szerencsében gazdag időszakot tartogat számodra.

Mérleg:

Bármilyen szerencsés is a vasárnap, ma jobban tennéd, ha csak akkor mozdulnál ki otthonról, ha nagyon muszáj. A pénztárcád tartalma bánhatja később. A megfontolt költekezésre, már egész héten is felhívta a figyelmedet a horoszkóp. De ha ez valamikor bizony aktuális, akkor ma biztosan az. Inkább próbáld picit kísérteni a szerencsédet, de csak annyi pénzzel, amennyit nem sajnálsz.

Skorpió:

Bizony neked is feszültséget, sőt veszekedést hozhat ez a vasárnap, ha nem vagy ma kellően éber. Kerüld messze a vitákat, hiszen holnapra szinte nyoma sem lesz már az egésznek. Egyikőtöknek sem lenne jó, ha este duzzogva fordulnátok el egymástól. Békülés nélkül ma nem kéne álomra hajtani a fejedet. S készülj inkább a hétfőre, nagy feladatok várnak rád.

Nyilas:

Ha valaki a szerencse fia vasárnap, az kétségtelenül te is leszel. A jeledben áll együtt a nagyszerencse és a kisszerencse bolygója. Ma kívánhatsz bármit, amire csak vágysz. És persze jól teszed, ha keresed Fortuna asszony kegyeit. Vajon szerencsét kovácsolsz magadnak a lehetőségekből? A döntés csak rajtad áll, senki máson, de ne is hagyd, hogy mások irányítsanak a mai napon.

Bak:

Valójában téged se a szerencse, se a feszültség nem érint vasárnap. Amolyan kívülállóként szemlélheted a többieket. De te alapból is visszafogott, így higgadt típus vagy, ma sem viszel túlzásba semmit sem. De épp ettől az elvárások nélküli hozzáállástól lehet szuper, és szerencsés a mai napod. Mozdulj ki otthonról és töltődj fel a természetben, szükséged lesz plusz energiákra a jövő héten.

Vízöntő:

Igaz, hogy vasárnap van, s de ez nem jelenti, hogy ne történhetnének szerencsés fordulatok az életedben. Persze, ehhez a lehetőséget is meg kell ragadnod már. Nos, mivel szeretnéd ma kísérteni a szerencsédet? Érdemes mielőbb átgondolnod, és természetesen tenni is érte. Légy ma bátor, és határozott egyben, s így a siker sem maradhat el.

Halak:

Baleset veszélyét jelzik a bolygók vasárnapra ezúttal. Legyél nagyon körültekintő, s így ne tedd kockára a szerencsédet. A Jupiter a te bolygód is egyben így a szerencsés lehetőségek számodra is adottak. De most valóban csak rajtad múlik, s szerencsét kovácsolsz-e magadnak. Mindenképpen kerüld el a balszerencsés helyzeteket.

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.