Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Bizony, túl vagyunk az álmos szürke hétfőn, minden kezdet nehéz, azonban a kedd már eseménydúsnak, s minden szempontból mozgalmasnak, és egyben izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit is ígér a keddi napra.

Kos:

Ma az anyagiak kerülnek fókuszba. Vagy így, vagy úgy, de elkerülhetetlen lesz, s hogy foglalkozz is a jelen helyzeteddel, és esetleges problémáiddal, s megoldást keress mindenre. Ha kell, kérj szakértői segítséget, ma minden támogatást meg fogsz kapni, amit lehet, hogy meglep, de inkább örülj ennek. Kölcsön ne adj! Abból könnyen lehet később bonyodalom.

Bika:

Kellemes meglepetésben lesz ma részed mivel nem számítasz ilyesmikre, így bármi történjék, mindennek sokkal jobban fogsz örülni, mint például máskor. Hab a tortán, hogy olyan irányból érkezik a kedvesség, ahonnan talán még sose érkezett. Reagálj pozitívan, és fogadd örömmel emberek közeledését, beszélgess, ismerkedj. Ma érdekes kapcsolatok indulhatnak el!

Ikrek:

Ma már mindennek fogsz tudni örülni, mosolyogj sokat, légy kedves az emberekkel, megéri őszintének s odaadónak lenni. Szép az idő, kedvesek az emberek, hát fogadj el már mindenféle változást, gondolj arra, hogy, ami történik, az a hasznodra lesz. Add át ezt a felemelő életérzést másoknak, s mutasd meg, hogy a lottó ötös megnyerése nélkül is szuper az élet.

Rák:

Ma látványosan aprólékos leszel, mindent analizálsz, ha kell, akár kétszer is visszakérdezel, és addig nem lépsz előre, míg meg nem győződtél arról, hogy az adott részfeladatot tökéletesen elvégezted. Ma szigorú bírája leszel önmagadnak, s be akarod tartani a szabályokat, a határidőket, és eleget akarsz tenni minden kérésnek, ami feléd irányul.

Oroszlán:

A közvetlen környezetedből többen is úgy döntenek ma, hogy a te nyakadba zúdítják bánatukat, s neked teszik fel sürgető kérdéseiket. Hirtelen sok fontos feladat is kerül az asztalodra, de a külső megkeresések miatt elég nehezen fogsz haladni. Próbálj egy feladatlistát összeállítani, s pontos időbeosztással, ez nálad mindig működik. Ne ess pánikba, ez a legfontosabb!

Szűz:

Általában nyitott vagy a különféle eszmecserékre, ám ma ez sokszorosan igaz lesz, csak úgy dől belőled az információ, ötletek, javaslatok, emellett nem félsz véleményt nyilvánítani kényes témákkal kapcsolatban sem. Jól is teszed! Ez egy nagyon informális nap, s a kommunikációd pedig kiválóan működik, így éppen azokat az embereket találod meg, akiket érdekelni fog a mondandód.

Mérleg:

Nem indul tökéletesen a reggel, és sok külső körülmény akadályoz a könnyed előrehaladásban. Még az is lehet, hogy rosszul aludtál, vagy épp kellemetlent álmodtál, de ez a fura érzés szerencsére csak délig tart. Ekkor fordul már a kocka, s egy külső impulzus hatására javul a kedélyállapotod, képes leszel újra örülni, apróságokban is meglátni a jót.

Skorpió:

Annyira el leszel mélyedve a gondolataidban, s hogy észre sem veszed a körülötted történő eseményeket. Pedig jó lenne, ha részt vállalnál a közös feladatokban, s így neked is származna hasznod ezekből. Gyere vissza a való világba, és lásd meg időben az eléd tárulkozó lehetőségeket. Szinte kiabálnak, hogy ragadd meg valamelyiket!

Nyilas:

Egy telefonhívás vagy épp egy levél könnyen összekuszálhatja a gondolataidat, s felrúghatja a mai napra tervezett dolgok sorrendjét. Ám, ha végiggondolod a helyzetet, rájössz magad is, hogy ma a legjobb az, ha sodortatod magadat az árral, s most egy percig sem bánod, hogy a sors új utat mutat neked. Semmi nem történik véletlenül, sőt, ma minden a te malmodra hajtja a vizet.

Bak:

Ma a tüzes, s akaratos oldaladat mutatod a világ felé, egyértelműen kinyilvánítod, hogy teljesen uralod a saját életedet, a sorsod felett te döntesz. Ne hagyj beleszólást senkinek a választásaidba, s tudatosítsd, azt is, hogy magad szeretnéd beosztani az idődet a saját belátásod szerint. De ugyanakkor mégsem tolhatod háttérbe a csapatmunkát.

Vízöntő:

Valaki most igencsak meglep, s hisz egy váratlan javaslattal rukkol elő. Az ötlet elsőre kicsit bizarr, de ne vesd el azonnal, akár nagy hibát követnél el vele! Ne legyints, mert nem ismered a részleteket, s könnyen dönthetsz úgy, hogy csak a felületét látod a dolognak. Hidd el végre, az ajánlat igenis komoly, csak át kell gondolni, analizálni, s ha megérted a lényeget, épp te leszel majd a hajtóerő.

Halak:

Még csak keddet mutat a naptár, de te már több munkát végeztél el eddig, mint bármikor máskor. Ma is tele leszel energiával, és tenni vágyással, meg akarod mutatni az egész világnak, hogy nagy dolgokat vagy képes végrehajtani. Este ne ülj a négy fal közt, ruccanj ki valahová, akár ahol felszabadulhatsz, és kedves emberek szegődhetnek a társaságodba.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.