Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Belevágtunk a hétbe, és a júliusba is, hiszen már kedd van, a hónap második napja. A hétfői nap sem épp az unalomról szólt, azonban a kedd igazán mozgalmasnak, és egyben eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is hogy horoszkópod mit ígér a keddi napra.

Kos:

Amikor úgy érzed, súlyos terhek nehezednek rád, fordulj az akaraterődhöz. Az ellenérvek, mások kételye, kritikája, sőt az akadályok sem téríthetnek el téged ezúttal a kitűzött célodtól. Amikor valóban személyes küldetésnek tekinted az elvégzendő feladatot, most motivációd, és lelkesedésed energiabombaként hat az életedben.

Bika:

Rendkívüli vitalitásod most lehetővé teszi, hogy kitartóan és fáradhatatlanul végezd a munkádat kedden. Alaposságod, igényességed pedig nemcsak eredményes, de hibátlan munkát is szül. A szorgalmas munka mellett a pihenésre is figyelj. Ne vidd haza a munkahelyi feladatokat, az már a pihenés, a család, a teljes kikapcsolódás ideje, ott nincs helye a munkának, jó programoknak már inkább.

Ikrek:

Kedden ezúttal hagyatkozz az éles elmédre és a gyorsaságodra, melyek segítségével könnyedén lépsz át a megoldandó feladatokon. Legszívesebben munkahelyet váltanál, talán máris nagyon erősen ég benned a vágy az új lehetőségek iránt. Most mégis legyél kicsit türelmes, hiszen amikor elfogadod, ami van, akkor történnek meg a változások, hagyd, hogy kialakuljon benned az érzés, és akkor lépj.

Rák:

Kedden bízd is rá magadat a teremtőerődre. Talán még nem tudod pontosan, hogyan is használd, de ma érdemes próbálkoznod a teremtéssel. Vajon mire vágysz? Mit szeretnél most a leginkább? S mit is tennél megvalósításért? Ez most a te időd, újhold napján új életet kezdhetsz, az eredmény csak rajtad múlik, és ha elég erősen akarsz valamit, akkor sikerülni is fog!

Oroszlán:

Örülj az életnek, és de közben hagyd élni a környezetedet is. Kedden akaratosabb lehetsz, mint általában, ma rosszul viseled az ellentmondást is. Mégis azzal érheted el a legtöbbet, ha a többieknek is megadod a lehetőséget, hogy azt tegyék, amit ők gondolnak jónak. Hamarosan észreveszed, mennyivel jobban érzed így magadat, hiszen az élni, és élni hagyni elv nagyon is igaz, a boldogság kulcsa.

Szűz:

Kedden próbáld meg félretenni a gyanakvást már, az önmagaddal és másokkal szembeni fenntartásokat is. Legyél elfogulatlan, és bármit is tesznek ezúttal a többiek, tedd félre a kritikát. Amikor kívülről, külső szemlélőként tekintesz magadra és a környezetedre, észreveheted talán, a világ sokkal szebb, mint eddig hitted, csak fel kell fedezni, erre eddig bizony kevés időt szántál.

Mérleg:

Megfigyelted már, hogyan hatnak rád a többiek most? Vajon mennyire hagyod magadat befolyásolni? Mi mindent veszel át másoktól? Mennyire tudsz valódi önmagad lenni? És vajon le tudod venni magadról az álcákat? A kedd legfontosabb üzenete a horoszkóp szerint, ismerd fel magadat, és tulajdonságaidat, meg persze értékeidet, hiszen nagyon is értékes ember vagy.

Skorpió:

Ne lepődj meg most, ha kedden a megszokottnál is erősebben hat rád a környezeted. Talán önmagadhoz képest szentimentálisabb, érzékenyebb vagy. Bármit érzékelsz a külvilágból s a benned zajló érzések nem véletlenül történnek. Fontos információt közvetítenek neked a jövővel kapcsolatosan, figyelj az érzésekre és hallgass az ösztöneidre, így nagy sikereket érhetsz el.

Nyilas:

Rendkívüli dolgokat érhetsz el kedden, ha az akadályok helyett a megvalósításra helyezed a figyelmedet. Próbálj a célodra összpontosítani akár tegyél úgy, mintha nem létezne semmilyen nehézség az életedben. Vedd elő a rád annyira jellemző optimizmust, és meglátod, mennyivel többet tudsz kihozni magadból, és a lehetőségekből. Soha nem szabad feladni, és mindenre van megoldás.

Bak:

Kedden a hagyományok tisztelete és szeretete, a megszokott és bevált dolgok mellett ma jól megférnek a rögtönzések, a spontán ötletek is. Ne határold el magad a számodra gyorsnak tűnő változásoktól. Azért, mert valami új és más, mint amit eddig megszoktál, még nem jelenti, hogy rosszabb a réginél. Sőt, ma minden újdonság téged segít.

Vízöntő:

Sokat segít kedden, ha ma a céljaidat, a vágyaidat megosztod a környezeteddel. Még ha esetleg furcsán is néznek rád, nem jelenti, és hogy azok megvalósíthatatlanok lennének. Attól hogy mások szerint furcsák a meglátásaid, még nagyon is helyén valók bizony. Az egyedi ötletek és célok tesznek téged egyedivé, valódi egyéniséggé, ezért vagy különleges ember.

Halak:

Mély érzelemvilágodnak, az empátiádnak köszönhetően érzed át olyan jól mások helyzetét. Kedden most könnyen átveheted mások érzelmeit, negatív rezgéseit, ezért ma különösen figyelj, kinek a panaszkodását hallgatod meg. Valójában a legjobb lenne, ha ma csupa optimista emberrel vennéd magadat körül, s nem foglalkoznál olyan emberekkel, akik mindig az élet negatív oldalát látják.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.