Horoszkóp

Július havi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Lassan a nyár közepéhez közeledünk, hiszen már július van, és ugyan a június sem volt unalmas éppen, a július egy igazán mozgalmas, és egyben eseményekben gazdag hónapot tartogat, lássuk is, s horoszkópod mit ígér erre e a hónapra.

Kos:

Már a nyár kezdetén is érezhetted, hogy váratlan akadályok bonyolítják az életedet, s így pedig az átlagos mindennapok kissé nehézkesebben alakultak. Úgy tűnik, s ez július 3-ig csak tovább fokozódik és bizony nagyon össze kell kapnod magadat ahhoz majd, hogy követni tudd a dolgokat s képes légy változásokhoz alkalmazkodni. Bár a korlátokat most sok munkával tudod legyőzni majd ám végül te győzedelmeskedsz. Átmenetileg hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, borúlátásra, s ha hajlandó vagy váltani, változtatni, akkor a régi megszokások nem akadályoznak, hanem akár segítik a fejlődésedet. Nagyon kevés időd lesz pihenni, lehet, hogy ezt augusztusra kell halasztanod már. Minden, amin most módosítasz, az nagyszerű eredményeket fog hozni a nyár végén.

Bika:

Kiváló időszakot kínál most július hava, a bolygók mindent biztosítanak ahhoz, hogy sikeres légy, persze, neked is tenni kell a jó eredményekért most, ugyanakkor szorgalommal és odaadással mindent elérhetsz. Környezeted, barátok és kollégák sem zavarják meg a nyugalmadat, s kiegyensúlyozottságodat. Ha eddig elmaradtak volna ebből az évből a jelentős sikerek, akkor most karrier és szerelem terén végre babérokat arathatsz. A konfliktusok és feszültségek szerencsére messzire elkerülnek, és energiáidat a lehető legjobb helyen és formában tudod felhasználni. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, így a második felét töltsd aktív pihenéssel, örömteli programokkal, rád fér!

Ikrek:

Tele leszel jó ötletekkel, életkedvvel, akár pozitív energiával. Úgy tűnhet, szinte fáradhatatlan leszel egész júliusban, így nem csoda, ha azon fáradozol most, hogy valami igazán rendkívülit alkothass. Jó hír, hogy ebben eredeti ötleteid s a környezeted is társadul szegődnek. Mozgalmas, kiemelkedően jó hetek követik egymást, sokat tüsténkedsz, és aligha lesz időd pihenni, ám ezt ne bánd! Odaadásodnak hamarosan meg lesz a látványos eredménye. Kifejezetten ajánlott alaposan és akár mélyen áttekinteni, s akár módosítani különféle emberi kapcsolataidat. Ha most júliusban készülsz szabadságra, s akkor olyan célpontot keress magadnak, ahol a lehető legnagyobb csend és béke vesz körül.

Rák:

Június vége alaposan megmozgatott, s bizony július első hete is meglepően aktívra sikeredik. Komolyabb nehézségek nélküli napok követik egymást mindaz, amibe beleteszed a szívedet s a lelkedet, az meghozza a várt sikert. 15-e után intenzitásod tovább fokozódik, és akár egyszerre több jelentős témában is aktívan részt tudsz vállalni, ami még téged is meglep. Tele leszel tenni vágyással, életkedvvel, energiával, s ehhez persze sok új ötlet is kapcsolódik. Figyelmet, tekintélyt és elismerést is szerezhetsz magadnak, ha már jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben július mindenképpen jelentős fordulatot hoz. A magányosok párra találhatnak, aki pedig tovább lépne, az békével megteheti.

Oroszlán:

Minden meglesz júliusban, amire csak szükséged van az örömteli s persze sikeres napokhoz. Az adott égi konstellációk és a mindennapi körülmények a következőket biztosítják számodra, erő, s energia és óriási lelkesedés. Mi kellhet több ezeknél? A Merkúr segíti a diplomatikus kommunikációt is, és a Jupiter pedig hátszelet ad céljaid eléréséhez. Fontossá válik ezúttal, s hogy néhány dolgot gyökerestül kitépj, átformálj, sőt akár meg is szüntess! Hidd el, néha drasztikus változásokra van szükség a látványos fejlődéshez. 2019 első fele elég hektikus volt, és így nem csoda, ha mostanra meguntad a kiszámíthatatlanságot. Szerencsés helyzetbe kerülsz, és mert környezeted is támogat mindenben. Maradj hű Önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében.

Szűz:

Július 1-je és 6-a között nagyon körültekintőnek, alkalmanként kifejezetten óvatosnak kell lenned bármi megtörténhet, s nem feltétlenül végződik akár minden jól. Kiemelten figyelj vérmérsékletedre, ne engedd szabadon az indulataidat. Váratlanul hajlamos leszel a dühkitörésekre, és viták kirobbantására, ugyanis a Mars több kellemetlen hatást is eljuttat hozzád. Robbanékonyság, s logikátlanság, kapkodás jellemzi ezt a hónapot, és olyasmit is megteszel, amit máskor sosem. Fontos, hogy minden döntésed előtt számolj el tízig. Ez igaz a véleményed kimondása esetén is, így elkerülheted, hogy másokat megbánts. A tudatosság, az eltökéltség, a béke keresése lehet az egyetlen üdvözítő cselekedet, hogy elkerüld a konfliktusokat.

