-Hirdetés-

Kedd reggel újabb csapadékzóna érkezik Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A mögöttünk álló hétfői nap a várakozásoknak megfelelően két részre oszlott, egy napos délelőttre, és egy felhős délutánra, nem véletlenül, újabb csapadékzóna közeleg, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka folyamán délnyugat felől egy vastagabb felhősáv tolódik térségünk fölé, és a hajnali, kora reggeli órákban kisebb intenzitású csapadékhullás kezdődik, amire jó lesz ügyelni, hiszen a hőmérsékletek fagypont körül mozognak majd.

Békés, és Csongrád megye térségében kicsi eséllyel ugyan, de előfordulhat átmeneti ónos eső is, ami alaposan meglepheti a korán útnak indulókat!

A keddi napunk a felhők, valamint a szakaszos esők jegyében telik majd, a napsütést ismét jó időre elfelejthetjük, mert kedd este újabb csapadékzóna érkezik, Békés, és Csongrád megye térségében az előttünk álló 36 órában 10 mm körüli csapadékmennyiség várható, elsősorban eső formájában.

Mérsékelt felmelegedés kezdődik, ami a hóolvadásnak kedvez, így a keddi, valamint a szerdai napon sajnos nyakig járunk majd a sárban.

A csapadékzóna szerda délután távozik térségünkből, pár órás napsütésben reménykedhetünk, az előttünk álló napokban dinamikus felmelegedés látszik körvonalazódni, csütörtökön már 10 fok felett tetőznek a nappali hőmérsékletek, és az éjszakai fagyoknak is búcsút inthetünk.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

177 Shares