Hírek

Kamiont lopott, majd tarolt az ámokfutó!

- Hirdetés

Súlyos közlekedési baleset történt, egy ámokfutó ellopott egy kamion, majd elkezdte tudatosan letarolni a vele szembejövő személyautókat, sok sérültje van az ámokfutásnak, mert balesetnek nem nevezhető, s lássuk hogyan történhetett mindez, de az ügy mögött igen nagy a titkolózás.

A Frankfurter Neue Presse (FNP) című lap hírportálján most azt írta, hogy 16 ember sérült meg, köztük a teherautó vezetője. 6 embert kórházba szállítottak közülük öten csupán kisebb horzsolásokat szenvedtek. Forrás megjelölése nélkül ugyan hozzátették, hogy a sofőr ki ugyancsak megsérült az ütközésben az “első információk” szerint lopta a járművet és szándékosan hajtott neki autóknak.

Mint írták, a férfi az őt elsősegélyben részesítő járókelők, segítők beszámolói szerint több alkalommal azt mondta, hogy Allah.

Mindezzel kapcsolatban a rendőrkapitányság egy Twitter-bejegyzésben azt kérte, s hogy senki ne vegyen részt találgatásokban. “Senkinek sincs szüksége trollokra vagy vad spekulációkra” fogalmaztak.

A kapitányság egy szóvivője a dpa hírügynökségnek cáfolta azokat a találgatásokat is, s amelyek szerint a hatóságok hírzárlatot rendeltek el. Mint mondta, csak a megerősített információkat adják ki, “és nem azt, amit valaki hallani vélt”.

Hozzátette, a teherautó vezetőjének őrizetbe vétele a bevett, s normális intézkedések közé tartozik. “Egy ilyen, sok sérülttel járó baleset után a sofőr nem sétálhat el csak úgy” mondta. Azzal kapcsolatban, hogy a helyszín felett megjelent egy rendőrségi helikopter, és elmondta, hogy felvételeket készítenek a történtek feltárásához.

Mindenesetre az biztos, hogy nagy a titkolózás, és kérdés, kiderül-e az igazság, vagy indíték.

Forrás: MTI