Mérleg:

Meglehetősen sok kérdést vet fel a nyár dereka, ez pedig megfontoltságot és körültekintést igényel tőled. Sok okos és elkötelezett döntésre van ezúttal szükség. Lesz részed örömteli pillanatokban és kellemetlen helyzetekben egyaránt. Jókedv és nehézség egyaránt jelen lesznek a mindennapokban. Zavaros helyzetek bukkanhatnak fel  most emberi kapcsolataidban akár, érzelmeid összekuszálódhatnak gyakorta teszel fel kérdéseket, melyekre nem feltétlenül érkeznek meg a válaszok se. A különféle konfliktusokat most nehéz lesz kezelni. Légy türelmes mindenkivel és legfőképpen önmagaddal is! Gondold át, kinek, mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de most megbánthatod szeretteidet. Ahogy közeleg a hónap vége, csökken a feszültség, végül békére lelsz.

Skorpió:

A nyár dereka önvizsgálatra ösztönöz most. Rengeteg olyan élethelyzet adódik most, melyek miatt el kell gondolkodnod azon, ki vagy te, mi a dolgod, s egyáltalán még jó irányba haladsz vagy sem. Tarts szünetet sürgősen és keresd meg a módját a pihenésnek. Vedd fel a kapcsolatot belső éneddel, hallgasd meg végre a belülről fakadó hangot és üzeneteket. Lásd be, ha hibáztál és kérj elnézést is az érintettektől ez rövid és hosszú távon is nagyon sok eredményt hoz. Ez a lépés szükséges ahhoz, hogy önbizalmad s önbecsülésed megerősödjék. Július második felében sok élményben lesz részed már. Problémáid is csak akkor okoznak gondokat, ha optimizmus helyett a pesszimizmust választod, aztán homokba dugod fejedet a tennivalók elől. Engedj teret a jó és kreatív énednek, aki tudja minden kérdésre a választ.

Nyilas:

A nyár legmelegebb hetei mindent egybevetve igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak is ígérkeznek. Élj, legyél boldog, mosolyogj sokat és tartsd szem előtt, hogy nem eshet bajod. Hozz bátor döntéseket, ha anyagiakról van szó. Váratlan lehetőség hullhat az öledbe akár egy hitelbefektetés formájában. Meglehet, hogy valaki végre visszaadja azt a kölcsönt, amit már régen adtál, s amiről már le is mondtál. Használj ki minden adódó alkalmat ami valamilyen formában a fejlődésedet segítheti akár. Különösen július első két hete alkalmas arra, hogy nagyot fordíts életed sorskerekén, ehhez pedig támogatókra lelsz családtagjaid és barátaid körében. Ha még keresed az igazit, több esélyt is kapsz arra, hogy végre megérkezzen a Nagy Ő. Azok, akik most mondják ki a boldogító igent, tartósságra számíthatnak.

Bak:

Attól, hogy nyár van, még nem lazsálhatsz. Pontosan ugyanúgy meg kell oldanod az aktuális feladataidat, mint más évszakok során. Az életed nem áll meg, és nincsen stop gomb, és a ne zavarj táblát sem teheted ki az ajtóra. Leginkább azért nem, mert remek lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében, s ezzel is bebizonyosodik az, hogy a nyár nem uborkaszezon ám. Ha elakadsz vagy bizonytalan vagy, akkor környezeted több tajga is szívesen a segítségedre siet. Mód nyílik arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és megszerzett tapasztalataidat is. Ezért légy rugalmas és nyitott minden újdonságra, ajánlatra s javaslatra. Munkahelyeden, akár vállalkozásodban több siker is vár rád. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak dolgaid.

Vízöntő:

Július nem a te hónapod, és ami nem azt jelenti, hogy rossz lesz, csupán sok lesz a hátráltató tényező és a hirtelen adódó, megoldandó feladat most. Sokszor nehézkes, fizikailag és szellemileg is megterhelő hetek követik egymást. Nem lazsálhatsz s nem tologathatod el a tennivalókat augusztusra, netán szeptemberre. Nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek már apróbb problémák is kikezdik jókedvedet. Tekints ezen helyzetekre úgy, mint próbatételekre, ha mindennel készen vagy már, jöhet a megérdemelt pihenés. Július hava gyengítheti emberi kapcsolataidat is ezúttal, és továbbá akadályozhatja új kötelékek kialakulását. Legfőbb mottód most ez legyen. Lassan járj, és így tovább érsz! Az elhamarkodott döntések bonyodalmakat okozhatnak. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, s végül türelmed rózsát terem. 25-e után már minden kedvező irányt vesz.

Halak:

Nehezen birkózol meg az egyre erőteljesebb forrósággal? Ez érthető, ám légy türelemmel, és a végén ez is hasznodra válik valamilyen formában. Jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán is, és ez bizony nem csak az időjárásnak köszönhető. Értékeld át jelen helyzetedet is, örülj mindennek, amid csak van. Helyezd fókuszba alapvető szükségleteidet most, emellett, ha teheted, menj el hosszabb szabadságra olyanra, aminek te vagy a középpontja. Mindent egybevetve nagyon jól alakulnak a dolgaid is, azonban a kiemelkedően jó lehetőségek a nyár végére maradnak de ez nem baj már! Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, és légy türelemmel, s mert ami késik, nem múlik. Július nem hoz nagy áttörést, épp ezért is ajánlott a lazítás.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.