-Hirdetés-

Kellemetlen meglepetéssel tér vissza a tavasz Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a reggeli órákban egy melegfront, majd délután egy gyenge hidegfront érintette Békés, és Csongrád megye térségét, több kisebb zápor alakult ki, meglepő reggel áll előttünk.

Az előttünk álló éjszaka a front maradvány felhőzete délkeleti irányba elhagyja térségünket, lassan vékonyodni kezd a felhőzet, ezzel egy időben egekbe szökik a párásság, és bizony a reggeli órákra fagypont köré süllyednek a hőmérsékletek.

Nő a ködhajlam, így a kora reggeli órákra veszélyes út, és közlekedési viszonyok alakulnak ki Békés, és Csongrád megye szerte, óvatosan a vezetéssel, közlekedéssel, főleg kanyarokban, erdősávok mentén alattomos útlefagyások alakulhatnak ki!

Szerdán ismét “bepróbálkozik” a tavasz, a a déli szél a szerda délutáni órákban árnyalatnyit megélénkül, és a délelőtti órákban Békés, és Csongrád megye szerte sok napsütésben bízhatunk, aminek meg is lesz az eredménye, hiszen a hét közepén már +15 fokon tetőznek a napi maximum értékek.

Sajnos a szerda délutáni órákban ismét megnövekszik a felhőzet, és csütörtöki, valamint pénteki napunk megint a felhőkről, és az ismétlődő záporokról szól majd.

Igen rossz hír, hogy a jelenlegi számítások szerint a hosszú hétvégét egy markáns hidegfront trafálja telibe, így a jövő sem sok jót ígér, erről részletesebben beszámolok szerda esti előrejelzésemben.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található a facebook jele kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Shares 217