Érdekességek

Ilyen még nem volt! Kövér László keménykedett a parlamentben! A”sajátjait” sem kímélte!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Orbán Viktor beszéde után olyasmi történt, amit ritkán látni az országgyűlésben, Kövér László hozta a formáját, a “sajátjait” sem kímélte, megkapta Mindenki a magáét!

A lényeg, hogy Orbán Viktor ma kora délután, a parlamenti ülésszak első napján napirend előtt szólalt fel az országgyűlésben. Az eredmények sorolása után rátért a bevándorlásra, majd a ” Soros-terv”-re , és az ezzel kapcsolatos nemzeti konzultációra.

Ezek után az ellenzéki politikusok reagáltak a miniszterelnök beszédére, meglehetősen kritikus hangon szólva annak tartalmáról. Itt volt néhány perc, mikor a kormánypárti képviselők nemtetszésüknek adtak hangot, zavarva az épp felszólaló ellenzéki politikust.

És akkor olyasmi történt, amire senki nem számított: Kövér László házelnök, aki az elmúlt ülésszakokban előszeretettel büntette a házszabályokat áthágó ellenzékieket, most rászólt a kormánypárti, fideszes politikusokra. Mégpedig elég keményen.

Mondanivalójának lényege ez volt: – Azt gondoltam, hogy a képviselő urak kipihenték magukat a nyári szünetben és nagyobb türelemmel fogják hallgatni az ellenzéki képviselőket, de úgy látszik, tévedtem, kérem, hogy nagyobb türelemmel legyenek.

Forrás: www.blikk.hu

Csatlakozzon a beszélgetéshez