Hírek

Ismét akadozik a Facebook!

- Hirdetés

A héten ezúttal már nem először komoly problémák vannak a Facebook rendszerével, a jelenség szinte Magyarország minden pontján tapasztalható, legutóbb hétfőn adódtak komoly gondok, lássuk, mi okoz problémát?

Először hétfőn este 21 óra táján lépett fel technikai hiba nem lehetett üzenetet küldeni, és fogadni.

Sem új üzenetet nem tudtak küldeni, sem régi beszélgetéseket nem tudták betölteni azok a felhasználók, akiknek fiókját érinti a hétfő este, nem sokkal 21 óra előtt bekövetkezett hiba. Legalábbis a Messenger asztali verziójában.

A mobilos alkalmazásban a korábbi üzenetek betölthetők voltak, azonban újat nem lehetett küldeni. Az mindkettőn látható volt, hogy mely ismerőseink aktívak, üzenni azonban nem tudtunk nekik, írta a HVG.

A hiba híre egészen gyorsan elterjedt a magyar felhasználók körében, rengetegen értetlenkedtek, többen az üzenőfalra posztolva próbáltak meg rájönni a hiba okára. A szolgáltatás azonban szépen lassan kezdet helyreállni, úgy fest, nagyjából 20 perc után többé-kevésbé sikerült orvosolni a hibát.

A hétfői probléma után kedden újabb rendszerhiba lépett fel, erről a következőt nyilatkozták:

Magyarországon is elérhetetlen volt a Facebook, a Downdetector honlapja szerint globális fennakadásról van szó, és sok helyen továbbra is fennáll a probléma. Európából is, és az Egyesült Államokból egyaránt érkeztek bejelentések, hogy nem működik az oldal.

A Messenger úgy-ahogy megy, viszont a képküldések nem mindenkinek sikerülnek.

A problémára, illetve jelenségre egyenlőre keresik a magyarázatot, és vizsgálják a hiba okát.