Érdekességek

Íme, a betegségek rémálma!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Létezik egy csodás gomba, amely rendkívül sok betegségre, és ami a legfontosabb, mellékhatások nélkül igen hatékony, viszonylag könnyen beszerezhető, csak nem gyógyszertárakban, patikákban, lássuk, hogy milyen betegségek esetén hatékony.

A Kaukázus lakói is sokat mesélhetnének erről a csodaszerről, inkább leírnám azokat az eseteket, amiket már én magam is megtapasztaltam környezetemben.

Úgy 8 éve egy kedves ismerősömnél jártam, de nem volt otthon, csak az édesanyja, így várnom kellett, de mint utólag kiderült, megérte.

Kávéztunk, és közben arra lettem figyelmes, hogy valami szokatlan, fehér, gyöngyszerű “valamit” kever a barátom édesanyja.

Kérdeztem tőle, hogy mi az, első látásra azt gondoltam, hogy limonádé, de az apró, fehér kis szemcséket nem tudtam hova tenni.

Klári néni rám mosolygott, és azt mondta, hogy japán kristálygomba, ami rendkívül sok betegségre jó.

Édesapámnak akkoriban nem volt rendbe a pajzsmirigye, emésztési problémái is voltak, természetesen megkérdeztem, hogy ilyen jellegű panaszokra is jó-e? Nem kellett sokat várnom, azonnal jött a válasz is, hogy igen!

Klári néni felajánlotta, hogy ad egy adagot “próbának”, amit én örömmel elfogadtam, persze receptet is mellékelt, amit majd alább olvashattok.

Beállítottam a szüleimhez, akik először kissé kételkedve néztek  a kristálygombára, de apu elhatározta, hogy nincs mit veszteni, természetes, nincs mellékhatása, ő bizony kipróbálja.

Ezután jött a csoda, akkoriban 3 gyógyszert szedett, egy savcsökkentőt, egy pajzsmirigy túlműködésre is felírt gyógyszert, valamint egy másik, emésztésre ható tabletta is napirenden volt.

A hatás elképesztő volt, a bélgyulladás már 8-10 napon belül elmúlt, a pajzsmirigy-értékek dinamikusan elkezdtek beállni a normál értékre, és a reflux által okozott panaszok is jelentősen mérséklődtek.

Azóta évek teltek el, édesapám jól van, az említett panaszok szinte teljesen eltűntek, és a 3 tablettából is már csak fél szem maradt, így kijelenthetjük, hogy a gomba csodát tett.

Ezen felbuzdulva a rokonságban többen is kipróbálták, például érszűkületre, és mindössze 2 hét alatt az említett rokon kidudorodó visszerei is a felére lappadtak vissza.

Egy másik ismerősöm, akinek szintén adtam gombát ( mivel magától szaporodik), például kifejezetten magas-vérnyomásra próbálta ki, és értékei 3 héten belül normalizálódtak, vérnyomáscsökkentő azóta is csak “megszokásból” van nála, de a gomba stabilan tartja.

A fentebb felsorolt estek garantáltan bizonyíthatóak, akadnak a témában persze kétkedők, azonban azt kiemelném, hogy ezeket a csodákat a saját szememmel láttam, bátran merem ajánlani bárkinek a japán kristálygombát.

Egy fontos dolgot azonban megjegyeznék, hogy szakorvosi konzultáció nélkül azért senki ne módosítson a jelenlegi gyógyszerezésén, és a fokozatosság eleve alapján kell kipróbálni, nem is fog csalódást okozni eme csodálatos gomba, mely emberek százezreit gyógyította már meg rengeteg betegségből.

A felsoroltakon kívül még máj, epe, és húgyutak gyulladását is kitűnően gyógyítja a gomba.

Mint említettem is, interneten keresgélve a gomba viszonylag könnyen beszerezhető, ami nagyon fontos,  fémmel nem érintkezhet, csak műanyaggal, tehát például fém kanállal nem keverhető, és fémedényben nem tárolható, és ügyeljünk, hogy a szűrő se fémből legyen!

Na, és akkor jöjjön a recept:

6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosunk.

8-10 dkg cukrot tegyünk hozzá, de ez ízlés szerint változtatható.

Ha ízesíteni szeretnénk, nyugodtan megtehetjük, például aszalt gyümölcsökkel, mazsola, barack, szilva, na és a citrom az elmaradhatatlan.

Az említett mennyiségeket  2 liter vízhez ajánlom, ezután nincs más dolgunk, mint alaposan felkavarni, majd 2 napig állni hagyni, és már kész is a “varázsital”, ami szó szerint csodát tesz a szervezettel!

A gombát használat után tiszta, műanyag tárolóedénybe vissza kell rakni, majd hűtőbe helyezni, és majd a következő adag használatakor kell csak ismét elővenni, de lehet, erre nem lesz szükség, mert hiszen a folyamatos fogyasztása sem okoz semmi mellékhatást, maximum gyógyhatást.

Szerző: G. András