Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Végre már túl vagyunk az álmos, szürke hétfői napon, már mindenki az év végi időszakot várja, a pihenés idejét, addig azonban izgalmas, mozgalmas napok várnak ránk, s a keddi nap is ilyen lesz, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a keddi napra számodra.

Kos:

Ma nehéz helyzet elé állíthat a sors sajnos, és csupán egy dologban lehetsz biztos, nem kapkodhatsz, nem rohanhatsz fejjel a falnak se! A türelem és a megfontoltság segíthetik csak az utadat, le kell ülnöd, és időt kell adnod magadnak ahhoz s hogy a dolgokat tisztán lásd. Lényeges az is, hogy feltétlenül vigyáznod kell a titkaidra, sőt, másokéra is! Ne ingasd meg senki beléd vetett bizalmát.

Bika:

Pontosan érzed legbelül, s hogy sürgős változtatásokra van szükség annak érdekében, hogy fejlődhess és növekedhess. Tűnődj el ezen egy kicsit! Ha találsz kétséges pontot az életedben, akkor azt elemezd ki, és találj arra okos megoldást. A legyintéssel most nem segítesz magadon, annál inkább javasolt a cselekvés! Szorgalommal és odaadással sok gondodra találsz ma megoldást.

Ikrek:

Ügyeid nem haladnak zökkenőmentesen, számos akadály nehezíti utadat, ez pedig a kedélyállapotodra is rányomja a bélyegét nagyon. Ma érezhetően jobban le leszel terhelve, több tennivalód akad, az égiek nem kímélnek és de mégis, épp pont a válladra nehezedő plusz terhektől fogsz felébredni, nagyobb sebességre kapcsolni, új ötletekkel előállni és remekelni.

Rák:

Több lehetőséged lesz ma arra, hogy életed valamely szegmensét alaposan kielemezd s akár fel is forgasd. Ha valami kívánja az átalakítást most, hát cselekedj. Az eredmény garantált, de tenni neked kell. Tereld új irányba a dolgokat, ne torpanj meg, kiválóak az égi hatások ahhoz, hogy terheket hagyj magad mögött és friss energiákat engedj be a mindennapokba.

Oroszlán:

Rendszerint alapos és óvatos vagy, most ma mégis könnyen beleléphetsz egy kifejezetten neked felállított csapdába. Valaki könnyen megvezethet. Te továbbra is szeretnél hinni abban, s hogy mindenki jó de nem mindenki az! Az ellenlábasod csak éppen a gyenge pillanatodra vár, hogy kihasználhassa óvatlanságodat. Szeretnéd ezt elkerülni? Akkor a figyelmed egy percre se lankadjon.

Szűz:

Elérkezett az idő már ahhoz, hogy olyan dolgokon módosíts, amik látványosan azonos sémára épültek az életedben. Nem gond, ha ezek csupán apróságok, a lényeg a változtatáson van. Kell a friss energia, egy új eszmék, igaz? Érezned kell most, s hogy szükséged van erre, csak eddig nem merted venni a bátorságot a folyamat elindításához, ám ma minden adott ehhez.

Mérleg:

Egy új lehetőség ma meglepően gyors és látványos sikerrel kecsegtet, és úgyhogy bólints mindenre! Akár szakmai kihívásról legyen szó, akár tanulásról, vagy a szerelmi életed felturbózásáról, hidd el, ma megéri kockázatot vállalni és újítani ma! Amit ma kérnek tőled, vagy ajánlanak neked, az hosszú távon fog sikert hozni. Vegyél részt új dolgokban.

Skorpió:

Anyagiakkal összefüggésben ma kedvezőtlen hírek érkezhetnek, és talán egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgaid mint ahogy azt remélted. Ne csüggedj! Ami késik, nem múlik! Most arról van szó még hogy kicsit lelassultak körülötted a folyamatok, ezt pedig nehezen fogod megélni. Jusson eszedbe, hogy előtted nincs lehetetlen, s mindent elérsz, csak picit később.

Nyilas:

Ma meglepetésben lesz részed, s ugyanis váratlan fordulatot vehet az egyik emberi kapcsolatod. Hirtelen más irányba fordultok, talán el is mélyülhet köztetek valami. A kérdés az most, akarsz-e ezzel a helyzettel kezdeni valamit? Ha hagyod a lényeget a felszínre törni és nem állsz ellen a jónak és a jövődben nemcsak anyagilag profitálhatsz ebből a kötelékből, hanem érzelmileg is.

Bak:

Szakmai előmeneteledet, és vagy szellemi fejlődéssel összefüggő reményeidet ma valaki megnehezítheti. Eleinte úgy tűnhet, hiába teszed szorgalmasan a dolgodat az ellenlábasod is tervez valami ma. Ám, te egy belevaló ember vagy, így ne aggódj! Egy olyan ember siet váratlanul a segítségedre, akire egyáltalán nem számítasz. A mérleg nyelve mindig kiegyensúlyozódik.

Vízöntő:

Az égi konstellációk segítségével ma egész nap pozitív lesz a hangulatod, szívesen is dolgozol, tanulsz, és még másoknak is felajánlod a támogatásodat. Emellett figyelj még arra, hogy valaki hirtelen kerülhet a te fókuszpontodba, tanácsait hallgasd meg most mert fontos információkhoz kaphatsz tőle. Életed lényeges szereplőjévé válik hirtelen egy idegen.

Halak:

Egy régi probléma kerül ismét terítékre, aminek a megoldására eleinte semmiféle elképzelésed sem lesz,  nem véletlen, hogy már többször is a szőnyeg alá söpörted. Ne aggódj, délutánra garantáltan megérkezik az isteni szikra, és hirtelen mindent tisztán látsz! Az égiek a legjobbkor jelezték, hogy nem feledkezhetsz meg teendődről. Eljött a te időd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.