-Hirdetés-

Kellemes, tavaszias vasárnap vár ránk, Békés, és Csongrád megyében. Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a délkeleti légáramlás megtette hatását, a reggeli órákban a hőmérsékletek már csak éppen fagypont köré süllyedtek, és a folytatás is jót ígér, lássuk, mi várható.

Az éjszaka első felében kitisztult az égbolt Békés, és Csongrád megye szerte, este 22 óra után már fagypont alatti értékeket mérhettünk, azonban az éjszaka második felében Románia térségéből egy kisebb felhősáv kúszott térségünk fölé, azonban a vasárnap tavaszias időjárásába nem tud beleszólni.

Jelenleg +3 fokot mérhetünk Békés, és Csongrád megye szerte, a térségünket borító felhőzet a délelőtt folyamán felszakadozik, csapadék nem várható belőle, és a déli óráktól már a napsütésé a főszerep, igazán kellemes nap vár ránk, +10 fokon tetőznek a napi maximum hőmérsékletek, jelentős légmozgástól nem kell tartanunk.

A délutáni napsütéses időszakot követően újabb felhők érkeznek majd, és a hétfői napon kisebb, jelentéktelen csapadék előfordulhat térségünkben, azonban összességében a hétfői nap is kiváló időjárást tartogat Békés, és Csongrád megye szerte, a hét első reggele már fagymentesnek ígérkezik, és +12 fokon tetőznek a napi maximum értékek.

A hét közepén már akár +15 fokot is mérhetünk, semmi kétség, megérkezett a tavasz Békés, és Csongrád megyébe.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

 

Shares 221