Friss időjárásjelentés

Ismét viharos szél érkezik Békés, és Csongrád megyébe!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A várakozásoknak megfelelően a csütörtöki napunk első részében a napsütésé, a déli óráktól a felhőké volt a főszerep, néhány zápor is előfordult, azonban mindössze 2-3 mm csapadékot regisztrálhattunk, lássuk a folytatást!

A folytatást, mely nem túl biztató, mert bár a hétvége igen drasztikus felmelegedést tartogat, azonban ára lesz, ez pedig nem más mint a viharos szél.

Az előttünk álló csütörtök éjszaka a felhőátvonulásoké a főszerep, elvétve egy-egy zápor is előfordulhat még Békés, és Csongrád megye térségében, de említésre méltó csapadék nem várható.

A felhős égboltnak köszönhetően enyhébb lesz az éjszaka, a péntek reggeli órákra 5 fok köré süllyednek a hőmérsékletek, kissé élénk, délnyugati légmozgás társul majd hozzá.

Pénteken délelőtt a napsütés, délután pedig a gyakori felhőátvonulások dominálnak majd, említésre méltó csapadék nem várható a hét utolsó munkanapján.

Szombaton, a reggeli órákban megerősödik, vasárnapra pedig már-már viharossá fokozódik a déli légmozgás, hőmérsékleti rekordok dőlhetnek meg, hiszen a hét utolsó napján vasárnap, akár 23 fokot is mérhetünk Békés, és Csongrád megye térségében.

A vasárnap esti órákban egy mediterrán ciklon felhőzete érintheti Békés, és Csongrád megye tájait, és a jövő hét első napjaiban már csapadékosra fordulhat időjárásunk, a szokatlanul enyhe időjárás azonban marad, jelentős lehűlés nem várható az előttünk álló napokban.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.