Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk az álmos, szürke hétfőn, köztudott, hogy a hétfőt senki nem szereti, de már érkezik is a kedd, a mai napon pörgősnek, és igen eseménydúsnak is ígérkezik meglepetésekkel, lássuk, horoszkópod mit ígér a keddi napra.

Kos:

A düh csak akkor negatív érzelem, s ha nem tudod kreatív alkotásba fordítani. Nem arra gondolok, hogy fess egy képet a dühödről bár ez sem lenne rossz ötlet, és hanem arra, hogy a dühödet használd fel, hogy valami előremutatót tegyél, és kilépj végre abból a helyzetből, amely feldühített. Meglehet egy nyugodtan is oldani, és a végső eredmény is jobb lesz.

Bika:

Nem kell mindig mindent azonnal elmondanod másoknak. Azzal is, s ha van néhány titkod, nagy előnyre tehetsz szert kedden. Ma ne ossz meg másokkal azonnal mindent, s ma az lenne a legjobb, ha a közösségi médiában egyáltalán nem posztolnál semmit se. Egy kis médiacsend jót tesz majd. Inkább kapcsolódj ki, élvezd kicsit a szabadságot, igen sűrűnek ígérkezik a hét további része.

Ikrek:

Sokkal szívesebbe mondasz nemet kedden, mint igent. Tudod mit? Ha nemet mondasz ma, az segíthet is neked. Egyáltalán nem kötelező mindenkinek igent mondanod. Sőt! Gyakran még az segít a legtöbbet, ha tudsz nemet mondani annak, aki nagyon erőszakosan akar rávenni valamire.Légy a magad ura, áll ki az érdekeidért, és ne hagyd, hogy mások ebben befolyásoljanak.

Rák:

A legszívesebben azonnal új munkahelyet keresnél. Ezzel érdemes is még várnod néhány hetet, hónapot. De azt már valóban el kezdheted kitalálni most, mivel foglalkoznál szívesen. Mi az, amivel olyan szívesen töltenéd az idődet, hogy már csak hab lenne a tortán, hogy fizetnek is érte? Az a legboldogabb ember, aki olyan munkát végezhet, amit szeret is.

Oroszlán:

Most talán nagyon feszült vagy valami miatt. Talán idegeskedsz, s hogy minden beleférjen ebbe a napba, vagy ebbe a hétbe. Pedig egyáltalán nem kellene ezen aggódnod ma. Ami ma még stresszel, hamarosan a legnagyobb áldás lesz az életedben. Nem baj, s ha nem tudod, hogyan megy végbe ez a varázslat. Inkább ma lazíts kicsit, hagyd, hogy gondolataid csapongjanak, akkor születnek a legjobb ötletek.

Szűz:

Előre el kellene tervezned a következő lépéseidet. Persze nem kell minden tervedet pontosan betartanod. De az, hogy előre tervezel, segít látni a haladási irányokat, s azt, hogy merre tartasz. Ha nem tervezel, ma valaki könnyen átveheti az irányítást az életed felett, ezt pedig nem hagyhatod, értékes ember vagy, s így nincs is szükséged arra, hogy valaki helyetted cselekedjen, vagy gondolkozzon.

Mérleg:

Ideje odébbállnod arról a helyről, ahol bántanak. Mindig ott ragadsz azokba a helyzetekben, amelyekben nem jó neked, s csak utólag jössz rá, hogy korábban kellett volna eljönnöd. Melyik az a helyzet, amelyből most már el kell indulnod? Ugye fel tudod ismerni? Az biztos, ha el tudod szánni magad, és mersz lépni, akkor sokkal boldogabb ember leszel.

Skorpió:

Nem kell mindig egy helyben maradnod, és még ezt most nyugodtan értsd képletesen. Megteheted, hogy változtatsz, ami van. Megteheted, hogy mindent máshogy csinálsz, mint ahogy szoktad. A kedd az a nap, amikor végre nem kell mindent ugyanúgy csinálnod, és nem kell megfelelned senkinek sem. s ma szabad ember vagy, tervezz egy kitűnő programot, mozdulj ki a természetbe, jót fog tenni.

Nyilas:

Aki ma megpróbál kihasználni, nem is sejti, milyen nagy hibát követ el. Pontosan átlátod, mivel akarnak manipulálni, azt is tudod, hogyan védheted meg magad ettől a manipulációtól. Sőt! Azt is tudod, hogyan vághatsz vissza elegánsan, stílusosan és viccesen. Sokszor egy mosoly nagyobb csapás, mint az agresszió akár, ezért így kezeld le a konfliktusokat, és a rosszakarókat.

Bak:

Van benned ellenállás azzal kapcsolatban, s hogy segíts valakinek. Attól tartasz, a segítséggel elveszíted a talajt a lábad alól. Azzal, hogy segítesz másoknak, nem kell lemondanod saját idődről, a saját értékeidről, a saját jólétedről. Csak annyit segíts, amennyit valóban segíteni tudsz! Jó tett helyébe jót várj, ezt tartsd szem előtt, hidd el a jutalom nem marad el.

Vízöntő:

Sokkal határozottabban kellene kiállnod magadért egy megbeszélésen. Persze lehet, nem egy munkahelyi értekezletre utalnak a csillagok, és hanem otthoni beszélgetésre, vagy a barátokkal töltött időre. A lényeg, hogy kedden állj ki magadért, képviseld a saját érdekeidet, állj pozitívan minden beszélgetéshez, azonban ne hagyd magad, ha úgy érzed, hogy valaki rossz irányba akar elhúzni.

Halak:

Ha eddig nem fontolgattad a költözést, kedden felmerülhet benned a gondolat, s hogy ideje lenne máshol laknod. A csillagok hamarosan megmutatják, hol lesz az új lakásod, s hol leszel újra boldog, és hol találod meg valóban önmagadat. Ha találsz egy lehetőséget a lakhelyed megváltoztatására, ne habozz, s használd ki az adódó lehetőséget, és új utak nyílnak meg előtted.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.