Horoszkóp

Horoszkópod vasárnapi üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A hét eddigi része nem volt bonyodalmaktól, valamint problémáktól mentes, igen fárasztó napok állnak mögöttünk, de sebaj, a vasárnap izgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, és lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér vasárnapra.

Kos:

Az önmagadra figyelés olyan luxus, amelyet bizony meg kellene adnod magadnak vasárnap. S a legjobb, ha tudatosítod magadban, mára pontosan ez a legfontosabb feladat. Ezt a napot csak akkor tekintheted sikeresnek, ha jut időd s energiád önmagaddal is foglalkozni, nem kell mindig más ügyeire koncentrálni.

Bika:

Megfigyelted már, hogy minden bosszantó apróságon felhúzod magad, pedig dönthetnél máshogy is? Azt hiheted, hogy a nyugodt emberekkel kevesebb bosszantó esemény történik, de ez nem igaz. A valóságban mindenki bosszankodik néha, de van, akit ez csöppet sem érdekel, te is fogd egy kicsit lazábbra ma.

Ikrek:

Néha át kell gondolnod a korábbi döntéseidet, fel kell fedezned, ha akarva vagy akaratlanul megbántottál másokat. Könnyen lehet, a továbblépés titka most a bocsánatkérés lesz, vagy legalábbis, ha megbocsátasz másoknak és magadnak. Így változik meg minden helyzet körülötted, és teljesen felszabadulsz.

Rák:

Adj időt a szeretteidnek vasárnap. Talán rohannál, nincs időd, hogy meghallgass olyan történeteket sem, amelyeket ezerszer hallottál már. Mégis, akár érdemes időt szánnod ezekre a beszélgetésekre. Adj időt és figyelmet a szeretteidnek, mert ma ezzel most segítheted és támogathatod őket, szükségük van rád.

Oroszlán:

Mindennél fontosabba számodra siker, de néha elfelejted, hogy melyek a siker valódi fokmérői. Amikor azt hiszed, neked is a napi eredményekben kell mérni magad, mindig beleragadsz a hétköznapokba. Ha az álmaidat akarod megvalósítani más mércére bizony van szükséged. Ma az a legfontosabb kérdés vajon tettél-e valamit az álmaidért.

Szűz:

Tudatos döntéssel kezdődik bizony minden. Ma dönthetsz úgy, hogy továbbra is másra hagyod az életed megváltoztatását, de a saját kezedbe is veheted a döntést és a cselekvést. Melyik döntést hozod meg már? Elég bátor vagy, hogy te dönts a sorsodról? Légy bátor, és vedd kezedbe a kezdeményezést vasárnap.

Mérleg:

Ha ki tudod mondani, hogy mit szeretnél, hatalmas teremtő erőt teszel a vágyaid mögé. Tudod mit? Ma egész nap beszélj úgy az emberekkel, mintha már megvalósult volna akár a legnagyobb álmod. Nem arra biztatlak, hogy hazudj, hanem, hogy beszéljen belőled a sikeresség, az eredményesség tudata, boldogulj.

Skorpió:

Erős a kísértés, hogy valakinek hosszas előadást tarts, neki mit kellene tennie, hogyan kellene élnie. Ugye tudod, ezek a hosszú előadások a legritkább esetben bizonyulnak hatékonynak? Most még azzal tennéd a legjobbat neki, ha hagynád, hogy ismerje fel, mit kell tennie, hagyj neki időt, és fog jönni hibáira.

Nyilas:

Minden vágyad teljesülhet ezúttal, ha elég nagy önismeretre teszel szert. Talán eddig nem az önismeretre tekintettél úgy, mint a saját vágyaidat beteljesítő csodaeszközre. S ma érdemes felismerni, amit el akarsz érni, az csak az önismereten és a belső munkán keresztül valósítható meg, ha sikerül boldog leszel végre.

Bak:

Bátorságra van szükséged, s hogy nemet mondj. Mégis megéri bátornak lenned. Megéri nemet mondani, vagy úgy intézni hogy már nemet mondhass. Azzal, ha tudsz nemet mondani, a saját idődet és energiádat véded meg, hogy olyasmire fecséreld, amire nincs szükséged, ami nem is neked lenne jó ám, hanem csak másnak.

Vízöntő:

Nem mindig kell harcolnod. Néha elég lenne elfogadni is a győzelmet, és, hogy megkaptad, amit akartál anélkül, hogy a kisujjadat mozdítottad volna. Lehet, ha így teszel ezúttal, sokkal több győzelmet tudhatsz magadénak, mintha harcolnál. Egy próbát megér, nem igaz? Ma érdemes kimenned a természetbe, már egy kis séta is átvarázsol, és fantasztikus ötleteket adhat.

Halak:

Ideje kibogoznod egy igen bonyolult családi történetet s ideje, megtudnod, ki mit érez ezzel a történettel kapcsolatban, ki miért hozta meg a döntést, amit meghozott. Azzal, ha kibogozod ezt a családi történetet, sok mindent megérthetsz önmagadról. Ez akkor is így van, ha te még nem is éltél akkor, amikor mindez történt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.