Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Már a hétfő sem a szokásos unalom jegyében telt, azonban az előttünk álló keddi nap még különlegesebb lesz, bizony sok meglepetésben, váratlan fordulatban lesz részed kedden, lássuk, mit ígér horoszkópod a mai napra számodra.

Kos:

Úgy érzed, rivalizálnod kell a munkahelyeden. Szívesen versenyzel ma másokkal, de hidd el, ezúttal nem érdemes, mert most nem lesznek győztesek. Legyél inkább sportszerű és nagyvonalú, valójában csak így győzheted le a képzeletbeli ellenséget. Próbálj meg mag önuralmat, higgadtságot erőlteti magadra, s hidd el, úgy meg lehet szép napod is.

Bika:

Kedden vedd elő a gyakorlatias szemléletedet. Okosan, s higgadtan, megfontoltan közelíts mindenhez és mindenkihez. Ezzel a lelki nyugalommal ugyanis hegyeket mozgathatsz meg most. Ne lepődj meg, ha szó szerint is a lábad előtt hevernek ma a többiek. Van egy ritka varázsod, amit mindenki irigyel, szerencsére azonban ez csak neked adatott meg, és jóra használd.

Ikrek:

Kedden mindenképpen tedd félre az előítéleteket. Csak akkor mondj most véleményt bármiről és persze bárkiről, ha minden szükséges információt összegyűjtöttél már. Ma a felszínesség helyett az alapossággal juthatsz a megoldás felé. Aztán begyűjtheted az elismeréseket is.Tehát légy alapos, körültekintő, ne légy előítéletes, nem jó tanácsadó, hidd el.

Rák:

Kedden érdemes megtervezni a nyarat legalábbis, s ha eddig most nem tetted volna meg. Mikor szeretnél szabadságra menni, mivel, hol töltenéd a szabadidődet? A tervezéssel egyrészt nem az utolsó pillanatban kapkodsz, másrészt minden munkát időre elkészíthetsz.Nem szabad mindent az utolsó napra hagyni az ilyen dolgokat, mert a végén minden balul sülne el, de ez elkerülhető.

Oroszlán:

Tény és való, remek ötletekkel állsz elő kedden. Viszont most ne maradj meg csupán az elméleti síkon, és az ötleteket valósítsd meg. Ha nem teszel értük semmit, csak ötletek maradnak, s idővel füstként szállnak el, és adják át a helyet az újabb ötleteknek, amik már nem biztos, hogy olyan jól lesznek, így most kell az igazi jó ötleteket megvalósítanod.

Szűz:

Tedd félre végre most a félénkségedet. Megvan benned az erő, a kellő magabiztosság is, hogy elmondd a véleményedet. Persze, nem mindegy, hogyan teszed. Kedvességgel, mosolyogva mondd ki, ami a lelkedet nyomja. Így biztos lehetsz, hogy meghallgatásra talál a kérésed. Érdemes ma akár kicsit kimozdulnod is, amire a természet, vagy egy erdő kiváló választás, ott jönnek az igazi nagy ötletek.

Mérleg:

Kedden konkrét lépéseket tehetsz a céljaid felé most. Viszont fontos hogy ne kergess rózsaszínű álmokat. Amikor nem állsz két lábban a földön, kártyavárként omolhat össze minden. Próbálj racionális maradni, és a tényeket figyelembe véve dönteni. S persze tedd meg a legfontosabb lépést is. Nem szabad kapkodni, mert a mondás is úgy tartja, jó munkához idő kell.

Skorpió:

Hűséged, megbízhatóságod ezúttal biztos támaszt jelent a többieknek. Viszont figyelj rá, hogy ne követelj senkitől sem többet, mint amennyire képes. A türelem, s a tolerancia most mindennél többet jelent. Nem könnyű türelmesnek lenni de vedd úgy, az élet ezt a leckét adja most neked. Érd be ma kevesebbel, s nem szabad mindig a maximalizmus kerekét hajtanod, nem vezet jóra.

Nyilas:

Talán máshol szeretnél lenni kedden, mint ahol most vagy. Jogos igény, hiszen alig várod már a nyaralás örömteli és felszabadító pillanatait. Addig viszont a munkád az első, mert ha nem végzel időben, és félbe hagyod a feladatokat, az utazás is nyomasztó lehet, mert arra gondolsz majd, mit felejtettél, mulasztottál el, és ez tönkreteheti az egész nyaralásodat.

Bak:

Mitől éreznéd ma igazán jól magad? Mire vágyik a szíved, és a lelked? Ha még dolgozol, legalább munka után kövesd a szíved vágyát. Ha oly szerencsés vagy, s hogy a szabadságodat töltöd, akkor ne is várakozz tovább, máris indulj, és éld meg a valódi örömet és felszabadultságot. Megérdemled. ma akár új hobbit is találhatsz, ami teljesen felvillanyozhat.

Vízöntő:

Okos javaslatokat adsz valóba, de ne akard a saját véleményedet másokra erőltetni. A kompromisszumok visznek téged előre. A horoszkóp tanácsa szerint hallgasd meg figyelmesen a többiek érveit is. S könnyen rájöhetsz, s mennyi használható és praktikus ötletet mondanak. Többen többre is vagytok képesek, s így tovább is haladtok, érdemes másokat is meghallgatnod, pontosan ezért.

Halak:

Nem kéne passzívan figyelned a körülötted zajló eseményeket. Időnként persze jobb lehet, csak áramlani és hagyni, történjen, aminek történnie kell, de a mai nap egyáltalán nem ilyen. Aktivitással, cselekvéssel éred el a céljaidat. Lépj hát a tettek mezejére, ne habozz, nincs mire várni, a siker kapuja nyitva áll, csak azt várja, hogy belépj rajta.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.