Horoszkóp

Keddi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk az álmos, fárasztó, s szürke hétfői napon, azonban a kedd minden szempontból igazán mozgalmasnak, eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, sok meglepetés vár a keddi napon, lássuk, horoszkópod mi is ígér a mai napra.

Kos:


Kosként azért nem nehéz téged kihozni a sodrodból, ugyanakkor tudod, hol vannak a határok. Ma viszont akkor is felkapod a vizet, s amikor arra indok sincsen. A Hold játszik ezúttal veled, ingadozik a hangulatod, hisz közeleg a Telihold, és ennek a hatásait nagyon erősen érzed már ma. Bátran kerüld el az embereket, s inkább húzódj vissza a világ zajos közege elől. Keress most egy olyan helyet, ahol elgondolkodhatsz jövődön, tűz ki célokat.

Bika:


Tegnap még nem volt minden sínen, ám mára fordul a kocka, lelkes s tettre kész leszel, s most nem csak a mostani kötelezettségeidet tudod le, hanem a holnapikat is előkészíted, vagy akár besegítesz másoknak. Környezeted igen nagyra fogja értékelni lelkesedésedet, odaadásodra pedig visszaigazolásokat kapsz, méghozzá jókat. Ma mosolyogj egész nap, s mert az élet szép ha néha kicsit bonyodalmasnak is tűnik.

Ikrek:


Ma nem leszel éppen a helyzet magaslatán, nem tudsz megfelelően reagálni a pillanatnyi szituációkra, ezúttal félreérthetsz dolgokat, és hajlamos leszel akár belekotnyeleskedni olyasmibe, amihez nincs közöd. A holnapi Telihold miatt akár fejfájás is gyötörhet, akár gond lehet az egészségeddel, például az emésztéseddel, de az általános kedvetlenség is csak hátráltató tényező. Most fontos lenne kicsit lassítanod, és kikapcsolnod, hogy koncentrálni tudj.

Rák:


Vedd lazán ma a dolgokat! Ne görcsölj semmin, ne akard magadra vállalni a világ problémáit, most csak élj! Jó hír, s hogy nem lesznek olyan égi hatások, melyek hátráltatnának, akadályokat gördítenének eléd, vagy bosszúságokat okoznának. Rutinfeladataid mellett lásd meg a szépséget. Akár olyan dolgok tárulhatnak ma fel előtted, melyek eddig rejtve voltak.

Oroszlán:


Ma szakmai és magánéleti téren egyaránt adódhatnak bonyolult, sőt, akár átláthatatlan helyzetek, és melyekkel hirtelen nem tudsz mit kezdeni. Talán nem is kell! Lehet, hogy sokkal jobban jársz, ha kicsit a háttérbe vonulsz, és onnan figyeled az események alakulását. Ha már átlátod, mi miért történik, közelebb kerülsz a megoldáshoz, így célba fogsz érni. Türelem akár rózsát teremt, szokták is mondani, ezt tartsd szem előtt.

Szűz:


Munka terén változtatnál? Tanulnál is újra valamit? S esetleg egy halogatott vizsgán szeretnél már túl lenni? Akkor ezúttal ma ehhez minden segítséget megkapsz, úgyhogy járj is nyitott szemmel, mert egy nagyszerű lehetőségre bukkanhatsz, ami ezúttal különleges dolgokkal fog kecsegtetni. Befuthat egy állásajánlat, s rálelhetsz egy nagyszerű iskolára, vagy inspirációt kapsz csak úgy.

Mérleg:


Ma légy nagyon büszke a tudásodra ne takargasd a képességeit, ugyanakkor semmiképpen se légy nagyképű se. Azt mutasd meg, amire épp szükség van ahhoz, hogy mások segítségére légy most. Most nagyon sokan meglepődnek körülötted, hisz valami olyasmiről teszel ma tanúbizonyságot, amiről eddig nem volt tudomásuk. Bátran szólj bele abba, amit valaki más rosszul csinál. Ezzel csak segítesz neki, a sors pedig jó dologgal ajándékoz meg ezért.

Skorpió:


Kicsit túlvállaltad magadat tegnap? Nem csoda, hisz tele voltál energiával, s ez a mai napon sem fog változni, sőt! A közelgő Telihold energiáit már ma, s érzékelni fogod, rengeteg extra erőt is kapsz a plusz feladatok elvégzéséhez. Persze jó tudni, hogy neked is véges az energiád, s az időd is! Annyit vállalj, amennyinek biztosan a végére érsz! Szánj időt pihenésre is, ez most nagyon fontos.

Nyilas:


Valaki a környezetedben bajba kerülhet, s te lehetsz a megmentője. Még, ha nem is mer szólni senkinek a komoly problémáról, mert talán fél a barátok, kollégák reakciójától, Te mégis meglátod hogy akár mi nem stimmel vele és körülötte. Figyelj, fülelj, és vedd észre azokat a jeleket, amik elárulják, hogy gondjai vannak. Ma inspiráló hatással lehetsz rá, hát segíts neki! Ezúttal te lehetsz a megmentője, és a sors bőven visszaadja a jót, amit te adsz most.

Bak:


Ma igazságtalanság érhet, amin nehezen tudsz túllépni. Az is lehet, hogy ma másvalakit bántanak jogtalanul, s most azt sem akarod szó nélkül hagyni. A lelkivilágod békéje felborul, s néhány dolgot hirtelen más színben látsz, ami nem baj! Ha szeretnéd rendezni a helyzetet, akkor keresd a kommunikáció legdiplomatikusabb formáját, és nem kell lerohanni senkit, sőt csak is olyan emberekkel foglalkozz, akik értékesek számodra, lényeg a pozitivitás.

Vízöntő:


Biztos, hogy te vagy az egyetlen, akinek a nyakába lehet sózni ismét a plusz munkát? Senki nincs a környezetedben, aki erre befogadóbb, hozzáértőbb, vagy jobban ráér? Tanulj meg nemet mondani, különben túlórákra és belső feszültségre is számíthatsz. Nem vagy robot, csak ember. Vezéreljen a józan eszed, amikor valamire igent vagy nemet mondasz, ne vállad túl magadat, nem éri meg, az egészségedre mehet.

Halak:


Amennyiben a mai napra utazást, költözést, de mindenképpen valamilyen mozgással összefüggő tevékenységet szerveztél magadnak, gyorsan mondd le! Halaszd későbbre! Ma nem kedveznek az égiek ilyen tevékenységeknek. Ha mégis kénytelen vagy bevállalni, akkor lassan járj, tovább érsz gondolat irányítsa minden léptedet. Légy ma óvatos, közlekedésben, és döntésekben is egyaránt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.