Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Szerencsésen átestünk az álmos, szürke hétfői napon, minden kezdet nehéz, de aggodalomra semmi, és mert a keddi nap igazán mozgalmasnak, izgalmasnak, és eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a keddi napra.

Kos:

A mai napon most bátran kockáztathatsz! Ne bújj el a változások elől, ragadd meg a kínálkozó alkalmat, akármilyen lehetőség kerüljön az utadba, s merd azt felvállalni, új útra lépni! Ma a mindent vagy semmit alapon játszhatsz, s csukott szemmel ugorhatsz a sötétbe. Most nincsenek is elhibázott lépések se. Csak a szerencse és az öröm övezi utadat.

Bika:

Már délelőtt akadnak nehézségeid, ám ne okolj ezek miatt másokat! Mi történik? Előkerül pár régi ügy a szőnyeg alól, s melyek teherként nehezednek a vállaidra. Ám, ahogy elkezded ezeket átgondolni, hirtelen igen érdekes gondolatmeneteket indítanak el benned. Ugyanis ma van az a pillanat, s amikor képes vagy meglátni, hol voltak hibás döntéseid a múltban.

Ikrek:

Kicsit magadba fordulsz, és ami egyébként jó ahhoz, hogy észrevedd, hol és min kell változtatnod életed jobbá formálása érdekében vagy azért, hogy bizonyos dolgok könnyebben menjenek. Sokat gondolkodsz, eltűnődsz a közelmúlton, mert érzed is, hogy valami hiányzik, valamit elfelejtettél, de vajon mi lehet az? Talán mások tudják a választ, merj kérdezni!

Rák:

Ma nem leszel túl bőbeszédű. Nehezen lehet belőled kihúzni bármit is! Bölcsen hallgatsz, de mi az, amit ennyire titkolsz? Egy új terv van kialakulóban? Egy utazás fogant meg a gondolataidban? A szerelem leng körbe? Úgy érzed, hogy nincs kedved megosztani az érzéseidet, és a gondolataidat másokkal? Akkor vesd bele magad a munkába!

Oroszlán:

Magányra és csendre vágysz? Legszívesebben visszahúzódnál a világ zajától? Ki tudja, miért, ösztönösen érzed, hogy elérkezett az idő függő ügyeid számba vételéhez, valamint rangsorolásához. Ami már teljesen aktualitását vesztette, azzal ne erőlködj most, kár az időt pazarolni rá! Olyasmibe öld az energiáidat, ami biztosan megtérül számodra valamilyen formában!

Szűz:

A mai napon úgy indulsz útnak, hogy bármi történjék, te minden esetben őszinte s egyenes leszel a másik féllel, nem fogsz kertelni ma, bármiről essék is szó. Nem baj az, ha mindenkinek megmondod a magadét, csupán találd meg ehhez a megfelelő kommunikációs eszközöket! Ami a szíveden, az a szádon? Rendben, de csak mértékkel és kedvességgel!

Mérleg:

Ma egy olyan meghívás vagy felkérés fut be hozzád, amit, ha átgondoltan elfogadsz, akkor akár nemcsak szakmai téren történnek majd gyökeres változások hanem már a magánéletedben is pozitív dolgok esnek meg. Teljesen felvillanyoz a lehetőség, mely ma az utadba kerül, s főleg, ha azokra az előnyökre gondolsz, amikre később szert tehetsz.

Skorpió:

Ma akaratlanul is belebonyolódsz egy fura szituációba, s neked kell végül döntened, s hogy meghúzod a határt időben vagy kinyilvánítod a véleményedet. Megteheted az utóbbit, de maradj őszinte akkor is, ha tudod, s esetleg ez valakinek nem fog tetszeni. Mindenképpen megosztod az embereket magad körül, de legalább nem mondhatják, hogy kétszínű vagy.

Nyilas:

Nagy változás lehetősége tárul ma eléd, és leginkább magánéleti téren számíthatsz erre, de mindenképp összefüggésben lesz valamilyen formában az otthonoddal is. Ha tervezel költözést, építkezést, felújítást, annak az alapjait, érdemes ma letenni, gondolkodni, költségvetést készíteni. A szerelmi energiák ma este a magasba röpíthetnek, hát figyelj!

Bak:

A mai napot top formában kezded, és bár lehet, hogy ezt kora reggel még nem érzed, de az idő múlásával csúcsra járatod magad, sokan fognak ezért irigyelni. Bármibe kezdesz, az tökéletesen sikerül, a külsőd és a megjelenésed is sokakat elkápráztat, s ez a délután folyamán elég lehet ahhoz is, hogy valakit levegyél a lábáról. Mindegy, hogy üzletről vagy magánéleti kérdésekről lesz szó, törj a sikerre!

Vízöntő:

Ez a kedd békésen telik egy ideig! Teszed a dolgodat, végzed a rutinfeladatokat, ám később, kora délután történik valami szokatlan, amivel kapcsolatban ki kell nyilvánítanod a véleményedet. Előállhat valaki egy érdekes lehetőséggel, ami eleinte nem mozgatja meg a fantáziádat, ám tudd azt, hogy könnyen nagyon jó irányba terelheti az életedet.

Halak:

Ma a régi fényedben csillogsz, jó a közeledben lenni, beszélgetni veled, megosztani egy ötletet, netán épp tanácsot kérni tőled. Árad belőled most az optimizmus, az erő, a tenni vágyás, és még néhány káprázatos ideával is előrukkolsz. A társaság központja leszel, sokan figyelnek rád, és a jó hangulatodat átragasztod a kevésbé boldog emberekre.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.