Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenet!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Túl vagyunk már az álmos, és szürke hétfői napon, már nyakunkon is a kedd, mely pontosan a hétfőnek az ellentéte lesz, egy igazán pörgős, izgalmas, eseménydús nap áll előttünk, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a keddi napra.

Kos:

Ez bizony a te napod, használd ki a pozitív hatásokat! Hibátlanul éred el a céljaidat is, zökkenőmentesen alakulnak ügyeid, ez egyaránt igaz munkára, emberi kapcsolatokra, tanulmányokra is, vagy akár anyagi jellegű ügyekre is. Számos helyen kell most bizonyítanod talpra esettségedet, de nem tudnak megingatni semmilyen keresztkérdéssel.

Bika:

Ez a keddi nap zavarba ejtően jól indul és érezhető, hogy a folytatás i remek lehet. Eleinte nem is érted, mi történik, nincs semmi gond? Akadálytalanul haladnak az ügyeid? Örülj ennek most, kétkedés helyett! Szívügyek terén is izgalmas perceket élhetsz át, már meglepően kiegyensúlyozott lesz az érzelmi világod. Ha még keresed az igazit, járj nyitott szemmel!

Ikrek:

Szép és nemes dolog a barátság, ám kétségtelen, hogy ennek tartóssághoz időre és alkalmanként komoly önfeláldozásra is szükség van. A mai napod remek pillanatokat kínál ahhoz, hogy tudasd a barátaiddal, milyen fontosak neked ezek a kapcsolatok. Az elmúlt pár hétben kissé hanyagoltad őket, ezen a helyzeten most változtass!

Rák:

Ma látványosan buzog benned a bizonyítási vágy. Szerencsére többször is adódik akár mód megmutatni, milyen nagyszerű képességek birtokában vagy. Ugyanakkor ezúttal figyelj arra, nehogy valaki szabotálja próbálkozásaidat, hisz könnyen lehet, hogy irigykedik rád, és nem csak a munkád miatt. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen bármiről, tedd, amit az ösztöneid súgnak.

Oroszlán:

Ma erős hatással lehet rád az időjárás. Ha épp süt a nap, akkor madarat lehet veled fogatni, ha beborul vagy esik, inkább senki ne szóljon hozzád. Ezek a hangulatváltozásaid ezúttal sokszor hátráltatnak akár legalapvetőbb feladatok elvégzése közben, pedig épp ma kellene nagyon odafigyelni a tennivalókra, hogy senki ne kérhessen rajtad számon semmit.

Szűz:

Ha valaki most ma a segítségedet kéri egy számára igen bonyolult ügyben, akkor feltételen nyújts oda a jobbod! Az égiek jó szándékra kérnek, és nem is tudhatod, hogy a másik fél miért éppen téged szemelt ki megmentőjének. Figyeld meg, milyen jól esik támaszává válni valakinek. Jó érzéssel tölt el az, hogy csak benned bízott annyira, hogy beavasson ügyeibe.

Mérleg:

Ez a napon rengeteg öröm ér, munka s magánélet terén egyaránt lesz ok a mosolyra és az elégedettségre. Reggel még nem tűnt másnak ez a nap a többitől, de folyamatosan érezni fogod, hogy áramlik feléd a jó. Légy nyitott mindenre ma, akkor sokkal többször találhat rád a szerencse vagy egy kedves ember. Legyél felkészülve a változásra!

Skorpió:

Élvezd ki a mai nap minden pillanatát! Az égiek két kézzel szórják az örömre okot adó eseményeket, csak részt kell venned ezekben! A jókedved és extra lendületed segít ma abban is, hogy elérd, amit szeretnél. A kisugárzásod nagyszerű hatással lesz környezetedre, sőt, néhány olyan ügyet le fogsz tudni zárni, melyek régóta nyomták teherként a válladat.

Nyilas:

Tegnap szinte alig haladtál ügyeiddel, néhány áthúzódott mára, ugyanakkor szerencsére nagy lendülettel futsz neki a teendőknek. Tettrekészséged, extra energiáid és néhány új ötleted mindenkit elkápráztat. Az életed kifejezetten jó irányba fordul, fontos, hogy becsüld meg azt, amid van, és azt is, amit most tár eléd lehetőségként a sors!

Bak:

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltál néhány dolgot? A családodat, a barátaidat? No, és mi van veled? A munka mellett magadat sem kímélted, úgyhogy épp itt az ideje annak, hogy változtass ma az arányokon! Figyelj szeretteidre, hallgasd meg őket ezúttal. Egy nagy beszélgetés minden hiányérzetet kárpótolni fog, helyreállítja majd a békét, és a lelked is megnyugszik.

Vízöntő:

Sokat kapkodtál tegnap, s állandóan siettél valahová, intéztél valamit, úgyhogy ma egy picit fogd vissza a tempót. Szánj időt a béke és a nyugalom megteremtésére. Ebben mindenképpen segíteni fog az a pozitív életérzés, hogy nagyon közel kerültél a céljaid eléréséhez, tehát nem volt hiábavaló, hogy mostanság több időt töltöttél a munkáddal, mint máskor.

Halak:

Hihetetlen az, hogy mennyi energiád van, pedig tegnap volt dolgod bőven. Még neked is feltűnik, milyen iramban végzed a tennivalóidat ma, intézed az ügyeket, sőt beszélj lyukat mások hasába, ha épp el akarsz érni náluk valamit. Ma elképesztően meggyőző leszel, érdemes is olyan témákat elrendezned, melyeknél másokat beleegyezése fontos.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.