Horoszkóp

Keddi horoszkópod ezt üzeni!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A kissé szürke, és unalmas hétfői napot elfelejthetjük, közeleg az igazi tavasz, sokasodnak a tennivalók, s bizony a keddi nap is igen mozgalmasnak, és eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, is horoszkópod mit ígér számodra a keddi napra?

Kos:

Sok dolgos akad ma, rengeteg különféle dologra kell sok időt és energiát szánnod, viszont kissé szétszórt vagy, így nehéz is lesz jó tematikát felállítanod a feladatok sorrendjét illetően, s délelőtt még nehézkesen haladsz előre, ám déltől már észreveszed, hogy újult lendülettel veted bele magad a tennivalókba. Haladj lépésről lépésre, egyszerre ne csinálj két dolgot!

Bika:

Bármerre sodorjon ezúttal az élet ezen a keddi napon, bármibe kezdj bele, az hasznot hoz neked, pozitív eredménnyel zárul, ráadásul érdekes tanulnivalókkal lesz tele. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy a megszerzett tapasztalatokat és friss információkat miként fordítod a saját javadra. Nyisd ki a szemedet, s hegyezd a füleidet, figyelj a hallottakra, látottakra!

Ikrek:

A hangulatod nem lesz topon reggel, mert valaki felbosszant, s nem tudsz majd ezen az ügyön könnyedén túllépni. Sokan próbálnak javítani kedélyállapotodon, eleinte látványosan elutasítod a próbálkozásaikat. Mi lenne, ha akár te magad segítenél a dolgon és találnál valamit, ami helyreráz, feldob? Van valami már titkos vágyad? Hát valósítsd meg!

Rák:

Ma bátran utasítsd el annak a lehetőségét, hogy mások téged siettessenek, s vagy épp dirigáljanak neked, netán ok nélkül számon kérjenek rajtad valamit. Kifejezetten káros ma, ha sietsz, vagy meggondolatlanul cselekszel. Ne hagyd, hogy fontos döntéseket kényszerítsenek ki belőled. Légy nagyon erős, kitartó, mert hatalmas lesz rajtad a nyomás és könnyen ingerültté válhatsz.

Oroszlán:

Ma egy megmagyarázhatatlan érzés uralkodik el rajtad, aminek nem leled eleinte az okát. A semmi és a valami határmezsgyéjén ingadozol? Úgy érzed, képtelen vagy megítélni, mi a fontos, emellett pedig mi a lényegtelen? Ettől ne ess kétségbe, szerencsére egész héten ez az egy nap lesz ilyen problémás, úgyhogy elsősorban a túlélésre játssz!

Szűz:

Valamiben hinni kell ám ahhoz, hogy a nehéz helyzetekben kapaszkodóra lelj! Mindegy, miben keresed a segítséget, egy könyv, egy kabala, egy idézet, a lényeg, hogy legyen nálad ma valami, s amit megfoghatsz, elolvashatsz, mottóként ismételhetsz, és tudod, hogy egy nehezebb pillanatban utat mutathat számodra. A hit visz előrébb, ma ez különösen igaz lesz!

Mérleg:

Meglehet, hogy ez a mai nem a te napod! Akadályok állják utadat? Valaki akár szándékosan bosszúságot okoz? Nem tudsz úgy haladni, mint ahogy tervezted? Nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt reméled? Semmi baj, ne aggódj, mert minden úgy lesz, ahogy annak lennie kell. S egyszerűen csak fogadd el, hogy ma lassúbb vagy, hát ennek megfelelően menj előre.

Skorpió.

Az elmúlt napokban kissé túllőttél a célon. Elkövetted azt a hibát hogy többletmunkát vállaltál másoknak besegítettél még akkor is, ha az jóval erődön felül volt. Nos, hát éppen ezért ma találnod kell valamilyen programot, ami által felszabadult lehetsz ismét. Ugye érzed már, hogy szükséged van békére és csendre? Akkor cselekedj este ennek megfelelően!

Nyilas:

Ma ne lazsálj egy percig sem, mert kiemelkedően jó energiák birtokában leszel, és ezek pedig elvisznek a célig, ezáltal pedig a sikert is be tudod majd zsebelni ezúttal. Még arra is rá tudod venni magad, hogy régi ügyeket elővegyél, s a végükre járj. Figyeld meg, hogy a végén még élvezni fogod ezt a helyzetet, mert úgy érzed, valami maradandót alkothatsz.

Bak:

Magánéleted nyugalma ma egy banális ok miatt felborulhat, vagy lehet, hogy régi konfliktusok kerülnek elő, melyek eddig is nyugtalanítottak, s csak a béke kedvéért nem törődtél azokkal. A helyzeted nem lesz irigylésre méltó, ám nincs más választás, mint tisztázni mindent, s ha kell ismerd be a hibákat. Rendezd a soraidat, mert kedvezők a konstellációk!

Vízöntő:

Tanúsíts nagyfokú türelmet mindenkivel szemben figyelj azokra, akik hozzád fordulnak iránymutatásért. Sokan igénylik majd azt, hogy empatikus és nagyon gondoskodó légy velük, s most ne mondj erre nemet! A beszélgetések által békét teremthetsz az emberek lelkében, de ezen túl nyerhetsz is az ügyön, mert sok érdekes információ juthat a birtokodba.

Halak:

Ma nem csak a Halacskák, hanem mások is érzékenyebbek lesznek a megszokottnál, s ez pedig könnyen vitákba torkollhat. Mivel át fogod látni a helyzetet, épp ezért Te légy a türelmes, a békítő, s a jó szándékú, így elkerülheted, hogy például rajtad csattanjon az ostor valamilyen botorság miatt is. Rázz fel másokat a fásultságból, ami ugyan nem könnyű feladat, de te képes vagy rá!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.